igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

wtcc igra?

Napisal/-a FireSTORM Ne maj 15, 2005 3:35 pm

obstaja kaka dirkalna igra serije WTCC?(World Touring Car Championship)

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne maj 15, 2005 3:39 pm

toca?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Ne maj 15, 2005 3:41 pm

v toci še nisem zasledil bmw m3 :roll:
pa neke alfe in seat leona

sajko
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a sajko Ne maj 15, 2005 3:49 pm

pomoje da ne. So pa serija Toca pa Stcc , sam ni isto :)
I feel the need, the need for speed

Uporabniški avatar
Mc Čun
Nov uporabnik

Kraj: Kidricevo

Napisal/-a Mc Čun Ne maj 15, 2005 3:52 pm

off topic:

Kaj ve slučajno kdo kje si bi lahko potegno dol RPM Tuning? :?:
Štajerska zvestoba, VIOLA do groba!!!

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne maj 15, 2005 3:59 pm

Nova toca je glih vn pršla, toca race driver 2, tm notri je komlet use,

Saj mislm, da je....

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
Mc Čun
Nov uporabnik

Kraj: Kidricevo

Napisal/-a Mc Čun Ne maj 15, 2005 4:03 pm

V toca race driver 3 ni WTCC - ja sem prepričan ker sem ga namreč pred kratkim obrno :)

To zimo itq prihaja Toca race driver 4
Zadnjič spremenil Mc Čun, dne To jun 28, 2005 9:20 am, skupaj popravljeno 2 krat.
Štajerska zvestoba, VIOLA do groba!!!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne maj 15, 2005 4:04 pm

Obstaja 2003 ETCC za F1 challenge '99-'02.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr maj 18, 2005 6:43 pm

metallic je napisal/-a:Obstaja 2003 ETCC za F1 challenge '99-'02.

To je to, pa še super simulacija je ;) , za razliko od ostalega crapa ala TOCA :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi Pe maj 20, 2005 12:16 am

Mc Čun je napisal/-a:V toca race driver 3 ni WTCC - ja sem prepričan ker sem ga namreč pred kratkim obrno :)

To zimo itq prihaja Toca race driver 3

WTF? Najprej rečeš da si jo pred kratkim obrnil potem pa da pride to zimo. :?

Uporabniški avatar
G.PLAY
Nov uporabnik

Napisal/-a G.PLAY Pe maj 20, 2005 8:29 am

v toci so večina dtm avti, vsi, ok. skora vsi, so tudi turing ala Seat, alfa 147....., Formule 1000, ..in še kaj, špil je kr zanimiv, po grafični plati, je pa slabši po igralnosti! ;)

Habir
Nov uporabnik

Napisal/-a Habir Pe maj 20, 2005 10:37 am

G.PLAY je napisal/-a:v toci so večina dtm avti, vsi, ok. skora vsi, so tudi turing ala Seat, alfa 147....., Formule 1000, ..in še kaj, špil je kr zanimiv, po grafični plati, je pa slabši po igralnosti! ;)

s tem se strinjam, ampak to ni nč novega. Oni so bli že od nekdaj nagnjeni k simulaciji in ne k igralnosti. Men ugaja, ker ni preprost špil, velik cajta ti vzame. Se spomnim da je že TOCA 1 bila hud oreh za pogruntat kako to sploh deluje, za razliko od Colina Mcrae 1 ki ga je vsak "otrok" znal obrnt. Zdej to počnejo tud pri ralliju in nekaternim ni všeč, preprosto pretežk. Najboljši špili so tisti, ki imajo pravo mero realnosti in pa seveda igralosti, mislm vsaj za večino najboljši.

Uporabniški avatar
G.PLAY
Nov uporabnik

Napisal/-a G.PLAY Pe maj 20, 2005 12:54 pm

Habir je napisal/-a:
G.PLAY je napisal/-a:v toci so večina dtm avti, vsi, ok. skora vsi, so tudi turing ala Seat, alfa 147....., Formule 1000, ..in še kaj, špil je kr zanimiv, po grafični plati, je pa slabši po igralnosti! ;)

s tem se strinjam, ampak to ni nč novega. Oni so bli že od nekdaj nagnjeni k simulaciji in ne k igralnosti. Men ugaja, ker ni preprost špil, velik cajta ti vzame. Se spomnim da je že TOCA 1 bila hud oreh za pogruntat kako to sploh deluje, za razliko od Colina Mcrae 1 ki ga je vsak "otrok" znal obrnt. Zdej to počnejo tud pri ralliju in nekaternim ni všeč, preprosto pretežk. Najboljši špili so tisti, ki imajo pravo mero realnosti in pa seveda igralosti, mislm vsaj za večino najboljši.

maš prav, Toco tri sm na 89% bom ti drugač reku, mogoče sm res mal čudno napisal, oz takole, je simulacija do ene mere, recimo igralnost ni za vsakega, enim je zoprna, eni se jo privadijo, nekomu je pa huda simulacija-kar čist ni res, napram GT4, gt3...res da drugih ps2 iger v stilu Toce ni, je pa seveda Toca res za odšpilat, jaz sm igral 1ko, mi je bla vredu, 2ka mi je pa bla ZAKON na ps1, res zakon špil, pol je bla ona vmes ,totalni poraz, trojka je pa po svoje res huda, odvisno kaj si želiš, koliko ustrajaš pri špilu,..

Habir
Nov uporabnik

Napisal/-a Habir Pe maj 20, 2005 2:08 pm

Citiram: recimo igralnost ni za vsakega, enim je zoprna, eni se jo privadijo, nekomu je pa huda simulacija-kar čist ni res, napram GT4, gt3

Ja, ja to sem pozabu povedat, to se spomnim tud iz lastnih izkušenj. Sam ponavadi je tko, da če prvo igraš GT in greš pol igrat druge špile lahko dokaj hitro ugotoviš če je realn al pa ne. Men je dost en krog pa takoj lahko ocenim vožnjo. Zdej pa, če nimaš avta al pa GT špila potem ti je marsikaj OK, no važn da je uporabnik zadovoln....Sicer pa vedno pravim, da zahtevnost posameznika raste z izkušnjami, več ko jih preigraš, več zahtevaš..... :jy

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe maj 20, 2005 5:42 pm

Habir je napisal/-a:Citiram: recimo igralnost ni za vsakega, enim je zoprna, eni se jo privadijo, nekomu je pa huda simulacija-kar čist ni res, napram GT4, gt3

Ja, ja to sem pozabu povedat, to se spomnim tud iz lastnih izkušenj. Sam ponavadi je tko, da če prvo igraš GT in greš pol igrat druge špile lahko dokaj hitro ugotoviš če je realn al pa ne. Men je dost en krog pa takoj lahko ocenim vožnjo. Zdej pa, če nimaš avta al pa GT špila potem ti je marsikaj OK, no važn da je uporabnik zadovoln....Sicer pa vedno pravim, da zahtevnost posameznika raste z izkušnjami, več ko jih preigraš, več zahtevaš..... :jy

Tanova TOCA pa simulacija...ok, TOCA 1 in 2..tiste stare, kjer je bla Laguna, pa S40, pa A4, pa Primera...OK, za tiste čase še nekako, ampak da je pa Toca Race driver simulacija, ta je pa bosa...malo poglejte špile kova GTR in ETCC moda za F1C99-02, pa kakšen Richard Burns Rally...špili so NEigrabilni s tipkovnico, volan je zakon, to je prava simulacija, pa še tu se najdejo določene napake...ampak pri izpopolnjenosti GTR od Simbina, je še GT4 arkada...no tko hudo ni, ampak...
Kdor bi rad res simulacijo, hop po GTR ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Habir
Nov uporabnik

Napisal/-a Habir Pe maj 20, 2005 7:34 pm

ja jaz sem Probal GTR pred meseci, šlo je za DEMO in nisem bil zadovoljen, bla sta sam dva avta in ena proga, res mal izbire. No zdej pa vidm da je celo stranica posvečena GTR-u in sm si reku ajde dej da vidm še enkrat un video o tem špilu. In ni slabo, grafika huda in se baje vozi tud do 24 ur? To mora bit zanimivo prek igrat prek neta. Pravzaprav grem si poiskat cel špil, pa bom pol komentiral. 8)

Uporabniški avatar
G.PLAY
Nov uporabnik

Napisal/-a G.PLAY So maj 21, 2005 8:29 am

Fora je sm v tem,da mamo vsi malo drugačne okuse, če bo kdo na Wtec show na Mobikrogu, bo mel moč probat GT4 na ps2, nekaj malega bomo imeli v predstavitvi in bodo še drugi špili! če koga zamika, le naj pride!?

--Tocaaa jah Toca je Toca, ni kej od njih, milsim na proizvajalca ni bilo veliko za pričakovat, ampak vseeno so naredil dobr špil, grafično malo manj podprt, pa vseeno zelo dobr, je pa sm zato ta špil zanimiv, vsaj meni,ker je nekaj novega, ni vsak špil tako narejen..

..kar se tiče pa FIA GT RACING je pa to bolj kot ne težavna simulacija, brez volana, skor nimaš kej za počet, jaz glih sedaj mah nabijal sm v nedogled švabski demo, sedaj dobim komplet verizo ang, in ga bom z veseljem drkou, špil je hud, simulacija na višku,sm res ni za vsakogar! :!: :!: :twisted: po eni strani havla bogu!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM So maj 21, 2005 10:32 am

omg...
ne mi zaj bluzit o GT4 pa nevem o čem še...
obstaja kaka WTCC igra ali ne?

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 So maj 21, 2005 9:21 pm

zdilaš si dol F1 Challenge 99-02
in pol si dubiš mode DTM, WTCC and shit pa je
8)

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 So maj 21, 2005 9:30 pm

evo en filmič http://www.mobisux.com/album/data/500/38328GTR1.wmv

drgač pa Sports car GT tm maš not dost autou.. pa dost se jih na netu dubi... usaj učasih blo tko
8)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov