igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Ko sem bil še majhen =)

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 7:58 pm

Mislim da take teme še ni blo. :D Kakšne bedarije in pa norosti ste počelu v svoji mladosti :?: :P
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 7:59 pm

Jaz naprimer sem se v 8.razredu pripeljal z avtom v šolo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Po maj 30, 2005 8:09 pm

ker se mi ni "dal" matematke pisat sem z rdečim fosforjem posipu školje na wcjih in prižgal :lol:
Naj povem še to da rdeč fosfor ne gori, samo dimi se pa k sto hudičev :twisted:
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 30, 2005 8:30 pm

jst sm skor zakuru gozdarski faks.. Ko sm biu še res mejhn sm pobegnu iz vrtca.. hmm.. več se pa ne spomnem.. povem k se bom :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po maj 30, 2005 8:52 pm

razbil glavo da sem mogu it šivat, pobegnu z vrtca tudi jaz :D , se vozil z mopedom brez
izpita pri 10ih letih, bil sam v avtu na zadnih sedežih, na klancu ki se je
začel sam peljat v rikverc navzdol, (en majhen bum v drevo in jok in stok :D )
si zabil desko z nakoncu žebljem bočno v koleno.

če se bom še kej spomnil bom napisal :lol:
Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 10:10 pm

Še ena moja bedarija. Star sem bil približno 8let.Bili smo na Hrvaškli obali na morju. Zraven sem imel kolo, in ko mi je bil dolg čas sem se vozil po kempu in se na ves glas prepeval in drl. ''MILAN KUČAN'' Jaz se tega ne spomnim je pa mi povedla mama. ;) ;) ;) Kaj so si je mogel folk mislit :roll: :roll:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 30, 2005 10:16 pm

jst sm si ene 3× razbou brado (štorast) pa kradu sm po trgovinah kkšn let skos.. Takt sm pa res nakradu tolk, da me je kr sram :oops: pa to skos v eni in isti trgovini pred našo šolo.. Pol so me pa enkat dobl. Sam to že dolg nazaj in ja, zdej ne kradem več :D

lp
Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Po maj 30, 2005 10:46 pm

Pri 4ih letih fotru spizdu kombi in se zapeljal do konca vasi,kjer me je ustavila lesena ograja pr eni bajti ;)
pri cca.5-6ih me je pa sosedov fant naštimal da sem se emnu sosedu pred vhodnimi vrati v čevlje poscal,potem mu je pa šel povedat...jeba :evil: :P
In še mnogo mnogo stvari ki pa se mi jih ne da kle gor pisat... :noro

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 10:59 pm

nitro1 je napisal/-a:Pri 4ih letih fotru spizdu kombi in se zapeljal do konca vasi,kjer me je ustavila lesena ograja pr eni bajti ;)
pri cca.5-6ih me je pa sosedov fant naštimal da sem se emnu sosedu pred vhodnimi vrati v čevlje poscal,potem mu je pa šel povedat...jeba :evil: :P
In še mnogo mnogo stvari ki pa se mi jih ne da kle gor pisat... :noro
:cry :cry:cry :cry :cry :cry :cry :cry

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To maj 31, 2005 12:54 am

Pr šestih letih en dan nism hotu jt v vrtec. Seveda sem mogu. Seveda sm jim lepo povedov da bom pobegnu. In ko je šla vzgojitlca po južno sm sam črto potegnu in šou dam. In kaj je blo pol ? Nazaj v vrtec so me pelal. :roll:

Pri dveh letih sem se znal voziti s kolesom, brez koleščkov. :wiihuu

Ukradu enga 4-brzinca se par dni vozu z njim in ga vrnu. Star ene 13-14 let.

V drugmu klasu sm psa s sabo v šolo vzel. In je bil cel pouk pol z mano v učilnci. Tršica dovolila. 8)

Prešpricov pol 8. klasa. In zato ker sem mel matematko pa fiziko dve nism bil prav dober :nae

Sej se bom še česa spomlu.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To maj 31, 2005 1:48 am

No, 1 bedarija...

Mr. X je prišel na obisk s svojim avtomobilom in me ko sem prišel nazaj notr napizdil, da sem mu na avto nalimal žvečiln (edit: pa nisem mu ga nalimal jaz!)... aja star sem bil tam 5 let. No in valda un se je ful grdo pizdil name (obseden na avto pa ne zna se obnašat do otrok) js pa ueeeeeeeeeeeee mami :lol: No ko se je to umirilo, sem bil še vedno ful razpizden, da me je obtožu tko grdo nečesa, kar nism naredu in sem šu lepo na balkon, se postavil k ograji, si odpel hlače in se mu poscal na avto (avto je mel parkiran pod balkonom). Še danes se spomnim, kako dobro sem se takrat počutil med mojim sladkim maščevanjem. He had it coming anyway :lol:

lucky009
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lucky009 To maj 31, 2005 8:24 am

jst sm pa še zdej majhen tko da je preveč pizdari in prhajajo iz dneva v dan.
nism govoru do 4 leta k smo šli namorje hodu sam po kempih in srečavu družinske prjatle katere sm prjeu za roko pa jih odpelu na sladoled mene njih na pivo brez mojih staršev,doma poparil z kavo dobu obvezo čez prsi pol smo mogl pou loblane dt skoz da sm pokazu moj modrc drug dan na morje tm roko na vroč kuhalnik, z vrtalnikom vrtu sep u prsni koš-posledice uničn polover, s sestro na biciklih ona men levo jst desno čez zaloško-popoldne,stopu na dilco z žeblom-lukna v nogi prvič sou sam v šolo na prehodu dvignem roko in dokler se niso avti ustavl v obeh smeri nism šou čez v koloni pa gori smetarski avto ha ha to je sam nekaj dogodivščin

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 31, 2005 8:56 am

jaz sem si enkrat prst v rit potisno pa me je tak zabolelo da potem nisem več prtov potiskal si v rit.

mislim jafak
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To maj 31, 2005 9:03 am

Jst jih mam tok, da če začnem pisat me boste iz fioruma vrgl dol, k je za ene 3 knjige.

Največja bedarija pr šestih letih:
Pri 6ih letih sva s kolegom našla nov odsek ceste v izdelavi in je blo full skal na enmu hribčku, ki se je spuščal do Krke(za novomeščane - ko se je delala nova cesta do plave lagune, tm k se zdej konča ograja ob cesti k je dol full strmina in direkt krka) - skupaj sva družno skale porivala dol po hribu, prvo jo mal spodkopala, pl pa obadva naenkrat z nogam potisnla, da se je zvalila - da so letele po hribu dol v krko - zanimiv je blo gledat kako dol letijo, dokler ni prišla policija, ker sva skor enga ribiča, k ga nisva vidla zbila z eno izmed skal, jo je fasal po nogi, sam k sreči nč hudga. K je policaj stopu iz avta, sva pa vsak na svojo stran laufala in jst sm se skril pr eni bajti u drvarnici, pa čist tih bil ene 2 ure, pol pa počas vn zlezu - policajev nikjer več, un ribič je pa naokol hodu, pa naju s kolegom iskal, sam sva se mu zmuznla, pa vsak k sebi domov, pa nč doma povedat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To maj 31, 2005 9:57 am

Matr vsi ste sam kradl. Ni pol čudn k se odpirajo same teme o ukradenih feltnah pa o tem kako prideš v AX-a :D

Nas je pa enkrat na zimski bazen pelala ena od sosede sestra (bla huda pi*ka) in pol sm jo "nategnu", da mi neki prnese iz torbe, ki je bla tam pri ležalnikih. No in punca stopi do torbe in začne tam neki iskat in prleti en ata in ji tko na izi opali šamar in jo začne zmerjat tam pred vsemi uni pa nič jasno. In seveda, torba sploh ni bila moja. Jst sm se skril pod vodo in tam ostal vsaj kako uro :oops:

No vglavnem še danes me peče vest ampak kaj čm. Sej če jo še enkrat srečam jo bom spet kej nategnu :twisted:

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee To maj 31, 2005 10:46 am

Začnimo na začetku

Največja p*******a je bla ta de sem se rodu. joke
Pr 4 letih sm našga psa čez balkon pahnu. Pr 6 letih sm v mali šoli mahnu sošolca na nos in se mu je kri ulila. Isto leto sm se pri moji prvi vožnji z motrojem v jarek zabou. Pr 8 letih sva z bratom čez kolo pala kr sm jst vtaknu nogo med možnjo med "šprikle", zato sm si razbou čelo.
Pa še kej bi se našlo.

:D :D :D :D
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 31, 2005 11:01 am

YOC je napisal/-a:Jst sm se skril pod vodo in tam ostal vsaj kako uro :oops:

sam si dobr, si ostou eno uro pod vodo.. :lol:

lp
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To maj 31, 2005 11:41 am

eclipse_R je napisal/-a:
YOC je napisal/-a:Jst sm se skril pod vodo in tam ostal vsaj kako uro :oops:

sam si dobr, si ostou eno uro pod vodo.. :lol:

lp

Sej mam še zdej posledice :P
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
scorpion king
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a scorpion king To maj 31, 2005 1:05 pm

jz sm pa u 3jem klasu eni prfoksu nesu zvezk pokazat, pa sm se spoteknu, hotu ujet in ji ponesreč potegnu dol komplet kiklo s hlačkami in z glavo prletu direkt v njeno mednožje- še zdej ne vem kako mi je tp ratal. Ampak prfoksa je bla pa u uber huda, ena študentka al neki tazga.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To maj 31, 2005 1:38 pm

nebivedu je napisal/-a: dokler ni prišla policija,

That reminds me... :lol: Ko sem bil še v OŠ nekje od 1 do 4 razreda sva s sošolcem vsak vzela pištolj pa municije kar jo češ in sva se šla igrat na neko prazno dvorišče/vrt zraven parkirišča od tovarne. Jaz sem mel ful dobro pozicijo not v bunkerju vkopan on se je pa skrival med rastlinjem in pokalo je, da je blo veselo :lol: No pol pa pridejo ta plavi in ko so bli že ful bliz šele neham nažigat, ker jih prej sploh opazu nism. Pol ko sem jih opazu sem šu lepo ven iz bunkerja in se napotil k policajem z revolverjem v roki - to bi prov rd vidu dons :lol: Potem sta nama naredila pridigo in vmes sta izvedela, da je fotr od sošolca bil tud polcaj pa jo je blo hitr konc :lol:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov