citiral oz. Quote-al svoj prvi post ....

zanimivo se je spomnt nazaj

dobek (Objavljeno: 02 mar 2002 17:19) je napisal/-a:glede a3m mam tud jaz eno vprasanje
sem ze lani hodil pr enem lokalnem prodajalcu gledat za filtre, pa sem dokaj ugodno nasel apex-ovo zamenjavo za cca 15ksit
samo smo vsi doziveli en cuden hec...namrec...klical sem v LJ, pa ko sem jim povedal ker avto mam, pa kako je narejeno okrog cevi (pred kisto kjer je original filter not), je prodajalec samo hmmmmmm nardil...
hec je v tem, da mam pred kisto elektronsko kriljeno loputo, ki regulira dovod zraka
sem se pa pred kakim letom pogovarjal s prijateljem, ki je delal na porsche slo (avto mam namrec seat...cordoba 1.6 100km 8v), pa je rekel, da naj bi ma pravi filter za ta motor stal kakih 80ksit in da ta navaden kit (ce za tako ceno sploh je kit in ce ni samo zamenjava filtra v skatli) lahko naredi samo skodo...
zdaj pa rabim nasvet...a naj zaupam prodajalcem (okrog apexa), ali naj raje pozabim na celo stvar (ker 80ksit pac ne dam zracni filter)?
pa se to...a ma apex zunanji kit (konus filter) ali samo menjavo tistega papirnatega v skatli??
10x
vepar 05 jun 2004 18:39
jaz sem zamenjal motor v suzukiju iz 1.0 v 1.3gti
pa me zanima kake papirje rabim za a-test.
mam racun, pa prometno od 1.3 motorja
je to dovolj?
p.s je vazno ce motor nima katalizatorja? avto je 98 motor pa 91.?
eclipse_R, Objavljeno: 02 mar 2005 23:19, v temi: sponzorska nalepka za na avto, v podforumu: Splošna debata, je napisal/-a:Ne vem, če to pod ta prav forum podforum pišem pa če je to sploh dovoljen (če je kej narobe boste pa čpremaknl), sam rd bi dobu kkšn zastonj sponzorski cartatto? Lohk je kakršnekoli velikosti, sam da ni prevelik, zlo bi blo pa hudo, če bi bil kkšn v obliki kkšne slikce. Hvala
lp
Tomo je napisal/-a:Kak naj dam sliko svojga avta na to stran pod imenom uporabnika
admin Objavljeno: 05 feb 2002 22:01 tema: Renault Clio 3 vratni zvocniki je napisal/-a:Kakšne vratne zvočnike bi priporočili za ceno 12,000-20,000 sit? Proizvajalec? Kvaliteta zvoka? Avtoradio je 4x45W.
Baje se dajo v akcijski prodaji dobiti Jensen 200W za 12000 sit - vendar pa se bojim da ne pašejo v Clio III vrata? Ideje?
RegY v temi Styling/KDO POZNA, 25.10.2002 je napisal/-a:
eeeeeej... s tem tipom sem se pa jaz menil na dragu v mb... ko je tam stal na parkplacu pa polno folka okoli njega... jamsi fetne...
pa total sporihtana mašina... mmm...
Objavljeno: 23 jul 2004 15:17 Naslov: Kje je tema o razbiti Cobri?
Zanima me samo kje je tema o cobri ki se je razbila na tromostovju? A je bila slucajno v napacnem delu objavlena? Kater del je pa primeren za to?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov