igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Zanimivi pripetljaji na cestah

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po maj 15, 2006 6:04 pm

Danes se peljem po avtocesti domov,prehitim kamion in ta trobi ko zmešan... :o
Kaj za boga trobi sem se spraševal.Pole pogledajo sovozniki na drugo stran avtoceste (nasprotni pas) in vidijo,da vozi en kamion v enako stran kot mi!!! Tip je bil flegma noter v kamjončinu in ni reagiral na trobenje mimoidočih :lol:
vseeno je potem zapustil avtocesto na naslednjem izhodu in prišel nazaj na avtocesto na pravilen pas in se peljal naprej. Kmal za tem pa je helikopter preletaval avtocesto. (sm lih 1km od avtoceste)

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Po maj 15, 2006 6:15 pm

jah zgleda nekatere še kar matrajo učinki polne lune :lol:
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Po maj 15, 2006 8:13 pm

maccek_21 je napisal/-a:jah zgleda nekatere še kar matrajo učinki polne lune :lol:

:cry :cry :cry :cry

Sej ponavadi 2 dni pred luno in 2 dni po luni folk meče :lol:
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po maj 15, 2006 8:18 pm

Ja ma tega je res metalo.Folk trobu un sam naprej gledu in ni je**l pet posto

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po maj 15, 2006 8:34 pm

lol
tak kot sem se jaz zadnjič pelal za enim atejom po obvoznici v mariboru, in potem proti pesnici na rondo, tist ata pred mano pa kar v levo stran v krožni promet :shock: :shock: na srečo se ni zgodilo nič

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Po maj 15, 2006 10:05 pm

CERES je napisal/-a:
maccek_21 je napisal/-a:jah zgleda nekatere še kar matrajo učinki polne lune :lol:

:cry :cry :cry :cry

Sej ponavadi 2 dni pred luno in 2 dni po luni folk meče :lol:

Ma kaj dva dni. 14 dni prej in 14 potem.
jaz samo molim da se mi kaj takega ne zgodi na AC.
Slika

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po maj 15, 2006 10:20 pm

prej sm šel u goriška brda,se vozim po neki ravnini dolgi približno 1km in že od daleč vidim renault 21 ki vozi proti meni PO MOJEM PASU :shock:
tipu trobim,blendam in zaviram na uso moč.50 metrov pred mano pa flegma zavije na svoj pas in gre naprej kot da se ni nč zgodilo :roll:

ku zgleda goričane kar precej zadne polna luna :lol:

drugače ta tema bi lahko komot bla v splošni debati.ker meni prav nič ni blo zabavno.

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Po maj 15, 2006 10:27 pm

jst se tko pelem iz šole, pa na križišču stoji tovornjak, nasprot se pa pele poštar. tovornjak je zaviju levo, poštar se je pelu proti njemu, jst stojim za tovornjakom, in kr naenkrat poč ko p*****a, poštar se je nabil u tist kamion, pa je šel poštarski kangoo u pm :evil: :twisted: :twisted: to so najbolj fukjeni vozniki pomoje...

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Po maj 15, 2006 10:48 pm

Poštarji so res adijo :D no sej smo mi tudi taki naj reče kdo da kdaj ni kakega krožnega po levi speljal :D

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O To maj 16, 2006 4:45 am

51M3K je napisal/-a:Poštarji so res adijo :D no sej smo mi tudi taki naj reče kdo da kdaj ni kakega krožnega po levi speljal :D

*raises hand* :P

Je pa moj sosed, če ti kej pomaga :D

Jst se ponavad robantim ko folk pelje po ozkih ulcah pa majo neke široke karete, kao mal boljše avte (npr od soseda X3) in se mi pol še na pol na moj pas postavjo... Enkrat bom meu dost pa se lepo naravnost po svojmu pasu pelu, un nej pa prbije not... Streliška ulica je itak v kurcu. Pa še živim tle. :(

P.S: U mater, zdj se pa spomnem, enkat ob treh zjutri se je kolegu mudil v McDonalds v BTCju pa sm seku krožnga tm zarad njega. Itak smo zamudil :D
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 16, 2006 9:55 am

jst še nkol v krožnga v levo.. drgač pa te k kr pelejo po ozkih ulcah grejo tut men na k* kr po sredin ceste, boli njega, če bo pa bo, če pa ne bo bo pa mal počl..

lp
Slika

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo To maj 16, 2006 10:26 am

51M3K je napisal/-a:Poštarji so res adijo :D no sej smo mi tudi taki naj reče kdo da kdaj ni kakega krožnega po levi speljal :D

jst sem ga, če greš na zadnji izhod ven, prej prideš ven :lol:
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To maj 16, 2006 4:34 pm

Mij e pravu frend ne dolgo nazaj da se je peljal z enim tipom v kombiju pa ju prehiti ax in ko ju je že prehitel in dosegel dovol varno razdaljo za zavit na svoj pas...uni pa še vedno naprej po nasprotnem pasu po katerem je pripeljal nek drug avto,ta z ax-om pa ni reagiral in un ta drug avto je mel na srečo blizu avtobusno postajo na katero je zavil,da se je lahko izognil prihajajočemu ax-u.Šele po tem srečanju se je umaknil na pravi pas. Frednu je kar zastal dih,še pole v šoli je bu pod šokom,ker če ne bi blo avtobusne bi bil tak kreš in ziher žrtve. (frend je šu s kombijem ene 60km/h un ax pole ene 80-90km/h pa še un nasproti,kot da bi se v zid zaletu z ene 150km/h :shock: )
Zdej kaj je blo z unim voznikom ax-a smo eno šolsko uro ugotavljal :lol: .Mogoče je pač zaspal,si želel enga kreša, je bu na tripih,alkohol,mogoče je pa sam probu kdo se bo umaknil :roll: )

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To maj 16, 2006 5:47 pm

Danes:

1. LJ obvoznica, izhod za Kranj: En deda zavil zadnjih 5 metrov pred izhodom iz voznega pasa direkt na izhod in tik pred enega avstrijca, ki je moral zabremzat na mrtvo. Imel je tablico NM (beli stari clio).

3. Na avtocesti pri Uncu kjer potekajo dela, je en tip z R-5 tolk sunkovito zavil pred zožanjem cestišča, da je bilo na meji da ga začne zanašat. K sreči se to ni zgodilo.

2. Na avtocesti pri Razdrtem me prehitita 2 mulca na cestnem motorju in to brez čelade In v trenirkah in kratkih rokavih. Motor neregistriran. Peljala sta se okoli 170 km/h. Sploh pa nista šla na prvem izhodu ven, ampak naprej proti Kopru.

3. Na Rebrnicah je en manjši tovornjak prehiteval kolono in to v zaprtih ovinkih. Samo upam da se je nekako po radijski postaji zmenil z enim od tovornjakov, ki so v koloni vozili spredaj. Pa še to je skrajno nevarno in butasto dejanje za profesionalnega šoferja.

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a To maj 16, 2006 8:05 pm

danes na odseku šempeter-bazara-volčja draga ob 4h nasede avtobus (LJ reg.) pred mano v prenizek most,kljub veliko opozorilnim tablam z oznako višine mostu.po 5ih minutah so ga spravli vn.

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K To maj 16, 2006 8:17 pm

Če greš v mb čez most pri štuku za kamnico greš po levi strani rondoja prihraniš 0.0001 L bencina ;) zaj glih berem ono temo o nekem dodatku pa se režim polek :D

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo To maj 16, 2006 8:58 pm

Kar se tiče krožnih jih večinoma vozim normalno, ampak v BTC-ju ob 6 zjutri pa skorej vse prevozim po levi, zakaj bi uno robo k jo mam naloženo matrov? po vrhu pa še čist počas se cel krog vozu? :roll:

Glih pred kratkim sem mel en pripetljaj na avtocesti. Peljem po prehitevalnem 150-160 nakar en kombi, ki je bil na voznem skoči pred mene (prehiteval kamijon), mu jst poblendam... nakar prehiti kamion gre na vozni se pelem mim njega in mi kaže fakiča :shock: no in jst pospešim on pospeši nakar spet tovornjak pred njim, oba imava ene 160 not in je mislu da mu bo ratal vendar ga nisem hotel spustiti pa me je skor v ograjo zrinu :evil: v glavnem so cepci na cest...

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo To maj 16, 2006 9:04 pm

:lol: :lol:
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka To maj 16, 2006 9:36 pm

tale je huda: ob 14.20 mam konc pouka, pridm na šolsko parkirišče, počakam sošolca, se odpeleva proti križišču da bi zavila levo in nato naprej proti zagorju (iz trbovelj). Se peljem lepo mimo občine in kar naenkrat mi izpred ene gostilne spele tip, jst po žlajfi in ga spustim naprej in se napiči u bus, zgleda je bil pijan ko kanta, svašta res :lol: :evil:

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K To maj 16, 2006 9:56 pm

meni se je včerej zgodila čudna stvar ;) se peljem z sosedom z tovornjakom pa on sredi avtoceste na desnem pasu kuj vrata odpre med vožnjo pa pelje dalje pa nekaj gume gleda jaz pa rečem kaj delaš on pa eh nič zdelo se mi je da je guma poknila.. mislim ne.. Matej če to bereš lp :D
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov