igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Prositi za mnenja glede avta ali ne?

Napisal/-a none Po dec 11, 2006 1:02 pm

Predlagam, da se v tej temi dalje kregamo ali je smiselno komentirati stvari, ki so ti všeč na avtu drugega uporabnika ali ne. Da ne bomo smetili temo rumene_ibize in še koga drugega, bi zadevo nadaljevali tu...

Meni je vseeno, če mi ljudje povedo kaj jih moti na avtu, ga primerjajo z papigo ali veverico, prav tako pa sem seveda vesel tudi pozitivnih komentarjev. Kaj pa vi? 8)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po dec 11, 2006 1:07 pm

Premaknil sem topic ker mi nek občutek govori, da se bo nabijalo 100 na uro.

Moje mnenje: Men pozitivn komantar na avto dost pomen oziroma tako vidim, da je tudi drugim všeč in ne samo meni. Bistvo pa je da je tebi všeč avto in ga narediš po svojem okusu. Graje pa ravno tako sprejemam čisto normalno.

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Po dec 11, 2006 1:09 pm

Pošteno si to povedal mož. Da čujemo še mnenja drugih...

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Po dec 11, 2006 1:14 pm

OK, mene je ful prizadelo, ko mi je en reku, da če dam 15" na svojo Ibizo, in ker je rdeča, da bo zgledala kot nakupovalni voziček :cry: :rofl

Uglavnem, jaz pravim tako, da če objaviš svoje delo, v tem primeru avto, moraš pričakovati pozitivne in negativne kritike, ne samo pozitivne. Ljudje smo si različni in vsem ne morejo biti všeč iste stvari. In ni nujno, da tisto kar je tebi za umret lepo, da bo vsem, nekomu drugemu je pač sam za sezgat. Tko je.

Edino kar me moti v teh temah je tako vztrajno prepričevanje, da naj pa nekdo drugače naredi. Sicer pa mislim, da bi morali prepovedati komentarje v galeriji, ker lahko škodujejo samozavesti ljudi, ki so vložili lepe denarce v svoje izdelke :twisted: .

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po dec 11, 2006 1:14 pm

komentarji tako pozitivni kot negativni za moje pojme pripomorejo k avtu ki je večini všeč, itak se avti rihtajo za lastne oči in veselje, sam če mam jst milka vijolčn avto z zlatimi felgami pa zelenimi diski in je men to ušeč, potem z mano nekaj ni uredu in zato je forum, da te popravijo in se ti ljudje ne smejijo, ker se ti sam sebi zdiš kul.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Po dec 11, 2006 1:16 pm

Meni se zdijo komentarji smiselni ,če so v nekih mejah, to pomeni , da se avto komentira z argumenti , ne pa npr: bolj grdega avta še nisem videl , fak je grd ... itd... Saj se da to tudi z lepššimi besedami napisat.
Če je že potrebno komentirat naj vsak napiše kaj mu ni všeč ,kaj bi spremenil . oz zakaj se mu avto dopade. Ostale poste bi jaz vse brisal, kateri so nesmiselni.
Še na kratko. Če nima oseba kaj pametnega za napisat ,naj bo raje tiho!!! LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Po dec 11, 2006 1:19 pm

soso je napisal/-a:Meni se zdijo komentarji smiselni ,če so v nekih mejah, to pomeni , da se avto komentira z argumenti , ne pa npr: bolj grdega avta še nisem videl , fak je grd ... itd... Saj se da to tudi z lepššimi besedami napisat.

Kaj pa, če mu skušaš na lep način povedat, da je sfalil, mož oz. možinja pa vseeno ne razume? Jaz potem z lahkoto uberem bolj sočne izraze...

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Po dec 11, 2006 1:24 pm

none je napisal/-a:
soso je napisal/-a:Meni se zdijo komentarji smiselni ,če so v nekih mejah, to pomeni , da se avto komentira z argumenti , ne pa npr: bolj grdega avta še nisem videl , fak je grd ... itd... Saj se da to tudi z lepššimi besedami napisat.

Kaj pa, če mu skušaš na lep način povedat, da je sfalil, mož oz. možinja pa vseeno ne razume? Jaz potem z lahkoto uberem bolj sočne izraze...

Zakaj ga je sploh treba prepričevati? Pač mu je tak avto všeč - tut če je milka vijolčne barve z zlatimi felgami :P 8) . Sej men tut ni všeč kako se ti oblačiš. Pa te zate ne zmerjam?!?!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po dec 11, 2006 1:25 pm

Moje mnenje je, da ni nič narobe če ostali ocenjujejo avto posameznika, ki ga pokaže oz podajo mnenje, kot se njim zdi najboljše, seveda ne na nek grd oz vulgarn način..... Vsak ima svoj okus glede rihtanja avta in tako bo vedno. Jaz vedno sprejmem tako graje, tako kot pohvale in tudi kakšen predlog je več kot dobrodošel. Sicer pa če meni osebno kdo spluva avto pa naj, važno da je meni všeč in da se jaz počutim v njem dobro. 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Po dec 11, 2006 1:27 pm

none je napisal/-a:

Glede na to ,da že nekaj časa spremljam ta forum ,sem redko kdaj opazil komentarje ,ki niso " sočni" Smile . Za sebe vem ,če bi že komentiral, napišeš svoje mnenje ga po možnosti utemeljiš , zdaj če pa osebi ni všeč in ne sprejme pa potem ni to moj problem. Napisal sem kar sem mislil in čao. Saj se ne bodo iz mene norca delali! LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Po dec 11, 2006 1:27 pm

Tamara je napisal/-a:Zakaj ga je sploh treba prepričevati? Pač mu je tak avto všeč - tut če je milka vijolčne barve z zlatimi felgami :P 8) . Sej men tut ni všeč kako se ti oblačiš. Pa te zate ne zmerjam?!?!

Mogoče hoče met lep avto, ampak mu malo manjka do dobrega okusa in pravilno je, da ga/jo popelješ na pravo pot. V bistu mu/ji pomagaš s tem - posledično tudi styling sceni ;)

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po dec 11, 2006 1:31 pm

kdor ne želi slišati mnenja uporabnikov pač na jne predstavi svojega vozila. vsak pa mora vedet, da bodo kritike pozitivne in negativne, in če je 100 pozitivnih in 1 negativna je že ogen v strehi. ojej slovenčki....
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po dec 11, 2006 1:35 pm

Mislim da ce postavis avto na spletu na ogled, zelis slisati menje drugih .. in ce smo odkriti redko kdo dela avto samo zase kot jih seveda vecina povdarja ... v bistvu se gre za to da pritegnete poznornost drugih.
In ce sprasujes za mnenje ga bos tudi dobil, res pa je da nebo nikoli samo poziivno.In s tem ni nic narobe .. ampak dolocenim ljudem ocitno ranis ego ce jim kaj takega napises in se zacnejo poslozuevat zelo primitivnih metod pisanaja.
Moja taktika je taka, napisem kaj mi je vredi kaj mi ni, od pisca je potem odvisno ali bom zadevo se dodatno komentiral ali pa se bo tema nadaljevala kot posmeh.
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po dec 11, 2006 1:37 pm

Tamara je napisal/-a:OK, mene je ful prizadelo, ko mi je en reku, da če dam 15" na svojo Ibizo, in ker je rdeča, da bo zgledala kot nakupovalni voziček :cry: :rofl

Kaki k****n more bit ta uporabnik :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Po dec 11, 2006 1:39 pm

CockroaC je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:OK, mene je ful prizadelo, ko mi je en reku, da če dam 15" na svojo Ibizo, in ker je rdeča, da bo zgledala kot nakupovalni voziček :cry: :rofl

Ma ja, prasec, čist mi je moralo zbil....zdej bom verjetno kr ratkape gor pustila. Ker jst res ne prenesem, da se mi folk posmehuje :P :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po dec 11, 2006 1:39 pm

CockroaC je napisal/-a:Mislim da ce postavis avto na spletu na ogled, zelis slisati menje drugih .. in ce smo odkriti redko kdo dela avto samo zase kot jih seveda vecina povdarja ... v bistvu se gre za to da pritegnete poznornost drugih.
In ce sprasujes za mnenje ga bos tudi dobil, res pa je da nebo nikoli samo poziivno.In s tem ni nic narobe .. ampak dolocenim ljudem ocitno ranis ego ce jim kaj takega napises in se zacnejo poslozuevat zelo primitivnih metod pisanaja.
Moja taktika je taka, napisem kaj mi je vredi kaj mi ni, od pisca je potem odvisno ali bom zadevo se dodatno komentiral ali pa se bo tema nadaljevala kot posmeh.

res je. raniš jim ego in se jokajo. :EE
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Thalia_sedan
Nov uporabnik

Napisal/-a Thalia_sedan Po dec 11, 2006 1:42 pm

se kar strinjam s cockroacom...

če nekdo pokaze neki smesni avto, walda da bom neko glupost napisal, ko se ze tak al tak nasmejim, ko viim sliko..
ne razumem pa pacientov, ki mislijo, da ce majo neki avto da so zato cool pa da morajo pol bit vsi srecni ko ga vidijo.

ni pa samo to kaj se tice obnasanja na forumu, ampak je zelo dosti tudi obnašanje na meetingih...

KURCHENJE!!!

to me pa pune dvigne, ko viim tam neke talente ko ga blokadirajo pa prizikajo luci, da bo ja njegov avto najbolj vpadjiv, pa bo samo cakal, da ga bo pol nekdo vprasal.

Joooo stari kake hude 15"ke si tu gor nabil, kaj to ti je foter posodo dnar?

pol pa je ze ogenj v strehi na odprtem....

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po dec 11, 2006 2:45 pm

Tamara je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:

Ma ja, prasec, čist mi je moralo zbil....zdej bom verjetno kr ratkape gor pustila. Ker jst res ne prenesem, da se mi folk posmehuje :P :lol: :lol: :lol:

Še vedno čakam na tvojo sliko na PM, da vidim če naj komentiram in ti pomagam ali ne ;)

Glede avtov pa - ne da se mi več povdarjat. Če hočeš samo dobre kritike pol polek slik napiši negativnih kritik ne sprejemam in se jokam če so.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po dec 11, 2006 3:04 pm

Kaj ti si spil kaj takega?
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Po dec 11, 2006 3:18 pm

Courage™ je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:

Še vedno čakam na tvojo sliko na PM, da vidim če naj komentiram in ti pomagam ali ne ;)

A ti si tut CockroaC?
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov