Meni je vseeno, če mi ljudje povedo kaj jih moti na avtu, ga primerjajo z papigo ali veverico, prav tako pa sem seveda vesel tudi pozitivnih komentarjev. Kaj pa vi?

soso je napisal/-a:Meni se zdijo komentarji smiselni ,če so v nekih mejah, to pomeni , da se avto komentira z argumenti , ne pa npr: bolj grdega avta še nisem videl , fak je grd ... itd... Saj se da to tudi z lepššimi besedami napisat.
none je napisal/-a:soso je napisal/-a:Meni se zdijo komentarji smiselni ,če so v nekih mejah, to pomeni , da se avto komentira z argumenti , ne pa npr: bolj grdega avta še nisem videl , fak je grd ... itd... Saj se da to tudi z lepššimi besedami napisat.
Kaj pa, če mu skušaš na lep način povedat, da je sfalil, mož oz. možinja pa vseeno ne razume? Jaz potem z lahkoto uberem bolj sočne izraze...
none je napisal/-a:soso je napisal/-a:Meni se zdijo komentarji smiselni ,če so v nekih mejah, to pomeni , da se avto komentira z argumenti , ne pa npr: bolj grdega avta še nisem videl , fak je grd ... itd... Saj se da to tudi z lepššimi besedami napisat.
Kaj pa, če mu skušaš na lep način povedat, da je sfalil, mož oz. možinja pa vseeno ne razume? Jaz potem z lahkoto uberem bolj sočne izraze...
Tamara je napisal/-a:Zakaj ga je sploh treba prepričevati? Pač mu je tak avto všeč - tut če je milka vijolčne barve z zlatimi felgami :P. Sej men tut ni všeč kako se ti oblačiš. Pa te zate ne zmerjam?!?!
CockroaC je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:OK, mene je ful prizadelo, ko mi je en reku, da če dam 15" na svojo Ibizo, in ker je rdeča, da bo zgledala kot nakupovalni voziček![]()
![]()
Kaki k****n more bit ta uporabnik
CockroaC je napisal/-a:Mislim da ce postavis avto na spletu na ogled, zelis slisati menje drugih .. in ce smo odkriti redko kdo dela avto samo zase kot jih seveda vecina povdarja ... v bistvu se gre za to da pritegnete poznornost drugih.
In ce sprasujes za mnenje ga bos tudi dobil, res pa je da nebo nikoli samo poziivno.In s tem ni nic narobe .. ampak dolocenim ljudem ocitno ranis ego ce jim kaj takega napises in se zacnejo poslozuevat zelo primitivnih metod pisanaja.
Moja taktika je taka, napisem kaj mi je vredi kaj mi ni, od pisca je potem odvisno ali bom zadevo se dodatno komentiral ali pa se bo tema nadaljevala kot posmeh.
Tamara je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:OK, mene je ful prizadelo, ko mi je en reku, da če dam 15" na svojo Ibizo, in ker je rdeča, da bo zgledala kot nakupovalni voziček![]()
![]()
Ma ja, prasec, čist mi je moralo zbil....zdej bom verjetno kr ratkape gor pustila. Ker jst res ne prenesem, da se mi folk posmehuje :P![]()
![]()
Courage™ je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:OK, mene je ful prizadelo, ko mi je en reku, da če dam 15" na svojo Ibizo, in ker je rdeča, da bo zgledala kot nakupovalni voziček![]()
![]()
Ma ja, prasec, čist mi je moralo zbil....zdej bom verjetno kr ratkape gor pustila. Ker jst res ne prenesem, da se mi folk posmehuje :P![]()
![]()
Še vedno čakam na tvojo sliko na PM, da vidim če naj komentiram in ti pomagam ali ne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov