igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Top Gear vs. Rednecks

Napisal/-a Shebo Če feb 15, 2007 10:15 am

Zanimiv insert o zblujenih američanih s pomočjo top geara

--> VIDEO <--
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Če feb 15, 2007 11:08 am

Hehe, sem videl ja... :D

Čeprav... Če bi kdo prišel k nam s kakimi podobnimi gesli, ki pa bi se nanašala na nas... Bi bilo dosti drugače?
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Re: Top Gear vs. Rednecks

Napisal/-a McLaren Če feb 15, 2007 11:33 am

Sh3bO je napisal/-a:Zanimiv insert o zblujenih američanih s pomočjo top geara

--> VIDEO <--

V ljubljani ti pa avto popluvajo, zbrcajo itd že če maš samo MB registracijo :roll: Kdo je zdej zablujen?

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če feb 15, 2007 11:58 am

Ja se strinjam da niso nič nenavadno reagirali. Probaj bilokjer tako izzivati pa boš videl sranja. Pri nas pa že na račun tablic se svašta dogaja.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če feb 15, 2007 12:15 pm

Odvisno kako gledate na zadevo. Če bi vzel Top Gearov primer in ga 'vpeljal' v našo slovensko sceno, verjetno ne bi bilo takšnega negodovanja, če bi si na avto napisal Jelinčič za predsednika. Mislim da 99,9% ljudi sploh ne bi reagiralo. Ali pa če napišem slovenska smučarija in slovenski fuzbal sucks. Bo kdo gledal grdo? Ne, ker je vse res.

Sicer kar se tiče nascarja je malo drugače, saj so američani preponosni na nascar, mi pa sploh nimamo športa na katerega bi lahko bili ponosni (mogoče dve izjemi), zato na fuzbal in smučanje nihče ne bi reagiral.

Imamo pa Slovenci lokalni patriotizem, ki se kaže na popljuvanih in popraskanih avtomobilih MB registracij v LJ območju. Ampak to je že druga debata.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če feb 15, 2007 12:52 pm

Sh3bO je napisal/-a:Odvisno kako gledate na zadevo. Če bi vzel Top Gearov primer in ga 'vpeljal' v našo slovensko sceno, verjetno ne bi bilo takšnega negodovanja, če bi si na avto napisal Jelinčič za predsednika. Mislim da 99,9% ljudi sploh ne bi reagiralo. Ali pa če napišem slovenska smučarija in slovenski fuzbal sucks. Bo kdo gledal grdo? Ne, ker je vse res.

Sicer kar se tiče nascarja je malo drugače, saj so američani preponosni na nascar, mi pa sploh nimamo športa na katerega bi lahko bili ponosni (mogoče dve izjemi), zato na fuzbal in smučanje nihče ne bi reagiral.

Imamo pa Slovenci lokalni patriotizem, ki se kaže na popljuvanih in popraskanih avtomobilih MB registracij v LJ območju. Ampak to je že druga debata.

Ma jst vsakmu, k mi kej najeda z nogometom, povem da je nogomet igra za idiote in da to igrajo samo tisti, ki nimajo nič u glavi(ker drgač bi težko laufal), pa me noben ne upa grdo gledat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če feb 15, 2007 1:49 pm

morte vedt da je to top gear.. zihr je blo zrežirano, ker se ne bi kr tko podajal v nevarnost ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če feb 15, 2007 2:17 pm

Zrežirano kaj pa drugega. Samo da so kontroverzni.

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Pe feb 16, 2007 11:42 am

nebivedu je napisal/-a:Ma jst vsakmu, k mi kej najeda z nogometom, povem da je nogomet igra za idiote in da to igrajo samo tisti, ki nimajo nič u glavi(ker drgač bi težko laufal), pa me noben ne upa grdo gledat.

Hiter sport za pocasne glave.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe feb 16, 2007 11:54 am

nebivedu je napisal/-a:
Ma jst vsakmu, k mi kej najeda z nogometom, povem da je nogomet igra za idiote in da to igrajo samo tisti, ki nimajo nič u glavi(ker drgač bi težko laufal), pa me noben ne upa grdo gledat.

Agree!!! :bow :[] :tomidelej:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov