falotex je napisal/-a:ti Nebivedu si verjetno eden izmed tistih ko sem jih opisoval ne? tko da mi ne govor potrpežljivost k sm jo predolg izvajal, zdej samo še gazim ne j***m, dost mam idiotov kot si ti s potrpežljivostjo ( to govorim za štrajfix )
nebivedu je napisal/-a:falotex je napisal/-a:ti Nebivedu si verjetno eden izmed tistih ko sem jih opisoval ne? tko da mi ne govor potrpežljivost k sm jo predolg izvajal, zdej samo še gazim ne j***m, dost mam idiotov kot si ti s potrpežljivostjo ( to govorim za štrajfix )
Mogoče sem jst eden izmed tistih, ki te bo nabil, ko boš kej težil, da predolgo perem avto. Ko jst svojo škatlo pripeljem prat v BTC, ga perem 2 ure, pa ko se odpeljem, še vedno kosi blata padajo od avta in noben od vas ne more zaplejat tja, ker je 10cm blata na leh in porabte 5 žetonov samo zato, da spucate plac, da boste potem zapeljal avto v box.
falotex je napisal/-a:jest porabim max 2 žetona za zunanje pranje avta v boxu in še spucam si un blat k je v boxu, pa se avto sije, ti si pa očitno nesposoben če jih 5 ponucaš za to, pa če te bom vidu da dve uri pereš avto za tabo pa gužva te bomo skupej s čakajočimi tko narukal po gobcu da boš preklet razmislu kolk cajta boš pral, za back-up mam pa vedno priročno palčko u gepku da ti jih natresem v primeru jadikovanja, ajde nesp
Jaka156 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:falotex je napisal/-a:ti Nebivedu si verjetno eden izmed tistih ko sem jih opisoval ne? tko da mi ne govor potrpežljivost k sm jo predolg izvajal, zdej samo še gazim ne j***m, dost mam idiotov kot si ti s potrpežljivostjo ( to govorim za štrajfix )
Mogoče sem jst eden izmed tistih, ki te bo nabil, ko boš kej težil, da predolgo perem avto. Ko jst svojo škatlo pripeljem prat v BTC, ga perem 2 ure, pa ko se odpeljem, še vedno kosi blata padajo od avta in noben od vas ne more zaplejat tja, ker je 10cm blata na leh in porabte 5 žetonov samo zato, da spucate plac, da boste potem zapeljal avto v box.
Ti si res en poseben primerek, ne vem se mi zdi da ti je civilizacija tuja
falotex je napisal/-a:mislim kaj se pa tam vse dogaja, človek ne more verjeti, vsakič ko sem tam skor zgubim živce zaradi raznih u nulo nesposobnih idiotov, prvo: se ne znajo u vrsto postavt, pol ne vejo da se najprej postaviš v vrsto in greš kupit žetonček ( in ne ko si že v boksu da te pol še vsi dodatno čakajo zarad tvojga idiotizma), drugo: popolnoma nič ne upoštevajo ljudi u vrsti za njimi ko še čakajo in flegma 20 min pacajo ko da so samo oni tist dan pršli oprat avto, če mu pa to "omeniš" si pa ti nepotrpežljiv pa nasiln, bog jim mater pacaško, tretjič: "ne briši avta v boksu ampak se ven zapelji in ga tam obriši, ter daj prostor drugemu, i****" , četrič: svoj avto operi hitro in učinkovito in ne uporabljaj svojih bednih pripomočkov ko se ti ceu štrajfix smeje!
enkrat sem eno gospo prašou če podira kakšen rekord, pa me je tko debelo pogledala, da sm takoj vidu da ji pou-kurca ni jasn, tko da ne vem če bo tole kej pomagal, pač opište še svoje izkušnje, ajde
"na štrajfixu sm najmanj enkrat tedensko" [/i]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov