igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Kako se počutim na štrajfixu u BTC-ju?

sproščeno
11
30%
nč se ne sekiram
12
32%
"no dej že no"
4
11%
čist sm žiučn
1
3%
model če ne boš hitr te povozm
9
24%

Skupaj glasov : 37

falotex
Nov uporabnik

ŠTRAJFIX v BTC-ju

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 1:27 pm

mislim kaj se pa tam vse dogaja, človek ne more verjeti, vsakič ko sem tam skor zgubim živce zaradi raznih u nulo nesposobnih idiotov, prvo: se ne znajo u vrsto postavt, pol ne vejo da se najprej postaviš v vrsto in greš kupit žetonček ( in ne ko si že v boksu da te pol še vsi dodatno čakajo zarad tvojga idiotizma), drugo: popolnoma nič ne upoštevajo ljudi u vrsti za njimi ko še čakajo in flegma 20 min pacajo ko da so samo oni tist dan pršli oprat avto, če mu pa to "omeniš" si pa ti nepotrpežljiv pa nasiln, bog jim mater pacaško, tretjič: "ne briši avta v boksu ampak se ven zapelji in ga tam obriši, ter daj prostor drugemu, i****" , četrič: svoj avto operi hitro in učinkovito in ne uporabljaj svojih bednih pripomočkov ko se ti ceu štrajfix smeje!

enkrat sem eno gospo prašou če podira kakšen rekord, pa me je tko debelo pogledala, da sm takoj vidu da ji pou-kurca ni jasn, tko da ne vem če bo tole kej pomagal, pač opište še svoje izkušnje, ajde

"na štrajfixu sm najmanj enkrat tedensko" [/i]

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po mar 12, 2007 1:39 pm

1.) zakaj sploh prati avto?
2.) potrpežljivost
3.) potrpežljivost
4.) potrpežljivost
Old subarus never die, they just get faster!

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 1:47 pm

ti Nebivedu si verjetno eden izmed tistih ko sem jih opisoval ne? tko da mi ne govor potrpežljivost k sm jo predolg izvajal, zdej samo še gazim ne j***m, dost mam idiotov kot si ti s potrpežljivostjo ( to govorim za štrajfix )

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po mar 12, 2007 1:59 pm

:roll: usi smo kakšen dan bolj razdraženi :twisted: ,kakšen dan manj :D ,kaj pa ko čakamo v trgovini na blagajni :?: ali pa v banki na SVOJ denar :?: se ne splača sekirat za take malenkosti :D :D :D pa lep dan naprej želim :tomidelej:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po mar 12, 2007 2:22 pm

falotex je napisal/-a:ti Nebivedu si verjetno eden izmed tistih ko sem jih opisoval ne? tko da mi ne govor potrpežljivost k sm jo predolg izvajal, zdej samo še gazim ne j***m, dost mam idiotov kot si ti s potrpežljivostjo ( to govorim za štrajfix )

Mogoče sem jst eden izmed tistih, ki te bo nabil, ko boš kej težil, da predolgo perem avto. Ko jst svojo škatlo pripeljem prat v BTC, ga perem 2 ure, pa ko se odpeljem, še vedno kosi blata padajo od avta in noben od vas ne more zaplejat tja, ker je 10cm blata na leh in porabte 5 žetonov samo zato, da spucate plac, da boste potem zapeljal avto v box.

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Po mar 12, 2007 2:33 pm

:rofl

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po mar 12, 2007 2:35 pm

:/:o:/ :rofl
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Po mar 12, 2007 2:38 pm

nebivedu je napisal/-a:
falotex je napisal/-a:ti Nebivedu si verjetno eden izmed tistih ko sem jih opisoval ne? tko da mi ne govor potrpežljivost k sm jo predolg izvajal, zdej samo še gazim ne j***m, dost mam idiotov kot si ti s potrpežljivostjo ( to govorim za štrajfix )

Mogoče sem jst eden izmed tistih, ki te bo nabil, ko boš kej težil, da predolgo perem avto. Ko jst svojo škatlo pripeljem prat v BTC, ga perem 2 ure, pa ko se odpeljem, še vedno kosi blata padajo od avta in noben od vas ne more zaplejat tja, ker je 10cm blata na leh in porabte 5 žetonov samo zato, da spucate plac, da boste potem zapeljal avto v box.

Ti si res en poseben primerek, ne vem se mi zdi da ti je civilizacija tuja :?

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Po mar 12, 2007 2:41 pm

Kaki problemi :roll:

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 2:43 pm

Mogoče sem jst eden izmed tistih, ki te bo nabil, ko boš kej težil, da predolgo perem avto. Ko jst svojo škatlo pripeljem prat v BTC, ga perem 2 ure, pa ko se odpeljem, še vedno kosi blata padajo od avta in noben od vas ne more zaplejat tja, ker je 10cm blata na leh in porabte 5 žetonov samo zato, da spucate plac, da boste potem zapeljal avto v box.[/quote]

jest porabim max 2 žetona za zunanje pranje avta v boxu in še spucam si un blat k je v boxu, pa se avto sije, ti si pa očitno nesposoben če jih 5 ponucaš za to, pa če te bom vidu da dve uri pereš avto za tabo pa gužva te bomo skupej s čakajočimi tko narukal po gobcu da boš preklet razmislu kolk cajta boš pral, za back-up mam pa vedno priročno palčko u gepku da ti jih natresem v primeru jadikovanja, ajde nesp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po mar 12, 2007 2:52 pm

falotex je napisal/-a:jest porabim max 2 žetona za zunanje pranje avta v boxu in še spucam si un blat k je v boxu, pa se avto sije, ti si pa očitno nesposoben če jih 5 ponucaš za to, pa če te bom vidu da dve uri pereš avto za tabo pa gužva te bomo skupej s čakajočimi tko narukal po gobcu da boš preklet razmislu kolk cajta boš pral, za back-up mam pa vedno priročno palčko u gepku da ti jih natresem v primeru jadikovanja, ajde nesp

Če porabiš samo 2 žetona zato, da blato iz moje kište spereš, pa potem še tisto, kar iz avta na tla pade, potem ti še jst plačam 2 zraven, da boš potem še svojega opral?
Takrat ko jst pridem avto prat, lahko mirno pozabiš da boš z dvema žetonoma spral do 10cm blata iz avta. Večinoma še ne vidiš, kake barve je avto v originalu.

Tista palčka v gepeku ti nič ne pomaga, mam jst tut vredu zadevo, ampak pod vozniškim sedežem - maglite, sveti tudi pri belem dnevu, če jih dobiš po buči z njo.
Zadnjič spremenil nebivedu, dne Po mar 12, 2007 2:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po mar 12, 2007 2:54 pm

Jaka156 je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

Ti si res en poseben primerek, ne vem se mi zdi da ti je civilizacija tuja :?

Jebeš tako civilizacijo, ko ljudje živijo v baraki in jedo cel mesec kislo zelje pa star kruh samo zato da imajo pred barako parkiran avto za 20 do 30 tisoč evrov, pa si doma ne morejo privoščit štrajfiksa.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po mar 12, 2007 3:44 pm

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH NEBIVEDU TI SI CAR!!!!!!!!!!!!!!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 3:47 pm

Ja tista maglite-ka bi bl teško do mene segla, moja palčka bi se ti pa lepo ulegla po betici, je glih dost dolga da te kresnem kar čez avto, pol pa kresničke okol kepe, lol

drgač pa me boli falus za une zahojence k u barak žvijo uzuni pa "najnovija mečka", takmu jih na štrajfixu še raj napnem z uno palčko, bo pol una familija lohk prodala mečko pa se končno u spodobn stanvanje preselila!

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ Po mar 12, 2007 3:57 pm

:bonk

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Po mar 12, 2007 4:00 pm

dEjaN_ je napisal/-a::bonk

X2

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Po mar 12, 2007 4:00 pm

"falotex" S tabo se NE strinjam glede uporabe svojih pripomockov(jst bom uporablju kar bom hotu sej se gre za moj avto-zakaj pa nebi posprciu po feltnah,pa spredn del avta za musice k se zalimajo ...)Glede kupovanja zetonov je pa tko- tud jst sm kupoval vedno zetone prej ko sem cakal v vrsti,dokler se mi ni zgodilo da sta se dva avta vrinla pred mano medtem ko sm kupoval zetone,tko da....odzdej naprej jih grem kupt k se parkiram v boks,pa me boli k ... kaj si folk misl :lol: brez zamere 8)

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Re: ŠTRAJFIX v BTC-ju

Napisal/-a McFly Po mar 12, 2007 4:08 pm

falotex je napisal/-a:mislim kaj se pa tam vse dogaja, človek ne more verjeti, vsakič ko sem tam skor zgubim živce zaradi raznih u nulo nesposobnih idiotov, prvo: se ne znajo u vrsto postavt, pol ne vejo da se najprej postaviš v vrsto in greš kupit žetonček ( in ne ko si že v boksu da te pol še vsi dodatno čakajo zarad tvojga idiotizma), drugo: popolnoma nič ne upoštevajo ljudi u vrsti za njimi ko še čakajo in flegma 20 min pacajo ko da so samo oni tist dan pršli oprat avto, če mu pa to "omeniš" si pa ti nepotrpežljiv pa nasiln, bog jim mater pacaško, tretjič: "ne briši avta v boksu ampak se ven zapelji in ga tam obriši, ter daj prostor drugemu, i****" , četrič: svoj avto operi hitro in učinkovito in ne uporabljaj svojih bednih pripomočkov ko se ti ceu štrajfix smeje!

enkrat sem eno gospo prašou če podira kakšen rekord, pa me je tko debelo pogledala, da sm takoj vidu da ji pou-kurca ni jasn, tko da ne vem če bo tole kej pomagal, pač opište še svoje izkušnje, ajde

"na štrajfixu sm najmanj enkrat tedensko" [/i]

Pa če nisi zadovoljen, zakaj sploh tja še hodiš?
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
sorento
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sorento Po mar 12, 2007 4:11 pm

falotex če se boš tok sekeru za take stvari te bo še kap trefnla :? Drgač mam pa rešitev zate, ki pereš avto vsak tedn. Najbolš da kupiš svoj štrajfix pa ga doma lepo pošpricaš v miru pa te noben ne bo motu :D Drgač pa z nasiljem ne boš nč dosegu prej obratno :twisted:

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 4:13 pm

vuko78 glede pripomočkov je tkole : vsak ko je prišel z pripomočki je pacal eno uro da nas je une u vrsti že srat prjemal, sej jest nimam nč proti da ti pošpricaš feltne pa sprednji del, pa da maš svojo krpico,.. jest sam pravim da to naredi učinkovito, zavedej se da je za tabo vrsta ne! glede urivanja pred tabo ti pa lahko povem samo eno : SAM SI SI KRIV, kaj se pa ne postaviš zase, men se ni še noben urinu, če se pa je hotu sm mu pa hitro razložu kako pa kaj ( besedno seveda, da ne bo kdo spominjal palčke pa nasilja)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov