igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Kraj: Letuš (Šmartno ob Paki)

En štajerc se je razpisal o ženskah - zanimivo in resnično!

Napisal/-a red_devil Sr mar 28, 2007 6:29 pm

Jah! En Stajerc se je malo razpisal......:-)))))

Kljub temu, da krvavijo, brez da bi se ranile, da so tecne, ko za to ni razloga, da se sminkajo, ko jim ne bi bilo treba, da zapravljajo za cote, ko ne bi smele in kljub temu, da imajo vulvo, s katero se preprosto ne da nic početi, so mi vseeno kul. Zenske namrec.

01. Zenske fukajo s strejti. Po moje jim bom zaradi tega faus do konca zivljenja.

02. Ko pride neka picka pomanjkljivo oblecena v Samsaro, recimo s kaksno prozorno majcko, skozi katero se vidi res vse, je v prostoru vsaj 50 takih, ki bi se takoj pofukali z njo in v celem veceru jih vsaj 10 od njih njej to konkretno pokaze. Ce bi v prozorni majcki prisel v Samsaro jaz, bi me s homofobnimi opazkami redarji zabrisali skozi vrata. Jebemu mast!

03. Na prvem faking zmenku nobena baba na svetu ne bo placala pijace. Res ne vem, zakaj pri bogu je to samoumevno. Katera feministka si je izmislila kaj tako brutalnega? In ce se bosta v sklopu prvega zmenka fant & dekle zmenila se za kino in mogoce celo vecerjo, bo vse moral placat jebeni pubec. Ker bo drugace verjetno izpadel totalni bebec. Vsaka zenska, ki sem jih to kadar koli vrgel pod nos, je rekla, da smo sami krivi, ker pri tem vztrajamo. Seveda vztrajamo, ce to velja za neko nenapisano pravilo in izpades tele, ce tega ne storis. Sploh si ne morem predstavljat situacije, da dva studenta na zmenku pojesta vecerjo in natakar prinese racun, tip pa si veselo trebi zobe in se naredi norega. Zenska bi sicer od sramote res placala, ampak bi se hitro spokala domov.

04. A sploh kdaj kaka bejba placa kazen policiji? Ne morem verjet, kako se lisice zmeraj znajdejo. Policisti palijo na zenski sarm tudi takrat, ko je kak tip zraven. Dobro se spomnim, da sva enkrat z M. peljala kakih 30 kilometrov prehitro v naselju, pa naju na koncu jebenega sela ustavi nek mlad policaj. Ce bi za volanom sedel jaz, bi mi napisal kazen v roku 3,25 sekunde in se do mene ves cas obnasal vzviseno in uradno, ko pa je za volanom sedela bejba, pa sem - prisezem - slisal pravo milino v njegovem glasu. "Gospodicna, nekam hitri ste danes, kajne? A se vam kam mudi?" Ce bi vozil jaz, bi se njegovo vprasanje glasilo: "Gospod, prekoracili ste omejitev. Boste placali s poloznico ali kar sedaj z gotovino?" M. ga je samo ocarljivo pogledala, se nenadoma zacela z njim menit o tem, kako si je zmeraj zelela postati policistka in kako privlacne se ji zdijo uniforme. Bruhal sem skoraj, ko sta se takoj zatem zapletla v debato o poklicih in njegovem delu, pa zakaj nima nobenega partnerja, pa kako izmene dela. Kozlam! Da ni dobila kazni, seveda ni potrebno posebej poudarjat. V bistvu jo je na koncu s trdim ticem se skoraj pobozal po glavi. Zdelo se mi je, da je malo manjkalo, da bi jo pohvalil, ker je prehitro vozila.

05. Ce bi nek tip sredi ulice razsipal stvari iz vrečce, se ziva k****a nikoli ne bi ustavila in mu jih pomagala pobrat. Ce pa bi zenska razsipala magari svoje sminke iz torbice, bi k njej priletel trop tipov in po celi Gosposki pobiral jebene lipglose in rdecila.

06. Iz meni neznanega razloga imajo dame prednost.

07. Na avtobusu, vlaku ali letalu lahko baba vedno spi v narocju tipa, ceprav je tip na smrt utrujen in mu to niti priblizno ne pase. Ce bi se vlegel v njeno narocje, bi ga verjetno s kremplji tresnila po glavi.

08. Babe imajo daljse orgazme.

09. Babe imajo tri luknje. Nikoli ne bom mogel poskusit, kako je imet tri tice v sebi. To mora bit verjetno izjemen obcutek. In ce upostevamo, da v zensko vulvo komot gresta tudi dva tica, jih naceloma ima v sebi lahko celo stiri. To pa je ze visek. No, ceprav je res, da je to mozno le v primeru treh zelo gimnasticno treniranih jebacev. Ampak vseeno – to mi gre na falus!

10. Zenske uspesno manipulirajo s custvi in z dejstvom, da so kao ranljiva custvena bitja. Ko tip prevara zensko, se - ce odstejemo redke cmerave pomehkuzene izjeme - nikoli ne bo jokal in kleceplazil in molil za odpuscanje. Zenske pa bodo v primeru kurbanja zalostno rekle, da so se pocutile osamljene, cmerile se bodo, da so skusale s tem pritegniti pozornost, ki je ze dolgo niso dobile in prosile za milost. In jo bodo potem v vecini primerov tudi dobile.

11. Zenske imajo skoraj v vseh trgovinah z oblacili in obutvo najmanj enkrat vecjo ponudbo. Zakaj prihaja do te grozljive diskriminacije, mi ne bo nikoli jasno. Feministicna Zara v Europarku zenskam namenja priblizno trikrat vecji teritorij z oblacili in obutvijo. A moski
slucajno nagi hodimo naokrog?! Sveta Genovefa!

12. Do mene na bencinski crpalki nikoli ne bo stopil postaven crpalkar in me vprasal, ce potrebujem pomoc pri tankanju. Presneta nesreca! Pri babah je to jasno nekaj normalnega.

13. Zenska lahko s pudrom in tisoci licil prekrije vse svoje defektne pomankljivosti na obrazu. Ce bi podobno storil moski, bi ga v okolici Pekarne razbili, v okolici Ljudskega vrta zbincali, v Europarku pa bi se za njim pubertetniski mulci drli "homo" in "pedercina".

14. Zenska lahko tipa v klubu prime za rit in se bo le-ta zadovoljno nasmehnil. Ce kakega tipa v Samsari primem za rit jaz, mi takoj razbije obraz.

15. Na Zenskih WC-jih vedno disi.

16. Zenske se naceloma dosti manj potijo kot moski. Vsekakor redkeje vidim rjavo podpluto pri pazduhi pri babnicah kot pri dedih.

17. Baba lahko cela zrajcana na plazi zraven sebe opazuje tipa in pri tem razmislja, kako bi se fukala z njim, pri tem pa so to nikjer kaj posebej fizicno ne opazi - no, mogoce je malo vlazna med nogami, ampak vlažne kopalke to prekrijejo. Tipi pa se moramo ukvarjat s trdim ticem in dejstvom, da je to zelo opazno. Zato moram jaz zmeraj na plazi opazovat tipe na trebuhu. In pri tem ubogega napetega kurca tiscat v soder. Popizdis!

18. Babe ne rabijo robcka, ko jim pride. Razen ce jim zraven po nesreci ne pritece se malo belega toka. Ali se jim po nakljucju ravno takrat ne zacne menstruacija.

19. Baba je lahko brezveze tecna ves vikend, pa ji tip mora oprostiti. Ce je tip tecen eno uro v nedeljo popoldne, ker ni zmagala njegova najljubsa nogometna ekipa, se bo baba mulila nanj tri tedne in bo v postelji vladala susa.

20. Ce baba pride pijana domov, jo njen tipcek slečc, spravi v posteljo in ji zraven nastavi lavor za primer kozlanja. Ce pride tipcek pijan domov, mu baba sploh ne odpre vrat, zraven tega pa mu sprejebe vse sorodnike po vrsti, predvsem njegovo matero, ker ga je vzgojila v idiotskega kretena, obstaja pa tudi velika verjetnost, da mu bo nekaj minut za tem skozi okno na glavo zabrisala kufer z vsemi cotami. In se v isti noci poklicala kljucavnicarja ter menjala kljucavnico.

o te babnice! :-)
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr mar 28, 2007 6:39 pm

So true :lol:

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Sr mar 28, 2007 6:51 pm

ja moramo bi lepo uzgojeni "kavalirji" tako pač je ta svet 8)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr mar 28, 2007 7:08 pm

what else is new...
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
*KAYA*
Novinec

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a *KAYA* Sr mar 28, 2007 7:30 pm

:lol: :lol: :lol: :___o
Rada vas ima Kaychi :)=(:

Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Sr mar 28, 2007 7:38 pm

sam cist res :P
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr mar 28, 2007 7:46 pm

In ta buzi, ki to piše, jim je prav očitno fouš...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr mar 28, 2007 8:14 pm

Nevem kwa je hotu s 4 tiči...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr mar 28, 2007 8:27 pm

glih sem od tega buzija na drugemu forumu videl temo kjer piše 20 razlogov zakaj je srečen, da je moški.. in kar je še bolj žalostno, njegov blog je najbolj bran na strani, kjer ta blog je..

sicer pa iz ženske (kakor jo on skos imenuje) vulve, lahko ob orgazmu priteče tolko, da boš mogu stene prepleskat pa omare menjat, seveda to ne uspe vsakemu oz. vsaki.

nekaj je resničnih, nekaj jih je totalno mimo, nekaj jih je pa pač mogoče resničnih za isto spolno usmerjene

lp
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr mar 28, 2007 8:32 pm

vsako tele ma svoje vesele... :P

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Če mar 29, 2007 8:28 am

Nerazgledan primitivc :roll:

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če mar 29, 2007 8:33 am

jebemo mater da je buzi 100%, sami tiči mu hodjo po glavi pa šlatanje tipov. Mogoče je pisal to oni buzerant iz BB-ja :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Če mar 29, 2007 9:43 am

Nekaj resnic je ze... vseeno pa je vse skupaj cisto brezveze!

Verjetno mora ze nekaj cajta svojo desnico ali levico trenirat! :shock:
Slika

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Če mar 29, 2007 10:57 am

:twisted: , zdaj čakam da ena feministka uleti v to temo in podivja :lol:

Uporabniški avatar
Hribo
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Hribo Če mar 29, 2007 12:43 pm

Hudooo... 8) :) 8)

Lep pozdrav
http://www.facebook.com/pages/Avtodiagnostika-in-Servis-Osebnih-Vozil/361074387295480

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Če mar 29, 2007 1:17 pm

Ok, pod prvo, ne bom žalil njegove spolne usmerjenosti, ker kot sem že enkrat rekel se to resnično ne spodobi, vsakemu tisto kar mu paše.... ampak na živce mi gredo poženščeni tipi, ki bi radi počeli oz. počnejo iste stvari kot ženske.... To da se ne more nališpat, pa da bi imel eno malo morje cunj v trgovini, pa take in drugačne čeveljčke, pa da se nebi tolk potil, pa one parfumčke..... :roll: V nekaterih stvareh ne moremo in nikoli ne bomo enaki!

Očitno smo hetero moški res izumirajoča vrsta, vidm tud po cesti poln tipčkov, sploh v Ljubljani, ki so namazani, v zadnji modi, pa špilajo šminkeraj..... Metroseksualci ali vmestna stopnja med hetero in homo seksualci.... kam gre ta svet?
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če mar 29, 2007 1:39 pm

Kritik je napisal/-a:vmestna stopnja med hetero in homo seksualci.... kam gre ta svet?

čim več naj bo takih!

manj konkurence :EE

ps: 17 preberte :bonk
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če mar 29, 2007 1:59 pm

jah, tako je, če boš čez 10 let hotel dobit babo se boš mogu usak jutr po celmu telesu pobrit, namazat z ene 26 kremami, ene pou ure za make up porabt, pol pa it v omaro velikosti dnevne sobe in skrbno izbrat cunje in ostale modne dodatke, da boš sploh kokr tok za pogledat

btw to se dejansko dogaja, moška make-up industrija vratolomno narašča, beckham in podobni že hodijo okoli looking all perfect and stuff + nekdo je že omenu metroseksualce

lp
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če mar 29, 2007 2:07 pm

kaj je metrosexualec ? Tak ki rad sexa v podzemni al kaj
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Če mar 29, 2007 2:24 pm

Courage™ je napisal/-a:kaj je metrosexualec ? Tak ki rad sexa v podzemni al kaj

:shock: :har Še nisi slišal za ta izraz? To so moški, živeči predvsem v večjih mestih (metropolah), ki se oblačijo po zadnji modi, uporabljajo make-up, obiskujejo kozmetičarko, nohtke si hodijo pedenat v tiste salone..... v glavnem HUDO poženščeni tipi... taki, ki mi v trenutku dvignejo živec, da bi ga kar pritegnil, ker dela sramoto moškemu spolu.... :twisted:

@eclipse_R: Veš kaj, tisti dan, ko se bom mogu cel pobrit in ko bom moral dati make-up nase, da bom našel kakšno bejbo, ki me bo hotela sploh pogledat, tisti dan se bo svet podrl..... Ni denarja da bi se tako pederišal....
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov