igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Pogum moških v avtu ko imajo žensko zraven

Napisal/-a adis Ne apr 22, 2007 1:49 pm

mene zanimajo vaše izkušnje z zgoraj omenjenim naslovom teme, večkrat se mi zgodi tako kot se mi je učer da vidim kako nekateri tipi vozijo avto na robu svojih možnosti in (tako izkazujejo svojo moškost čeprav mislim da je njihova moškost zelo majhna če morajo na ta način očarati žensko) zravn jim dela družbo ženska, še srečo imajo da se ne zaletijo kam. v glavnem sm na semaforju in čakam zeleno, na levi strani je pa tip v bmw kateri je namenjen na levo stran, no lepo speljem na zeleno z svojo žensko v avtu ( sej veste ko je ženska v avtu lepo, kulturno vozite :D ) no, od nikoder pripelje tip ki je bil na levi strani in se mi vrže na moj pas in pospeši kot da ima 5.0 motor in nato avto še zanaša levo ter desno, in še srečo je imel da nisem jaz malo hitreje pospešil ker bi se potem zaletela, seveda bi bil on kriv, in se nato sprašujem kaj je z temi tipi in kaj je z temi ženskami ki so z temi tipi?

razpište se, jst jih ne razumem

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Ne apr 22, 2007 1:57 pm

Nimam takih problemov. Ker nimam ženske. :D
Imam samo dober avto 8)

Srečen jaz..... :P
Slika

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Ne apr 22, 2007 1:57 pm

Ja pač tak je to ja .. resnično in kruto samo tisto si pa prav napisav ko mam js babo zravno 10 še lahko pelem čez omejitev pole sem pa že kregan :? :lol: zaj pa upam da me nebote vsi bemfisti napadli samo vsaj tu na koroškem je veliko tega samo da je bmw al pa merđo so že šefi cest mislijo da lahko delajo kar očejo ( seveda so tudi izjeme samo so redke )
Slika

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne apr 22, 2007 1:59 pm

Ja enim se pač le na tak način dvigne... Kar je patetično :roll:

Jaz pa delam ravno obratno, če sploh ;) Je ženska zraven ali ne, vozim po predpisih. Razen mogoče če bi že napol rojevala... Tako da, če bo katera mislila da ji bodo šle dlačje pokonci ko jo bom peljal, se bo krepko uštela :P
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 Ne apr 22, 2007 2:02 pm

:D sej jz jih tut ne razumem, moj bivši je imel taka nagnjenja, pa pol cel kup težav z policaji...nevem mogoče je mislil da se bom mal ustrašla pa bom k njemu skočila....ma nevem ej....sj pol je bil kmal bivši, ne razumem tega tut jz ne, sicer pa se punce nočmo vozit s takimi ali drugačnimi kamikazami!!! važno da se varno pripeljemo da cilja, lahko tut lepo počas!!!
Najlepše šele pride. :)

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Ne apr 22, 2007 2:02 pm

Men je pa samo smešno, ko se pelješ naprimer čez vikend zvečer/ponoči v LJ in vidiš male mulote z alficami, hondami, bmwji itd..., kako so vsi pametni ... Pač ti lepo peleš, te un izziva , mu pokažeš da imaš nekaj pod pokrovom, nasledn semafor pa prov gleda, kaj imaš desno spodaj zaeno značko na havbi, da ne more s celmu kupom shiny wingsow te dohajat :twisted: To se mi je lih dogajalo v petek..En z alfo 155...Pol se pa tam matra brat, ko bi mu najraj špegle posodu, da bo bolj vidu :) No enkrat je mel en tip Astro GTC, lep avtuček, super lušno blondiko na sovoznikovem, se je tud usaju, potem je pač zgubu in bejba se mu je smejala :twisted: Čez dan se mi to ne dogajajo taki primeri, vglavnjem čez vikende zvečer / ponoči...Pejte se mal pelat takat, se boste nasmejal, kako boste vidl ponižane tipe, k se jim bejbe smejijo :D

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Ne apr 22, 2007 2:03 pm

JAz vozim hitro ce je zraven al pa ne!samo sedaj ko je vidla kak je njenega bratranca s ceste vrglo ko sma se malo naganjala pa sploh ne smem vec hitro v ovinek peljat,se ze dere!
Mam pa izkusnje ko so ble kere punce ful tecne vedno pa so mi rekle naj jih peljem domov s fešte pa sem jih!samo enkrat mi je blo dost pa sem se peljal hitro in so rekle da se nikol vec ne peljejo z mano!pa jih vec ne rabim vozit! :D :D

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne apr 22, 2007 2:09 pm

Lonca84 je napisal/-a::D sej jz jih tut ne razumem, moj bivši je imel taka nagnjenja, pa pol cel kup težav z policaji...nevem mogoče je mislil da se bom mal ustrašla pa bom k njemu skočila....ma nevem ej....sj pol je bil kmal bivši, ne razumem tega tut jz ne, sicer pa se punce nočmo vozit s takimi ali drugačnimi kamikazami!!! važno da se varno pripeljemo da cilja, lahko tut lepo počas!!!

Sej če bi te en peljal zlo hitr in po pamet, vrjemi da bi uživala. Po cesti ki ni prometa in je pregledna, pa bi vidla da najboljše šele pride:)
Slika Slika

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Ne apr 22, 2007 2:16 pm

Jaz morem vozit previdno in počasi sicer ostanem brez...... vsega :oops: se trudim ampak vedno tudi ne uspeva :lol: :lol: :lol:
Zadnjič spremenil Corleone, dne Ne apr 22, 2007 2:16 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 Ne apr 22, 2007 2:16 pm

pa dobr, če bi res znal vozt tist-k se reče vožnja-ala rossi za volanom, pol je kul, sej ne rečem, sam na jetra mi gre to dokazovanje moškosti na tak način....sj lahk še en primer navedem....se peljem iz lj proti domžalam-tm od rondoja dol k je dvopasovnica...pa je bla pol tm rdeča na semaforju, pa pride zravn v 1.vrsto tut en model z enim bmw-jem...pa čekira...dobr no sj ne rečem moj twingo ni nevem kaj...ampak zame je špica....in jz tko res ful dobr speljem-to vedno ko je zelena pa če sem prva, nabrišem vse :P ja no model pa kr ni mogu dojet da je punca bolj sepljala...pa se je neki matru pol...dobr mel je močnejš avto pa me tm nekje pr 100km prehiti...pa direkt pred mano prov zanalašč....sam d je pred mano vozu....pa ne razumem tega...jz ne dirkam k mi je to čist mem, sam deci...ej....sj to ni nč tazga če zna punca dobr vozt!!!!

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne apr 22, 2007 2:23 pm

znova vse leti na BMWje...
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 Ne apr 22, 2007 2:24 pm

nč slabga ne mislm....bmw je drgače lep avto-sam vozniki so kdaj pa kdaj mal.... :P

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Ne apr 22, 2007 2:32 pm

če že kako peljem, peljem karseda lepo...

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Ne apr 22, 2007 2:41 pm

Falco' je napisal/-a:znova vse leti na BMWje...

Ne za brezveze.
Na avtocesti od vrhnike proti logatcu, kjer je delo na cesti in je levi pas sirok samo 2 metra, si en voznik z bmw serije 5 ni upal prehiteti tovornjaka in se je lepo vozil takoj za njim ampak po levem pasu. Ko sem ga dohitel sem mu lepo enkrat poblendal naj se umakne in ne dela guzve ker eni mogoce znamo oceniti sirino pasu in se ne bojimo prehitevati. Seveda se mi ni umaknil in je nadaljeval po levem pasu. poblendal sem se parkrat in tudi potrobil tako da me je sigurno opazil.
No seveda je tipicno po tem ko se je cesta zopet odprla pohodil plin do konca in me zakadil s svojim dizlom ampak nekeko mi ni mogel uiti tako da sem ga prehitel. Skoda ker nisem slikal kako je gledal stran, ko sem ga prehiteval. Neprecenljivo :D

No zraven je imel punco in me prav zanima kaj je hotel s tem dokazati?
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Mr.tin
Nov uporabnik

Kraj: Dornberk

Napisal/-a Mr.tin Ne apr 22, 2007 3:13 pm

hehe alanq4 tevi pogledi k greš mim z nekim starejšim avtom mim kašnega
novga avtka kategorije ( BMW , marcedez ) so prov nepopisni ....primir =) prjatu imev jugot not pa motor lancia 1.6 Turbo pa po avtocesti mim vsega (oziroma dost avtu)
letelo okol 220-230 =) kaki pogledi k je jugec mim letu to je neverjetno sam smeje se ti=)
Avta ni več k je lastnik dubu pupo pa je dobil prepoved ga je uniču(jugec šov po kosih na odpad ga je zrezu) da se neb gdo ponesreču....

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne apr 22, 2007 3:16 pm

Take debile poznam in sem mel s parimi že opravka. Gre za klasična izzivanja.... vožnja pol metra za ritjo, blendanje, prehitevanje v nepreglednih ovinkih, posmehovanje... :roll: :roll:
Dvakrat sem že naredu sramoto dvema tipoma k sta mela bejbe zravn in sta se mal preveč usajala. Pri enemu se je ženska držala za glavo, pri drugem se ji je nehalo smejat k je tip skor karambol mel.... pa jih nisem jaz spravil v nevarnost.... Enkrat mi je moral tip vozit čist za ritjo in mu ni blo dovolj 90 na uro izven naselja.... ko sva dohitela na kolono in se pripeljala v naselje sem pribremzal on pa seveda od silne važnosti ni ocenil koliko. Bejba gledala v tla.. tip oči take :shock: .... pogled v vzratno ogledalo.... priceless :twisted:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne apr 22, 2007 3:26 pm

Brezveze vse skupaj. Ko imam jaz prijateljice v avtu grem počasi ravno zato počasneje, da malo debatiroamo, da vožnja dlje traja... :lol: Ne pa, da bi ji pokazal kako ga teram in s tem ne le ogrožel sebe temveč še najmanj prijateljice ali na koncu še koga ki bi mi pripeljal nasproti/pešca/kolesarja/itd.... :roll: Skratka nisem tak bilko debilko. :lol:
Pugi405, ta tvoja pricless je dobra. :twisted:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Ne apr 22, 2007 3:43 pm

Jest se s svojimi 75 konji raje ne delam frajerja na cesti, ker vem da me lahko vsaka gajbica na stirih kolesih scat pelje :D In tudi punci ni vsec ce kje "pretiravam"!

LP

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne apr 22, 2007 4:01 pm

Mr.tin je napisal/-a:hehe alanq4 tevi pogledi k greš mim z nekim starejšim avtom mim kašnega
novga avtka kategorije ( BMW , marcedez ) so prov nepopisni ....primir =) prjatu imev jugot not pa motor lancia 1.6 Turbo pa po avtocesti mim vsega (oziroma dost avtu)
letelo okol 220-230 =) kaki pogledi k je jugec mim letu to je neverjetno sam smeje se ti=)
Avta ni več k je lastnik dubu pupo pa je dobil prepoved ga je uniču(jugec šov po kosih na odpad ga je zrezu) da se neb gdo ponesreču....

Si kdaj pomislil, da se mogoče tipi v mercedesih smejejo, da se more folk z jugoti tako dokazovat? K vidjo jugota 220 po AC k okol gleda da vid če ga je kdo opazil.. :huh:

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Ne apr 22, 2007 4:04 pm

Zelo podobno je, če je avto poln prepotentnih mladcev - če sta dva, včasih še gre, ko so trije in več, gre pa IQ očitno obratno sorazmerno rapidno dol.
Mene pa zanima še nekaj drugega - v čem je fora, da določeni osebki vozijo nagnjeni močno na svojo desno oziroma sedijo skoraj na ročni?
V Sloveniji je vsekakor polno fenomenov, povezanih z wannabe alfa samci.
Protonika ima bullbar.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov