Zabava se je odvijala v novi diskoteki ČuuČuuw, ki jo je slavnostno odprl sam founder Hugh. Trlo se je brhkih mladenk. Martini in olive so letele.
Musko je šopal Nigga Boštjan K aka Nečnik House rezident Londonskega undergrounda.
Noter niso pustil slikat zato sem pustil digiča v avtu. A Hugha sem videl samo na začetku ob otvoritvi nato je odšel neznano Kam.
Burna zabava se odvija dalje in midva kot sem že omenil se sprehodiva do avta, kjer sem imel flambiran ananas narezan na krhlje.
Zaželela si je krhlja saj ji je naluščil okus od oliv. Raztegnem si hrbet in nategnem predal od mazde ter vzamem svoj digič s seboj. Sprehajava se pod Gadafijem nakar opazim okoli klopce 15 20 hrbtov ( varnostnikov ) wannabe Fbi po obnašanju =)
Priluščiva se na verando od ograje in jo vprašam kdo je tisti sam spodaj. Malce bolje pogleda in vidi da je to njen šefz0r.
Bil sem v dilemi kako ga posneti kajti presunilo me je dejstvo, zakaj okoli njega 2 upokojeni dami starejših let. Nisem mogel verjeti, da ga je premagal EMŠO in si končno zaželel dekleta svojih let.
Vržem kremenatlc od pršuta 20m preč na travnik in vsi varnostniki so se pognal za njemu. V tistem sem ga lahko slikal. Vendar ker imam slab digič so bolj SPY photos.
Svaka čast na njega in EMŠO girlieS =)

Več fotk KLELE KE