DIANIN_88 je napisal/-a:To mi moja draga tud pravi samo ne ker mi je petka lepi avto in če znaš šparat dan danes lahko nekaj narediš z jega....pred nekaj dnevi sn bil v mb pa se je taka ćrna sporihtana petka mimo pelala da nisn mogo spat zvečer...časna..nor sn na ta avto![]()
...LP
Courage™ je napisal/-a:DIANIN_88 je napisal/-a:To mi moja draga tud pravi samo ne ker mi je petka lepi avto in če znaš šparat dan danes lahko nekaj narediš z jega....pred nekaj dnevi sn bil v mb pa se je taka ćrna sporihtana petka mimo pelala da nisn mogo spat zvečer...časna..nor sn na ta avto![]()
...LP
Daj ne govori bedarij, lepo te prosim.
DIANIN_88 je napisal/-a:to so za tebe bedarije če si bilokeri želi sporihtat avto....lej ti si si ga...zakaj si ga drugi nebi smeli....LP
DaDek je napisal/-a:ja jaz tut nisem mogo spat prejšno nedeljo... pa veš zakaj? ker me je sonce opeklo.
tmtslash je napisal/-a:ka je to stran za javne pogovore o skodljivosti sonca, al bote pomagali tipu ki bi rad mev spojlerje?
dianin_88: tti dnar rajs mav prsprai, pa avto prodaj pa si kupi rajs drug avto, ce ne pa kupi podaljske za petko, pa jih gor namontiri pa bos srecn.. ce mas pa malo znanja al pa zagnanosti, pa daj podaljske gor pa se pol mal predelaj odbijac po svojmu okusu, pa zakitas, spric kit, barva, pa te bo prislo 100 x bolj poceni, pa vlk bolj ceno bos spojlerje ker si jih sam naredu po svojmu okusu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov