igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

Nove kadilnice in seuxalna dogodivščina

Napisal/-a Pacek Ne avg 05, 2007 5:02 pm

Pa smo dočakali nov zakon o omejevanju kajenja. Vse super in prav. Veliko izmed nas bo prenehalo kaditi, nekateri ko bodo še preračunali koliko so se podražili cigareti z evrom tudi.

Družba se bo preselila iz jutranjih kavic v barih v zaprte prostore , več se bodo družili skupaj ob cigaretu, počasi se bodo začeli deliti na kadilce in nekadilce.

Tiste, ki bodo rade vlekle še naprej bodo spoznavale tudi večji delež kadilcev. Zato bomo primorani postati kadilci tudi mi. Dobrih, erotičnih in sexualnih žensk ( tu si lahko ogledate primer sexualne dekline =) ) bo vedno manj.

Čez leta nam bodo ostajale samo še pridne deklice, ki bodo zjutraj zbujale ob petih, hodile laufat, zjutraj pojedle ovsene kosmiče, se napravile ovile v šal in 102 cunji ter odšle na fax.

Tam se pridno učile po poti domov bodo spotoma kupile kefir. Ko bodo doma se bodo učile, napisale 2 emaila svojem profesorju.

V glavi bodo imele le kariero, ustvarjalnost in denar. Lulika, poželenje, in naravni zakoni pa bodo počasi pešali ob strani. Začne se depresija, užaloščenost, osamljenost in to pripelje v svet alkohola, mamil, gangbangov, odklopu vendar to je dolgotrajen proces. Skratka lepo od njih, da skrbijo za zdravo prehranjevanje in zdravo življenje.

Skratka pojdimo k bistvu.

Petek zvečer je bil in nisem vedel kaj bi sam s seboj. Odpravil se po barih in opazim, da so v enem izmed njih že namestili kadilnico. Se vsedem normalno k šanku, naročim Laško srkam po slamci in gledam naokoli. Sam retarded folk ob soku niti ene prave sexy biatch v celi kafani. Oči se mi ozrejo v kadilnico. Notri dve sexy prasici ža od daleč se je videlo. Usnjena kikla, ki je segala samo čez rit. Vlečeta cigaret kakor nori in si ga podajata. Prva mi je padla v oči že iz šanka podobna je bila tejle Evi Horvat.

Naročim še 1 laško in oklevam ali naj kupim marlboro brez fajrcajha. Nič strasti so me privabile naročim naročeno. Zbiram pogum kako naj se odpravim v kadilnico in kako naj začnem debato. Seveda sem vedel da bom izpadel n00bie kajti kadil sem v srednji šoli potem pa dolgo časa ne.

Eksam pivo in se odpravim. Pulz mi naraste na željeno vrednost za kurjenje LDL holesterola. Ravno zaslišim prelep komad od Nuše derende Modro morje kateri mi še bolj požene misli in domišljijo v tek.

Pridem pred kadilnico. Rdeč gumb mi pravi PRITISNI ME. pritisnem in vrata se odpro na hitro. Skočim v prostor majhen 2×2m. Pogledam predse in že me poskenirata z očmi.

Čao pozdravim. Zleknem se blizu njiju in onedve načenjata debato kakor da me ni notri. Odpiram zavojček cigaret kakor da je moj prvi. Seveda se spomnim da nimam česa za prižgat. Pocukam prvo grobo za rep na glavi ta pa se pohotne obrne z iskrijajočimi se očmi.

Pogled mi sega na njeno ritasto rito. Komajda uspem izvleči cigaret iz škatlice deklica že zapali brener. Zacini mi cigareto in že se mi približa druga. Povlečem cigareto se obrnem da bi prijel laško nakar se obrnem in tetici se držita za lev jošk druga za rit in igrata z jezičkom.

MmMMm oči se mi posvetijo. Takoj pomislim na našega ministra, ki je sprejel zakon. Sva čast njemu =) Omenim, da imam dnk v daljnem kolenu od črnca. Takoj pomislita na white nigra.

Z žepa potegnem alu folije za temnenje šip. Namalam čez šipe in ko končam sta že slečeni obrnjeni z rito nazaj kakor tale deklina. Druga prijela korenjaka ga pošteno oblizala kakor magnum, ki je poletel prvi v rit, ki je že pohotno čakala sunek. Iz drugega žepa potegnem ključavnico zaklenem kadilnico in tri ure smo se orgirali. Nenormalno sta se hotele igrati. Nenasitnice nenasitne.

Zato lahko iz prve roke povem nekaj plusov in minusov kadilnic :

Minusi :

Potrebno bo urediti kanal po katerem bo prihajala pijača. Naročiš prek lcd ja na ekranu in pijača prileti do kadilnice. Odpreš odprtino pobereš pijačo ven in to je to =)

Lahko bi namontirali noter še kakšne stole oz. pripomočke za gangbanganje. Roče, držala na stenah, mogoče 2 bangarja od vrat.

Lcd z erotičnimi filmi. Popestritev orgij

Obvezno nalimat zatemnilne folije na šipe da n00bi ne špegajo kaj se dogaja notri.

Še sam sem začel kaditi zato predvidevam da zakon ni bil uspešen.

Plusi :

Na hitro spoznaš hude bjačez v zelo utesnjenem prostoru in z nekaj sreče in pravilnega pristopa na hitro dobiš to kar si želiš.

Spolna sla in domišljija se bo širila na račun tega in obisk lokalov z kadilnicami se bo povečal.

Skratka če zaključim sva čast zakonu in kadilnicami saj notri prevladujejo sexy bjačez, ki rade vlečejo =)

Vaše izkušnje in pogledi na nov zakon ? =)

Vir : http://www.zgodbice.net

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne avg 05, 2007 5:14 pm

Hvala bogu da sm kadilec :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne avg 05, 2007 8:36 pm

damn, nism kadilc, pa dima ne maram, nč bom ta hude bjačes čaku ob izhodu pa je z čiki v roki kao free čiki hahahaha

sicer pa je splošno znano da pasivno kajenje povzroča raka tudi pri tisih, ki ne kadijo tako da zakaj zastrupljevat druge če že sebe nezavedno zastrupljate...

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Ne avg 05, 2007 11:04 pm

a tko zgleda abstinencna kriza od nikotina? :lol:
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Ne avg 05, 2007 11:09 pm

samo ta novi zakon pa sucks!
Make my day

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne avg 05, 2007 11:09 pm

ja babnce zakajene od dima mi vedno dišijo
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
.
NOT :lol:

sicer pa tist k se hoče lizat s pepelnikom go ahed.. pa se zbuat pr smrdljivem zadahu go ahed ane

zarad tega nebom nč vam zavidu.. mi je pa prov zakon da so ga uvedl.. končno .. me pa prov zanima kako bo kej v praksi :D

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po avg 06, 2007 9:21 am

pacek si bil opozorjen glede tega... posledica je jasna
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Po avg 06, 2007 9:27 am

:lol: :lol: Sem se nasmejal ko sem to prebral. Vsaka ti čast.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po avg 06, 2007 9:34 am

Sem absolutno pro kar se tice tegale zakona, sem pa proti temu,da je Maky (razen, ce je razlog kje drugje) izdal opozorilo uporabniku pacek, ki je samo posredoval informacijo z druge spletne strani, pri tem pa je tudi navedel vir te informacije. V koliko pa je bil uporabnik pacek upozorjen zaradi cesa drugega pa te prosim Maky, da to tudi napises v svojem postu.

Moje mnenje

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Po avg 06, 2007 9:40 am

word..
pa itak si te krtončke lahko v rit zatlačjo i dont care.. haha :lol:

pa tok uporabnikov ma gif v avantarjih tko da tut jest več ne upoštevam pravil...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po avg 06, 2007 11:24 am

v enem baru pri nas so najdli lukno. in sicer so montirali velika steklena vrata čez celo zunanjo steno ki bar ločuje s teraso. in tisto se odpre in pol je ubistvu bar na prostem (kao). sj zdj bo, sam ko bo pa mrzlo bo treba pa zdržat brez. men se zdi mal glupo ven na čik hodt, pol pa spet nazaj.itak bo jelinčič predsednik pa se bomo znebil tega blesavega zakona. če bo šlo tko naprej hmal še na svojem balkonu ne bom smel kadit.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po avg 06, 2007 11:35 am

Če bo Jelinčič predsednik bo folk lahko tudi vozil z promili v krvi :P
Se spomnim ko je v gostilni blizu mene popival in odgorakal do avtomobila, vmes pa še enkrat fuknil koliko je bil nažgan. To je blo ravno okoli časa ko je sral da on ne vozi pijan.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po avg 06, 2007 12:59 pm

:cry :pij: hehe

Jaz sem šel malo po lokalih v soboto po polnoči, kaj naj rečem. Polom. Polovico manj folka. Najprej je blo zunaj več folka pred vhodom, kot pa noter, potem pa so se še tisti spravli. Da blo zunaj in noter prazno. Še prejšnji teden pa blo tak nagužvano da si komaj do WC-ja prišo.

Zanimivo ne. Upad bo taki da glava peče, to sem pravo že od vsega začetka, pa eni trmoglavijo svoje.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Po avg 06, 2007 1:35 pm

Lumpy_ je napisal/-a::cry :pij: hehe

Jaz sem šel malo po lokalih v soboto po polnoči, kaj naj rečem. Polom. Polovico manj folka. Najprej je blo zunaj več folka pred vhodom, kot pa noter, potem pa so se še tisti spravli. Da blo zunaj in noter prazno. Še prejšnji teden pa blo tak nagužvano da si komaj do WC-ja prišo.

Zanimivo ne. Upad bo taki da glava peče, to sem pravo že od vsega začetka, pa eni trmoglavijo svoje.

Word tu pr nas tudi. Vsi zunaj sedijo pred lokalom noter ni nobenga. Mogoče se najde kakšna miza ki je polna nekadilcev.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po avg 06, 2007 3:26 pm

Rjuhar je napisal/-a:Sem absolutno pro kar se tice tegale zakona, sem pa proti temu,da je Maky (razen, ce je razlog kje drugje) izdal opozorilo uporabniku pacek, ki je samo posredoval informacijo z druge spletne strani, pri tem pa je tudi navedel vir te informacije. V koliko pa je bil uporabnik pacek upozorjen zaradi cesa drugega pa te prosim Maky, da to tudi napises v svojem postu.

Moje mnenje

uporabnik pacek je bil že opozorjen, kajti objavljal je zgodbice, ki so jasno nakazovale povezave z namenom povečanja obiska druge komercialne strani. btw stran je tudi v njegovem podpisu pa se na to ne obračam. me pa moti, da se lima po n "zgodbic" na dan/teden iz iste strani. če uporabnik želi, naj si naredi temo "zgodbice iz zgodbice.net" pa ne bo problemov.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po avg 06, 2007 4:07 pm

smeha do solz :lol: :lol:

sej prav tak da so naredli toti zakon,vsaj nebom se več dušil v diskotekah pa oblačila mi nebodo več smrdela kot da bi jih iz nevem kot privleko..... vsaj nekaj pametnega z našega ministerstva.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Po avg 06, 2007 4:08 pm

jah bojo pač druženja kot so kake prireditve ki bojo naprostem zato bolj zaživele.. woohoo..
boš vsaj vidu s kom se pogovarjaš...

eno kar sovržm v lokalih je tut da stopnic ne vdiš če si slučajno glih not stopu....
v tramontani je blo včasih tko da si hodu k pijanc čeprov nisi bil pijan.. ker enostavno nisi vidu stopnic in si mal cilu sem pa tja ;)

no zdej je bol..

samo verjetno je ta upad manj ljudi to ker pač so še vedno počitnice ne pa zarad zakona ;)

bomo vidl kakobo pozim pa za novo leto itd..

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Po avg 06, 2007 5:27 pm

ja, jz ko sem bil v londonu je zgledalo tako. do šanka si prišel bp ker je itk blo pol prazno. potem pa si zagrabil pivo in šel vn kjer je blo 5x več folka.tko da zadeva ni napačna. prej dobiš pivo pa še na zraku si in ne v zakajenem prostoru. samo za nekaj me skrbi. kaj pa kake večje diskače? zdaj ki se ne bo kadilo bodo vsi samo še vlekli :?
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Po avg 06, 2007 7:30 pm

no pa je šel še en ritual...kavica in jutranji čik v priljubljenem barčku, pri moji najljubši kelnarci...
dobr, sej še ni takega problema, kr poleti itak večinoma pred barčkom sedimo...na terasi...
kaj bo pa pozimi???
sicer pa nisem tak strasten kadilec, da ne bi zdržal brez... :lol: :lol: :lol:
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Po avg 06, 2007 8:10 pm

se bos vseeno potrudil za najljubso kelnarco ;)
@w~ b#0n~
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov