Res je bilo pod kritiko... še najboljš je bila kamera saj se je režiser kar trudil.
Voditelj je pa en samovšečni pezdetek, ki miali, da je strašno cool Naratorko pa mal naglaševanje besed zajebava in kaj smo v pol ure videl? V bistvu skoraj nič samo eno tono reklam. V glavnem polom.
Turbobitch je napisal/-a:No sej Bejbe niso ble napačne no
Ja kolk si jih pa sploh videl ? Dokler jih gledaš so OK, ko pa spregovorijo je pa konec veselja ... pa še tako neumne tekste jim dajo za prebrat (...paše kot ata na mamo...), da prec vidiš, da jih berejo in ne govorijo iz glave
sicer nisem gledu, ker nimam tv3, ampak takoj ko sm vidu, da bo colja voditelj, pa da bodo še neki čarlijevi angelčki pa ne vem kaj še vse, me je kar minilo.
sem že upal, da bo slovenija končno dobila pošteno avto-moto oddajo, pa očitno bo vse skupaj samo en velik polom in sramotenje. se mi zdi, da kolkr je poznavanje avtomobilizma v sloveniji na podnu, je lahko samo še kje, kjer ne vejo kaj je avto
izvoli za dve urce, samo linijo mam bolj švoh
Današnji oktan sem pa zamudu - prvič letos sem formulo gledov. Ga bom v torek posnel, pretvoru v divX in naredu torrent (če ne bom pozabu :P ). V OKTANU 2 se je Žiga sicer vozu z HONDO TypeR in se trudu, da bi bil smešen kao tisti v TOP GEARU - žal ma učinek ravno nasproten