Ne vem kako naj začnem ampak kj tazga ne doživiš vsak dan.Dva dni nazaj sem se pozno zvečer vračal iz primorske proti ljubljani.Pri odcepu lom in naprej sem ga malce prtisnu sem si rekel evo zdle je prazna cesta zdj lahko.Nato sem pospeševal do 250kmn/h in pred seboj zagledam en temen avto,ki se mu sploh nisem hitro približal,pa sem pospešil na 270km/h

in vidim pred seboj tko ene dve dolžine avtomobila,črnega Forda in nato sem prtisnu da daske 290km/h po števcu in sem ga komaj prehitel

,nakar ko sem šel mimo so se prižgale modre luči bili so policaji

nč mi ni bilo jasno in smo se ustavli,jst sem si rekel mevo konc,izpit gre kazen bo sem že računal par tisoč eur konc je .Stopita do mene ena dva mlada policista,ki sta se očitno sproščala po AC in me tko pogledata a sio naju mogu prehiteti

men nč jasno,nato sta rekla naj izstopim iz vozila ter jima pokažem kakšen motor imam u avtu da to tko leti,sem jima dal homoligacijo,kjer je vse potrjeno za predelavo in podobno.Čudno sta me gledala kako je možno da Audi tok leti,sploh ni bilo govora o kakšnem prekršku al karkoli,nič! Nato sta mi rekla glede nato da smo vsi bili v prekršku(jst sm jim z basal da sem vse snemal) sta rekla pozabmo da smo se srečali in srečno ter POČASNO vožnjo naprej

kar nisem in še dons ne morem verjet,da se je tako končalo,nato sta se peljala za mano in smo se peljali do LJ. okroglih oz. po omejitvi 130km/h