TooOldVehicle je napisal/-a:ja pač si še ena izmed mnogih punc ko se druži na moških forumih, pa kažeš se na glasujzame, sanjariš o dobrem seksu, bogsigavedi koliko filmčkov pa slikic je o teb na netu obenem maš pa doma tipa, ja nč si pač tipična deklina
..na tem forumu sem pač zato, ker me te stvari zanimajo..res je tut da mam dost kolegov k se ukvarjajo s stylingom in avtoakustiko..tko, da so tut oni mal vplival na moje navdušenje nad avti..(ker sm punca je to tebi verjetno ful čudno, a ne? Zate sm verjento pleh pič.., ne? Misli si kar hočeš, ker mi itak dol visi..Samo povem ti da je možno da se punca zanima za avte..očitno ti nobene take ne poznaš..)
Na glasuj zame sm pa kr tko mal..za foro..ker je neki frendov in frendic tut gor..tko, al tko sm pa zelo malo (skoraj nič) na gz..tko da se bom itak odjavla..Drugač pa ni nobenih drugih fotk pa filmčkov na netu..
Tipa mam pa že kr dolgo (pa tut ve da sm na forumu in gz) pa niti slučajno ne sanjarim o dobrem seksu (mi ni treba!?) ..res ne vem zakaj maš take probleme z mano?..oz.zakaj te tok moti ker sm na tem forumu (ker očitno te)..Če ti grem pač tok na živce enostavno ne brat mojih objav..