igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Byrkus
Nov uporabnik

Kraj: MB - okolica

Štorija povprečnega Slovenca™, ki kupi rabljen avto...

Napisal/-a Byrkus Sr avg 20, 2003 4:04 pm

Glej to, kaki avto imam! Da sem kar samemu sebi favš! Ja, sosed, ti samo glej, kako se lepo sveti, tvoja kibla nemška se še nova ni tako močno. Ha, pa si videl gori te gume? Pa te felge?? Pa zadnje krilo? Pa prednji plug? Ja ja, to ni kar tak, veš. To je MOJE. Lahko samo gledaš in se čudiš, peljal se v njem nikdar ne boš. Tako bom šel mimo tebe, kot si ti velikokrat mimo mene, ko sem v nevihti bil potreben prevoza, dobil sem pa škaf vode izpod tvojih koles! Ja ja, vse se ti bo vrnilo!

A bi rad videl, kako se v tem avtu lepo sedi? No, le glej, kajti to je tudi vse, kaj ti je moč storiti, sam nikdar ne boš sedel tu notri. Saj vem, da me vidiš. Odprem vrata - brez vsakršnega truda in škripanja, nimaš kaj. In se že spustim v črno usnje. Vem, da je vroče, in da švicam ko pes - ampak, sem v SVOJEM avtu! Poglej, kako lepo grejo šipe na gumb. Bzz... prednja leva. Bzz... prednja desna. Bzz... šibedah. Ne pa tak ko ti, ko vse na roke goniš! Kaj? Oprosti, skozi zatemnjene šipe te niti ne opazim, ne vidim izraza na tvojem obrazu, kaj bi rad povedal. Bzz... zadnja desna šipa dol. Aha, a slišal bi ga rad, kaj? Hehe, še velikokrat ga boš slišal, ko bom hrumel mimo tvojega okna. Eh, pa naj ti bo. Psst, pripravi se... ZDAJ! VRUUUUM!! JUUUUUU!!! A, a si ga čul, kaj pravi?? Poglej, kako se odziva na staccato desne noge, vru-vru-vru-VRUUUUM!!! Pa če to ni boljša muzika od tvojega traktorja, potem pa Pavarotti tudi nima posluha!

Hitro poglej sem, še sedež imam na elektriko! Bzz... naprej, nazaj, naklon naprej, nazaj, višina gor-dol, pazi to - dolžina sedala naprej-nazaj... Saj bi ti še gretje sedežev pokazal, pa od tam itak ne bi videl. Pa še prevroče je za kaj takega. E-ej!! Juhu! Sem poglej! Tako ja. Vidiš volan? Pazi to - gor, dol, naprej, nazaj. Vse na gumb, hehe. Tega še ziher nisi videl, ti b****r zamaščeni. Ja ja, kar piplji si lase, še malo pa boš imel več dlak nad pod nosom kot nad njim! Glej ga, zdaj pa se je stran obrnil... Nič hudega, saj me bo čul. A imam CD notri? O seveda. No, potem pa kar korajžno, naj se sliši, kako pri polni moči dela 800 W!! BORN TO BE WILD!! Yeaah Baby! Ne pa tak ko ti, ko si na svojem tranzistorju v avtu bolj tiho nabijaš 'kamion je moj edini dom in postelja, jaz pa rad umrl bi doma'!

Zdaj ti bom pa še pokazal, kako se s tem avtom pelje! Poglej... zaprem vrata, zgrabim pas, prižgem luči, daam v prvo, malo gasa, 2000 obratov, malo več gasa, 3500 obratov, TO MI DELAJ! Spustim sklopko, in... Hm. Čudno. Nekaj se žge, jaz pa nikamor. Kaj je zdaj to?? Luči, brisalci, klima, šipe... hmm, to vse dela... Ročna... eh budalo. Ročno imam zategnjeno. Spustim ročnoŠKRIIIIIIP!!! Kaj si nor, kaki pospešek! Skoraj me je vrglo v prtljažnik! A si videl, kaj??! 1-2-3, in mene več ni! Nimaš to kaj!!

Mater sem frajer. Črna očala na nosu, klima na 18°C, s komolcem naslonjen na odprto okno, na glavi je šumaherjeva kapica, zvočniki se derejo "Ko bil sem še mali pizdun, ko pameti nisem 'mel še nobene..." Hehe, ampak mali pizdun je medtem zrasel, glejte ga, kako se vozi v SVOJEM avtu!! Ops, bremza. Čuj ti, kokoš spredaj, kdo ti je dal izpit v roke?? Pa bejži mi s to tvojo miniaturo od avta tu spredaj, kaj ne vidiš, kakšna zadevščina se za tabo vozi?? Eh, baba je itak slepa. Najbolje, da jo kar prehitim, ona ima ogledala v avtu itak samo za make-up. Poglej me, sem že vštric! Hej! Poglej me, sem ti rekel!! BIP!! Aha, tako ja. Hej baby! icon_cool.gif A si ti še prosta? Pa tudi če nisi - tu notri v MOJEM avtu je dovolj placa še za dve tvoji kolegici, da bo bolj veselo! Eh, ti si mi prava kura. SEM POGLEJ, SEM TI REKEL!! Eh, dovolj te imam. Nočem te več videt. Zadaj ostani. Adijo! VRUUUUUUUM!

Pa kaj je zdaj to? Tu spredaj se vozi pol avta. Eh, Peugeot 206... Čuj ti tam spredaj, umakni se CELEMU avtu! Takemu, ki ima nekaj spredaj in nekaj zadaj, pa dvakrat večjo mašino kot ti!! No, bo kaj? Umakni se, sem rekel!! Pa ne moreš se peljat 140 pa avtocesti, nooo! Zakaj ne gledaš v špegl? A ne vidiš, da ti že dva kilometra blendam??? No končno. b****! Zaradi takih, kot si ti, ki ne pazijo na promet okrog sebe, pride do nesreče! Če bi jaz bil policaj (pa hvala bogu nisem), bi ti vozniško na licu mesta raztrgal, tebe pa vrgel v zapor, usrané počasno! Zdaj pa poglej, kako hitro JAZ vozim! Aja, a me ne vidiš več? Čudno, saj pa peljem samo 210... Aja, ostal si nekje na obzorju. Mrš!

Uuu, rondo. Super. Zdaj pa glejte, kaj dela aktivno vzmetenje! Juu, nobenega nagiba!! Hmm... nikogar ni. Nič hudega, bomo počakali. Bom tačas kroge delal. Aha, evo enega. Poglej me! VRUUUUM! Hej, pa kaj si ti nor?? JAZ sem hotel tu ven, zdaj sem se pa skoraj zabil v tebe, cepec! Ja ja, saj še boš videl, ko te prehitim, nič ti ne bo jasno!! Iz pete v tretjo, VRUUUUUUUM, motor poje pri 6500 obratih, JAZ LETIM!!! Kaj zdaj, ha? Kje si ostal? Kaj pravi muzika? "I drive really slow on an ultra fast lane, while people behind me are going insane..." Drek muzika. Ampak, ibr cool ideja. Se bomo peljali 60. Kaj je, ha? A si živčen? Persen pomirja, ti profesor Baltazar! A po desni bi rad šel mimo? A, pa ne boš. Uiiiii... Tak ja, lepo ostani zadaj. Kaj se to pravi, boš ti meni prednost jemal. BUTL!!!

Nič... se bom nekje ustavil in nekaj spil. Kaki pir bi se zdaj fajn prilegel. Pa kaj se to spet pravi, kaj vam je hladilnik crknil, ali kaj?? Jaz imam doma juho bolj mrzlo, kot vi pivo!! Še v mojem avtu je bolj mrzlo! Pa še sorta ni prava... In to naj bi bila 'potrošniku prijazno počivališče'??? Ti bom pokazal prijaznost, TU IMAŠ!! Kaj se zdaj dereš, baba histerična, a še nisi videla sredinca? Ali pa se ti zdi velik, in te je obsedla želja, da ga zajahaš? V vsakem primeru grem, nočem te več gledat. Pir pa lahko sama spiješ, jaz doma ščijem boljšega! IN BOLJ MRZLEGA!!!!

Kak me pa to dvigne, človek ne more verjet. Zdaj pa imam celi dan pokvarjen. Nič, grem počasi proti domu. Sem itak že 90 km naredil. Spet rondo. Aha, občinstvo imamo. Super. Glejte, kaj dela aktivno vzmetenje! Škrip, VRUUUUUUM, škriiiiip, izhod. Ni ga lepšega. Se že bolje počutim. Pa kaj mi zdaj zadaj neko govedo trobi na uhe?? Nočem te poslušat. Radio na glas!! "U KAKA RITKA!" Tega CD-ja imam tudi puni kufer, niti ene pametne muzike ni gori!!! Bzz... desna prednja šipa dol. Flop - CD skozi okno. Bzzz... prednja desna šipa gor. Pa kaj trobiš, mater ti vidim... Kaj si glasen, če imaš avto v dveh barvah, ali kaj?? Nočem te gledat! PO GASU!! V peti 230, hehe. Ono tele je še vedno za mano. Zdaj mi že nekaj blenda in maha za volanom. Čuj ti, vgasni ksenonke, modro ti svetijo!! Vruum, modro-bela stvar je šinila mimo. Kaj mogoče stojim?? A-a, še vedno imam 200 notri. O fak, ŠKIFI!!! Ja, že stojim. Glej ga, kako faco ima. Če bi se taki pojavil na kmečki veselici, bi prvi batine fasal. Si že kar mislim, kaj bo rekel... "Dober dan. Prometno in vozniško, prosim!" Poglej no, zdaj pa že misli berem! Ojej, litanije bodo. Kimam kot porcelanski pes. Ja... ja... seveda, ja... drži gobec... ja... Kazen bo. Ja super. Prej pa ga ni bilo nikjer, ko me je ono teslo skoraj zrinilo s ceste v rondoju! Položnica. Niti ne bom gledal, za koliko. Doma si bom s tem rit obrisal.

Evo, pa smo spet doma. U, sosed spet gleda. Naj vidi, kako mi bremze primejo. En dotik, in... hop. Že stojim. Zijaš, ha??! Ne pa tak ko ti, ko moraš skočit na bremzo, pa še takrat bremza ko pecikl! Si videl, kaki ibrmudel sem s tem avtom, ha??! Usedi se na svojo zvezdo na posrani nemški havbi, cepec nemarni! Tale moja trikotna maska motorja te nese tudi na slabi dan! Spokaj noter, da te več ne vidim!!

-----

Dober dan, sosed. Ja, s peciklom grem danes delat. A zakaj? Zato, ker je lep dan, in se moram malo razmigat. A avto? Ja, v garaži je. Počiva na hladnem. No, pa lep dan še naprej!

(saj cepec stari itak ne rabi vedet, da mi je zmanjkalo denarja za bencin. Ampak, VAŽNO JE, DA IMAM BOLJŠI AVTO OD NJEGA!! Pa čeprav mi doma samo stoji...)

(če se je vmes kdo prepoznal, se mu od srca opravičujem :twisted: ) :lol:
Žeja me je napadla - Pil sem v samoobrambi!

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mike_E_ Sr avg 20, 2003 4:15 pm

Slika

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Sr avg 20, 2003 4:38 pm

Žalostno, toda resnično. In sosed ve, da ti je dinarjev zmankal... :D
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
ici
Nov uporabnik

Napisal/-a ici Sr avg 20, 2003 4:57 pm

Heheh...800 Wattov(seveda RMS) muzke je mal švoh... :lol:
SlikaTeam Audiox...165,2 dB
Moj avtek...samo 149,42 dB

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če avg 21, 2003 6:40 am

si si ful cajta vzel ,a??? sam je pa RES!!! :con
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če avg 21, 2003 7:24 am

on ma vedno tak dolge zgodbice...

začelo se je, ko je pisal romane o tem kako je on kandidiral za predsednika :D
Slika

Eddie
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Eddie Če avg 21, 2003 7:33 am

ja smešn za crknt ampak nažalost slovenska resnica

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Če avg 21, 2003 8:29 am

To ja pa naš Byrkus. 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če avg 21, 2003 8:36 am

beda :roll:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če avg 21, 2003 9:39 am

Zgodbica je carska za nasmejat sam..... no iz pugija 206 se pa res ne norčevat
:twisted: pa iz mercedesa tud ne :twisted:
Drugače pa je zgodba vredi :-P

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Če avg 21, 2003 10:46 am

HEHE legenda :rofl .... ampak tak žal je!!!!! :evil:

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Če avg 21, 2003 11:08 am

Stari je napisal/-a:To ja pa naš Byrkus. 8) 8) 8)

8)

:wink:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

eFFe
Nov uporabnik

Napisal/-a eFFe So avg 30, 2003 11:04 pm

Lol!

:D :D :D

lp
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov