lumpii je napisal/-a:Pa ti jih rabiš pol cel prtljažnik, ker če se boš spet ustavil in šel to plastiko iskat spet ne boš mogel speljati.
.
lumpii je napisal/-a::lol:![]()
![]()
Pa ti jih rabiš pol cel prtljažnik, ker če se boš spet ustavil in šel to plastiko iskat spet ne boš mogel speljati.
Raj si kup nove gume.....
lumpii je napisal/-a::lol:![]()
![]()
Pa ti jih rabiš pol cel prtljažnik, ker če se boš spet ustavil in šel to plastiko iskat spet ne boš mogel speljati.
michelin je napisal/-a:namontiraš vrvice,da potegneš za sabo ko spelješ in se ne vstavljaš
michelin je napisal/-a:namontiraš vrvice,da potegneš za sabo ko spelješ in se ne vstavljaš
cruiser1 je napisal/-a:michelin je napisal/-a:namontiraš vrvice,da potegneš za sabo ko spelješ in se ne vstavljaš
Brez veze! Ko kupite speljkota pridete do mene in vam "profesionalno" montiram vrvice za že od 5.99eur naprej! Popust pri naročilu nad 1000kosov!!
cruiser1 je napisal/-a:michelin je napisal/-a:namontiraš vrvice,da potegneš za sabo ko spelješ in se ne vstavljaš
Brez veze! Ko kupite speljkota pridete do mene in vam "profesionalno" montiram vrvice za že od 5.99eur naprej! Popust pri naročilu nad 1000kosov!!
lancia hf je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:michelin je napisal/-a:namontiraš vrvice,da potegneš za sabo ko spelješ in se ne vstavljaš
In to še ni use, ob takem količinskem nakupu dobite vrvice prezplačno.
Golden eye je napisal/-a:sej ne da bi reklamo delal, me pa zanima če to res deluje pa če se splača kupt?
Pa vrjeten je dober če maš dva, če ne ti še druga guma zakoplje?!
http://speljko.export-center.si/index.p ... o&jezik=sl
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov