igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

A poznate "FCKGW-"

da to je moja najljubsa koda
14
37%
ne (nevem zakaj se gre)
24
63%

Skupaj glasov : 38

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

FCKGW Kaj je ze to ????

Napisal/-a seat Sr nov 12, 2003 10:12 pm

Prijatelji Billa Gates-aSlika
Najboljs je tist "FCKGW-........"
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Sr nov 12, 2003 11:14 pm

... RHQQ2 ...

Oh ja že znamo na pamet :D 8)

Samo ta ni več aktualna. SP1 :wink:
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če nov 13, 2003 6:34 am

Sam jst še zmeri ne vem za kaj se gre ?

Eddie
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Eddie Če nov 13, 2003 7:12 am

ja to je bla the best koda ampak nažalost sp1 na njem ne dela več. :cry:

hehe ampak mamo že novo

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če nov 13, 2003 5:54 pm

ja se ene par postov pa bomo mel celo kodo.Za sp1 rabis pa crack z generatorjem deluje preverjeno.res so MS zajebal s tole ak*******o XP-jev sam nekteri so bistrejsi :D McLaren pa res neves al se samo delas da neves pa to je .........
nebom napisu zakaj je kr se sam nevem kwa je to sam nonstop se mi pojavlja v sanjah "FCKGW-RHQQ"-********** kr neki vam povem :D :D :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Če nov 13, 2003 5:58 pm

seat je napisal/-a:ja se ene par postov pa bomo mel celo kodo.Za sp1 rabis pa crack z generatorjem deluje preverjeno.res so MS zajebal s tole ak*******o XP-jev sam nekteri so bistrejsi :D McLaren pa res neves al se samo delas da neves pa to je .........
nebom napisu zakaj je kr se sam nevem kwa je to sam nonstop se mi pojavlja v sanjah "FCKGW-RHQQ"-********** kr neki vam povem :D :D :D
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če nov 13, 2003 6:22 pm

Punto ABARTH je napisal/-a:
seat je napisal/-a:ja se ene par postov pa bomo mel celo kodo.Za sp1 rabis pa crack z generatorjem deluje preverjeno.res so MS zajebal s tole ak*******o XP-jev sam nekteri so bistrejsi :D McLaren pa res neves al se samo delas da neves pa to je .........
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

:roll: :roll: ja madona pa vas res kr neki neve kaj je to za en vrag FCKGW-******** :D

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 Če nov 13, 2003 6:45 pm

...YXRKT...

Ah...kakšen crack neki :roll: :D Samo drugo kodo uporabiš in stvar dela brez kakršnih crackov in podobnega :D Govora je o SP1 seveda :wink:

LP
Slika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Če nov 13, 2003 7:02 pm

se kr nevem (pa nism sam :roll: )
dejte tocn povedat kva je to :?

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Če nov 13, 2003 7:04 pm

Jaaa povejte že :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če nov 13, 2003 7:10 pm

no ja sej mas prav Viper 123 sam jst rajs uporabljam crack pa zadeva deluje to s drugo kodo pa se nism probav bom pa v bliznji prihodnosti.
Viper 123 -8TG6W- ***** dej pustimo se mal druge da mal razmisljajo kaj je to dej Viper 123 napis se finale :D :D :D :D :D justyGTR ves to je ****** :D :D
a smo zlobni kaj sam tole me pa fascinira a ste pogledal anketo koliko uporabnikov foruma ne pozna "FCKGW" a se katermu od vas ki neveste kaj naj bi to bilo sploh sanja kwa je to za en vrag.To je nekak "srce" racunalnika sam ne me za besedo drzat
:-P :P :P :P

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če nov 13, 2003 7:18 pm

sam tabolš je na koncu ko pride 2B7Q8 pomoje vsaj al se motim?!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 Če nov 13, 2003 7:21 pm

...2B7Q8! The cd-key is complete!

@JustyGTR: a te ISKRA ni nič naučila? :wink:

@seat: Če želiš working cd-key for SP1 ti jo lahko pošlem :wink:

LP
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Če nov 13, 2003 7:28 pm

Evo men se bo zmešalo :noro ................povejte že za kaj gre :twisted:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če nov 13, 2003 7:44 pm

McLaren je napisal/-a:Evo men se bo zmešalo :noro ................povejte že za kaj gre :twisted:

Viper 123 ja nebom cist nic jezen ce mi napises delujoc kljuc za Sp1 no a vidte enmu se je ze skor zmesalo men se je tut skor k sm ze nestetokrat napisal to kodo
:P McLaren kaksen racunalnik uporabljas :?:
Viper 123 dejma tele nevedneze pustit se malo tavat v temi :P KOzMO ja prav razmisljas ti ze ves kaj je to ane ostali pa malo napnite mozgancke resitev se skriva v vseh dosedanjih postih ane Viper 123 in KOzMO sestejte 1 in 1 pa boste dobili podatek :P :P :P

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Če nov 13, 2003 7:46 pm

:vc :vc :vc :con :vc :vc :vc
Jest mam tud neki podobnega 8)

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če nov 13, 2003 7:53 pm

ubistvu so podatki ki jih lahk dobite vredni 107.000 SIT!!!!!!!! :shock: :wink: :twisted:
si morte mislit!!!!! dobite jih pa zastonj in to samo na tem forumu in le za kratek čas.... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: 8)
Slika

Uporabniški avatar
_strudl_
Nov uporabnik

Kraj: koroska bela

Napisal/-a _strudl_ Če nov 13, 2003 7:58 pm

tut nc jasn...sp1<--in to je?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če nov 13, 2003 7:58 pm

No lepo da se je najdu se eden ki pozna zadevo :P
McLaren pa te res zanima kaj je to za ena stvar ves resnica vcasih ni prijetna
:rofl :rofl :rofl :rofl :har
A si kdaj gledal Matrico :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D
Ves tudi ta zadeva ima zvezo s tistimi 1 in 0 ki pa je racunalniski jezik in ki ga vsebuje tudi zadeva ki potrebuje ta "FCKGW" zapleteno kaj ne.Resnica boli
A te se zanima :?:
Viper 123 hvala za PM
si morte mislit 107.000 vreden podatek za zadevo.
Katerga zanima ta "poslovna" skrivnost

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če nov 13, 2003 8:03 pm

se vidi koliko folka uporablja licenčne operacijske sisteme... :twisted:

@štrudl:sp1=service pack 1 za windows... če ga še nisi naložil stori to čimprejž
:wink: :wink: :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov