Iz žepa potegneš steklenico piva in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " kje je skret "
Iz žepa potegneš steklenico piva in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " kje je skret "
Iz žepa potegneš steklenico alkohola in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " pisda me glava boli"
Iz žepa potegneš steklenico piva in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " kaj mi te je "
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " joj kak je blo včeraj fajn "
hehe ta stavek je najboljši
soso je napisal/-a:Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " joj kak je blo včeraj fajn " hehe ta stavek je najboljši
Meni je pa ratalo:Jonas se začne dreti"pokličite punco!"iz žepa potegneš steklenico Bandidosa in začneš piti!Totalno zadetega te peljejo na policijo,kjer te komandir vpraša"a je lepo biti miljonar?"in ti mu mu odgovoriš"u mater".....
Od veselja začneš ti ! Publika začne vzklikati: " bočno !!!" Jonas se začne dreti: "Pokličite brata !" Iz žepa potegneš steklenico nobene in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " kam gremo dons pit " Naslednje jutro, ko se strezniš, pa te pride iskat bitje, ki ti je zelo pri srcu, ga ni in te odpelje domov.
policist vpraša je lepo biti milionar pa rečem zakaj sem morala tako žreti
po mene pa pride zelo ljublena oseba moj bivši fant in me odpelje domov
to bi on moral brebrati bi bil saj malo vesel
ka si še ne bote zmislili
lp tigrica
Iz žepa potegneš steklenico pira in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " O kera jeba. "
okeeej:
Od veselja začneš lenariti ! Publika začne vzklikati: " MRŠ V PIČKO !!!" Jonas se začne dreti: "Pokličite tipa za nalepke na avtu !" Iz žepa potegneš steklenico vsake in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " zaka si kadil? " Naslednje jutro, ko se strezniš, pa te pride iskat bitje, ki ti je zelo pri srcu, prof za mat. in te odpelje domov.
Iz žepa potegneš steklenico sangrie in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " Uuu fak! Kar tri naenkrat "
Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy