hp6715s je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Pusti 95 in 98-ko na Petrolu. Ti lepo tankaj OMW 100, je boljši od Petrolovega.
X2
sisocar je napisal/-a:Av je možno 95 in 100 zmešati da dobiš 98? Ali je še kje na zalogi mogoče 98 petrolov bencin dobit.
crxdelsol je napisal/-a:Ja haha, daj kak link do kakega dokaza ? Če nemoreš potem govoriš buče, razni primerki posamezni me ne zanimajo v stilu: ja sem tankal tam pa tam pa je piu liter več.
IcEm4n je napisal/-a:Sam še čakam, kdaj se bo najdu junak, ki bo vprašu, če bo njegov avto (po možnosti kaka honda) imel kaj več moči, če bo tanku kerozin![]()
![]()
lizard je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Ja haha, daj kak link do kakega dokaza ? Če nemoreš potem govoriš buče, razni primerki posamezni me ne zanimajo v stilu: ja sem tankal tam pa tam pa je piu liter več.
Smo že večkrat povedali da OMV-jevo 100-ko vozijo iz Avstrije, kjer je imajo dokaj novo rafinerijo. OMV 95, Petrol 95 in 100 pa pridejo iz Luke Koper.
CockroaC je napisal/-a:lizard je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Ja haha, daj kak link do kakega dokaza ? Če nemoreš potem govoriš buče, razni primerki posamezni me ne zanimajo v stilu: ja sem tankal tam pa tam pa je piu liter več.
Smo že večkrat povedali da OMV-jevo 100-ko vozijo iz Avstrije, kjer je imajo dokaj novo rafinerijo. OMV 95, Petrol 95 in 100 pa pridejo iz Luke Koper.
Bullshit.
CockroaC je napisal/-a:lizard je napisal/-a:
Bullshit.
_furby_ je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:lizard je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Ja haha, daj kak link do kakega dokaza ? Če nemoreš potem govoriš buče, razni primerki posamezni me ne zanimajo v stilu: ja sem tankal tam pa tam pa je piu liter več.
Bullshit.
tu preberi kako gre honda od tega uporabnika boljse![]()
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=2&t=48317
lizard je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:lizard je napisal/-a:
Bullshit.
A je kaj narobe slučajno?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov