Pugi je napisal/-a:Men gre pa catch up funkcija tko nafalus, da zarad tega nikol ne vozm circuitov in sprintov. Dejdej, ko te en kurčev golf skoz dohiteva, po se pa mal zaletiš je pa konc s tabo... Js pa eclipsa... Ni fer.
Drag pa drift pa seka!
andrej777 je napisal/-a:Ja to je res u p***. Golfa lahko pedenaš kokr češ pa ne bo šel nikol tolk kot skyline.
Symoon je napisal/-a:V dirki 103 (7 krogov) mam Skylinea in vodim lohk 5 krogov pa me vedno v šestem (al petem) prehitijo une Honde S2000 u ovink. Nakar u eni sekundi dobi prednosti vsaj 50 metrov![]()
![]()
Mislm za popizdt. Ni šans, da zmagaš!!!
Drgač pa probaj vse postopoma zmanjšat (detajle). Pa boš vidu, zakaj ti zmrzuje. Pa nove gonilnike od grafične probi dobit pa take fore.
BaSe je napisal/-a:V dirki 103 (7 krogov) mam Skylinea Mater jaz sem glih zaradi te proge obupal, enkrat sem vseh 7 krogov vodil, pol pa na koncu v onem 90° ovinku, me prehiti S2000 ko za šalo![]()
![]()
Cyber je napisal/-a:Samo problem je da mi je igra delala vredu, pa sem imel detajle bolj našpanane, pa tudi večjo resolucijo nastavljeno, pol je pa naenkrat začela štekat. Edino kar sem nardil, je blo to da sem dal no-cd patch gor. Poleg tega, pa je en mel iste probleme, in to na čist novem computeru. Mislim da <2.5GHz, 128MB grafika,...
Sem mislu če je slučajno kdo mel podobne probleme in jih je rešu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov