Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
HeP][MeN je napisal/-a:Karletto je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:eno čist neumesno - a ta hiša nima plate? boste mel lesen strop med pritličjem in mansardo?
najverjetneje jo ima na nasprotni strani; baje ful moderno, ta stari ima tud tako; občutek večjega prostora; več svetlobe itd
LOL.
Po tej logiki bi se v desnem sprednjem kotu vertikalna vez nadaljevala od tal do kapne lege, ne pa da je vmes presekana z eno šaro cigla? Razen, če je tudi to postalo moderno, se pa ne bi čudil nekaterim statičnim biserom v naši deželi, tako da me jemljite z rezervo, če je tale hišica res narejena z galerijsko mansardo... :P
GooDieZ je napisal/-a:Glede statike zgleda zadeva čist ok, če je le armatura v vogalih neprekinjena.
Ena šara cigla je zaščita pred toplotnim mostom. Edino kar mi ne gre v račun je to da so betonske preklade neizolirane, razen če bo kasneje prislo gor 12cm ali več izolacije...
HeP][MeN je napisal/-a:GooDieZ je napisal/-a:Glede statike zgleda zadeva čist ok, če je le armatura v vogalih neprekinjena.
Ena šara cigla je zaščita pred toplotnim mostom. Edino kar mi ne gre v račun je to da so betonske preklade neizolirane, razen če bo kasneje prislo gor 12cm ali več izolacije...
To pa prvič slišim. Ena šara cigla za zaščito pred toplotnim mostom? Toplotne mostove se zaščiti s 3cm tervola recimo, ne pa šaro cigla. Po tej logiki bi bili seveda s cigli zaščiteni tudi betonski stebri in preklade, pa niso, tako da je moja teorija še vedno kakšen MAP strop...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost