No, pa da še jest mal pokomentiram vse skup.......da ne bojo sam eni govorl..... :P
Prvo se strinjam s sportijem glede kvalitete. Ker mi zelo pomeni biti brez vidnih napak (pač kar se da).
RegY- Ozadje, zadnji spojler, če pogledam skoz šipe nevem zakaj so zarosene, tablica ne paše sploh (vsaj ta ne). Drgač lega avta mi je ql in pa barva ni napačna, če odbijem vijolčno

.
Sporty- stikališče praga in pa nalepko, bi lahko na desni strani mal skup potegnu, da nebi zgledala tok prpopana.......maš moj glas.
2Fast- zameglen zadni spojler (mogoče premajhna resolucija pic iz katere si ga dol potegnu), maska, luči in pa pretmna slika, drgač ql.
KMX- tole spred je mal na brrr narjen, enako kot prej premajhna resolucija spojlerja, avto preveč v podnu, gume, premajhna slika vsaj 800x600.
Tonix- pr zadnem boku, bi se lohk mal bl potrudu, blur bi lohk večkrat uporabu, kšna vrata bi mu loh pustu, tok da gre not...

, stebriček pr ogledalu! Drgač avto zlo stilističn kontrastn in lep na prvi pogled

.
A3Turbo4life- ista pesm z sprednim spojlerjem, kot prej samo da so tuki še gume v bad resolu..tist stebriček nevem če ima sploh kako vlogo, bol da ga nebi blo in seveda kaka vrata bi tud loh bla, havba pa sploh ne paše vsaj men, drgač oK.
Tomek- zadn spojler mal premajhn, preveč v podnu in pa spedn spojler, bi lohk bi mal izbolšan (prehod). Reso. feltn tud ni glih naj. Avtočk ql.
TaiRoyCi: spredn spojler že prevečkrat uporabln.........hehehe sam k mi je ql in pa prehod njega ni glih naj. Glede na to da sm mu odstranu zadna vrata bi lahko premaknu spredna bol nazaj. sredinski stebriček ma neko bulo, pozabu odstrant. Pr brisanju spredne letvice bi se loh mal bl potrudu in pa pr spodnem zračniku nevem neki mi ni...barva mi je pa carska.
KOzMO - z spojler, spredni spojler, sam veš kaj mislm tko drgač za na hitr pa je ql.
sodelovat ne zmagat.......
To bi blo to za dons....

Vsi smo se potrudl in sodeloval, že to je velik, pač zmagovalc nam bo dal pa nov pic. za zabavo čez tedn......

.
LP