Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
T Rider
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a T Rider Ne nov 16, 2003 11:40 am

HA,HA,HA,HA,HA,HA
Ene gume so na hero ampak ne use valda
nekam šlampasto pol zgleda vse skup
kul zgledata SPORTY in TAIROYCI ampak
vseen glas za TAIROYCI-VIZUALNO GLEDANO GOOD!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Slika
T Rider

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne nov 16, 2003 3:11 pm

Tokrat bom mal pokomentiru v upanju da boste zrasli na kvaliteti!

Regy: preslaba kvaliteta ozadja glede na sliko, čudn bad look, tisti črni deli ne pašejo zravn bi mogl bit saj zeleni, ni se posrečilo barvanje - viola odtenki so nastali iz senc. Drgač pa zgleda Ql.

2f2f: zanimive linije, posrečena barva, vendar zelo nerealno izpade vse skupaj - pomojm predvsem na račun stekel, ker se vidijo samo obrisi notranjosi (preveč zatemnjeno), pa mal se še potrud na čistosi krivin. Pa bol zahec kot zares, pa ne mi krast renaultovih spoilarjev :twisted: .

KMX: uh, čist nerealno. mogoče še kr skladna karoserija ampak, ful nerealno! Loh bi saj mrežice črne dau, pa krom ne paše na to brvo (felge), premajhna resolucija.

ToniX: ZELO zanimivo, verjetno veliko truda vloženega, samo me zelo motijo robovi... zato tut zelo površno zgleda... drgač bi pa biu to zanimv kit! Ker so mi všeč spoilarji in njihovo skladanje. Kje so vrata??

A3Turbo4Life: Ful uredo zadnji konc, zelo dovršena linija, odlično! Guma zadnja super paše samo lahko bi jo širil na ven in ne na not! Spredn konc je solidn, sam je veliiiiko premajhna resolucija dodatkov (s felgami vred) glede na resolucijo volva!! In to preveč bode v oči. Zadeu si karbon!! Dej mi prosm povej na PM kako se ga nardi! Na digimods mi ni čist jasno... Pa še neki, kje so vrata??

Tomekk: Zanimivo, vendar mi ni ušeč, zadnji odbijač je čist čudn, glede na masivnost vozila čist pretanka zadnja guma, neki kvalitete na izdelavi še manjka (recimo robovi na reži za zajemanje zraka na boku)... Pa še neki, vrata so v spodnjem delu in v celoti preozka!!

TaiRoyCi - ma moj glas: Tuki je pa kvaliteta čist vidna! Lepe, realne linije, zelo kvalitetno izdelano, in tudi lično!

Kozmo: Mi je zlo ušeč spredn konc (nissan skyline GT-R), sam nekak preveč je skrčen spoilar, mi je čist jasn da je biv snet z dost večje sklikce in "pokrčen" - če že bi ga mogu skrčt tut navzdol ( ne znam drugač povedat ). Pa še se trud na kvaliteti, k te je pa čist zaj. zadnji alu. spilar! Ej čist je postran glede na lego volva - ta še za pult nebi bil, bi vse zdrsel dol na desno (od zadi gledano).

To je to in naslednič bo bolše, a ne?? :twisted:
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne nov 16, 2003 4:34 pm

tairojči :)
Slika

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life Ne nov 16, 2003 6:03 pm

Sporty: ja vem ja za vrata in pa za slabo resolucijo, ampak nisem našel nič pametnega.
Za karbon haubo pa imaš čist cool napisano pa probaj. Če ne bo šlo ti bom pa pomagal. Pri tvojem avtu me pa moti tista povečana grba na zadnjem delu avtomobila in pa stekla zatemnjena samo na eni strani avtomobila.

TaiRoyCi: eden najlepše porihtanih avtomobilov, motijo me pa kratka vrata kupeja. Lepa barva.

tonix: zadnji del je zelo slab, glede na super sprednji del. Pa tista bula na strehi tak ven štrli.

KMX: same sence :wink:

2 fast: vse lepo in prav, samo glede na obširen sprednji del, zadnji del deluje bolj prazno in ozko.

Tomekk: sprednji odbijač sicer malce postrani, ampak sveže. Zadnji odbijač je krneki :P Pa spet prekratka vrata kupeja.

KOzMO: njalažje prekriti z črno-belo barvo, zadnji spojler je krneki :wink:

A3Turbo: ja kje hudiča pa imaš vrata???!!!! A obijači so pa iz lego kock al kaj?? :twisted:

Da ne boste rekli da nisem samokritičen :wink:

Pa ozke gume me motijo.

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Ne nov 16, 2003 6:19 pm

TaiRoyCi

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Ne nov 16, 2003 9:22 pm

Tonix :wink:

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne nov 16, 2003 10:25 pm

No pa naj še jaz malo pokomentiram....sicer vsi vemo da nikoli ne bo čist popolnlo oz tako kot bi si želeli :wink: .... no pa vseeno:

Original: Lepe linije..... :twisted:

Regy: Zadnji spojler je nekako odrezan ko pogledaš skozi šipo se ga ne vidi, pa malenkost preozke gume

Sporty: kaj naj rečem feltne lih ne pašejo na tak lep avto , pa seveda zatemnitev šip (samo desni) , no vse se s časom popravi :wink:

2F&2F: spojler zadaj premajhne resolucije

KMX: premalo črnine in pa feltne bi bile mogoče malo manjše...

tonix: Vse je preveč kockasto, preostri robovi...

A3Turbo4life: Odbijači in stranska letvica malo odstopata , ali pa sta potrebna ponovnega lakiranja, pokrov motorja pa vsaka ti čast..

Tomekk: lepe Bmw luči , vendar malo prehitro narejeni odbijači

TaiRoyCi: Prezatemnjene šipe in malo preveč je vse skupaj od tal...sam linije in ostalo pa je super

KOzMO: jah ko prišraufaš odbijač da bo bolj gor stal in ko zravnaš spojler bo vse lepše, potem pa še zadnji športni odbijač gor daš in bo... :wink:

Drugače pa vsak je po svoje lep in v vsakega je bilo vloženega nekaj truda, vendar tako kot ponavadi gre glas lahko samo enemu in tokrat gre.............. :P TaiRoyCi-ju :P

Lepo pozdrav
Andrej H.

TaiRoyCi
Novinec

Kraj: Lj.

Napisal/-a TaiRoyCi Po nov 17, 2003 12:35 am

No, pa da še jest mal pokomentiram vse skup.......da ne bojo sam eni govorl..... :P
Prvo se strinjam s sportijem glede kvalitete. Ker mi zelo pomeni biti brez vidnih napak (pač kar se da).

RegY- Ozadje, zadnji spojler, če pogledam skoz šipe nevem zakaj so zarosene, tablica ne paše sploh (vsaj ta ne). Drgač lega avta mi je ql in pa barva ni napačna, če odbijem vijolčno :wink: .
Sporty- stikališče praga in pa nalepko, bi lahko na desni strani mal skup potegnu, da nebi zgledala tok prpopana.......maš moj glas.
2Fast- zameglen zadni spojler (mogoče premajhna resolucija pic iz katere si ga dol potegnu), maska, luči in pa pretmna slika, drgač ql.
KMX- tole spred je mal na brrr narjen, enako kot prej premajhna resolucija spojlerja, avto preveč v podnu, gume, premajhna slika vsaj 800x600.
Tonix- pr zadnem boku, bi se lohk mal bl potrudu, blur bi lohk večkrat uporabu, kšna vrata bi mu loh pustu, tok da gre not... :-P , stebriček pr ogledalu! Drgač avto zlo stilističn kontrastn in lep na prvi pogled :lol: .
A3Turbo4life- ista pesm z sprednim spojlerjem, kot prej samo da so tuki še gume v bad resolu..tist stebriček nevem če ima sploh kako vlogo, bol da ga nebi blo in seveda kaka vrata bi tud loh bla, havba pa sploh ne paše vsaj men, drgač oK.
Tomek- zadn spojler mal premajhn, preveč v podnu in pa spedn spojler, bi lohk bi mal izbolšan (prehod). Reso. feltn tud ni glih naj. Avtočk ql. :D
TaiRoyCi: spredn spojler že prevečkrat uporabln.........hehehe sam k mi je ql in pa prehod njega ni glih naj. Glede na to da sm mu odstranu zadna vrata bi lahko premaknu spredna bol nazaj. sredinski stebriček ma neko bulo, pozabu odstrant. Pr brisanju spredne letvice bi se loh mal bl potrudu in pa pr spodnem zračniku nevem neki mi ni...barva mi je pa carska.
KOzMO - z spojler, spredni spojler, sam veš kaj mislm tko drgač za na hitr pa je ql.
sodelovat ne zmagat....... :wink:

To bi blo to za dons.... :-P Vsi smo se potrudl in sodeloval, že to je velik, pač zmagovalc nam bo dal pa nov pic. za zabavo čez tedn...... :wink:.
LP
Slika

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Po nov 17, 2003 12:55 am

TaiRoyCi :P
Slika

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Po nov 17, 2003 7:11 pm

Tonix...takšne agresije že dolg nisem videl...vsaka čast!!!

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po nov 17, 2003 8:02 pm

-----KONEC GLASOVANJA-----

Konec je contesta no.19 , rezultati pa so sledeči:

Tonix: 11
2Fast&2Furious: 9
TaiRojCy: 6
Sporty: 1
Tomekk: 1
A3Turbo4Life: 1
KOzMO,Regy,KMX: brez glasa

Torej zamgovalec je Tonix , Čestitam :-P

Imaš čast da objaviš contest no.20 ......

Lep pozdrav
Zadnjič spremenil 2Fast&2Furious, dne Po nov 17, 2003 8:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po nov 17, 2003 8:06 pm

:lol: sam res... :wink:

če hočš ga loh jst zbrišem :wink:

ajd

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po nov 17, 2003 8:11 pm

Ni panike sm že jst zbrisu.

LP, Tomi :wink:

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To nov 18, 2003 7:44 pm

Sam pokomenteru bi ene k so rekl da sm samo na desni zatemniv šipe. Lejtem jes zatemnim samo tiste, samo logično da so tudi ostale :lol: . Zato ker zatemnjena šipa na avtu pomen da se iz vn nč not ne vid, iz notr pa nej bi potniki vn vidl vse, kajneda? Če bi po vašem zatemniv še leve šipe (čeprov so :P ), bi to pomenilo da voznik ne vidi nič ven?? Sprednja pa nej nebi bla zatemnjena, sicer sem jo rahlo, ampak OK. No in ker se skozi sprednjo vidi se vidi tut skoz une k "niso" zatemnjene čeprov so :lol: . Upam da razumete...

Aja pa felge mi sedejo na ta avto (sploh ker je lowrider 8) ).

Pa zadi nism nobene bule povečavu, je ostou čista limuzina :P (poravu sm pa tisto krivino na zadnjem stebričku 8) )

LP sporty
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov