Najcenejši styling način...

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Twingo ala "2fast"

Napisal/-a FLINK So nov 15, 2003 10:16 am

Pozdravljeni,
no mene ful zanima kak bi pasal na mojga twingota zadnji stresni spojler ala "2fast" =))to je tist...hmm...pomoje aluminij ali neki podobnga...uglavnem "jeklo" ! Zdj ful nimam predstave kak bi to na twingota pasal k ma tko dvignjen zadni konc in nvw...pomoje bi blo previsok sam nwm! Zdj bi prosu ce mi kdo to v "photo contestu" nardi! ampak naj vzame twingota k ma pac sam spojlerje ze gor pa feltne...tko obicajnega(spredni stranska in zadni pa feltnce neke...ne neki ubijalskega delat-da ne bo zgledal na konc da je to twingo sam po napisu :D :D :D )! Mislm, da je to res bl za avte k majo dalsi zadni konc in ga namonteras gor sam nwm...dok ne vids ne ves :D
Tko da vsi k mi boste pomagal (k jst se ne razturam programa) tnx :pivo
LP
:)

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Twingo ala "2fast"

Napisal/-a maky So nov 15, 2003 10:23 am

FLINK je napisal/-a:Pozdravljeni,
no mene ful zanima kak bi pasal na mojga twingota zadnji stresni spojler ala "2fast" =))to je tist...hmm...pomoje aluminij ali neki podobnga...uglavnem "jeklo" ! Zdj ful nimam predstave kak bi to na twingota pasal k ma tko dvignjen zadni konc in nvw...pomoje bi blo previsok sam nwm! Zdj bi prosu ce mi kdo to v "photo contestu" nardi! ampak naj vzame twingota k ma pac sam spojlerje ze gor pa feltne...tko obicajnega(spredni stranska in zadni pa feltnce neke...ne neki ubijalskega delat-da ne bo zgledal na konc da je to twingo sam po napisu :D :D :D )! Mislm, da je to res bl za avte k majo dalsi zadni konc in ga namonteras gor sam nwm...dok ne vids ne ves :D
Tko da vsi k mi boste pomagal (k jst se ne razturam programa) tnx :pivo
LP

bi bilo boljše če bi tole objavil v photoshop kotičku...

moje mnenje pa da je NE bo zgledalo uredu.... :wink: :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Napisal/-a RoadRunn3r So nov 15, 2003 12:59 pm

Moje mnenje je da tisti alu spoilerji pašejo samo na avtomobile k majo mal ruzačka.

Mogoče če bi vidu v živo...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So nov 15, 2003 1:27 pm

Ma folk je cist obseden s tem spojlercki. Pa dio ja. Kot je Maky rekel. Ne dajat gor ker bo katastrofalno izgledalo. To pase recimo na avto ki je res zrihtan in ima nekaj pod havbo. Trenutno so se v obdelavi slike da bi ji dal na net samo jebat ka mi carunalnik rible. Pa bi ti pokazal razliko. Ce bi jaz dal recimo na svojega bi cisto falil in bi avto izgledal grd. Ampak imam se enega passata ravno tako podobne barve s tem spojlerjem. Ampak temu pa pase. Sicer je tezko tukaj razpravla ker bi mogu itak pokazati s slikami. No mogoce v bliznji prihodnosti. :D

Mi je pa kolega pravil, ko se veliko sprehaja po LJ, da je ze kar nekaj teh spojlerjev na avtomoblickih. Ampak izgled je pa druga stvar. Folk kar nekaj lima na te avte, brez premisleka in brez okusa. :? :roll:
SlikaSlika

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK So nov 15, 2003 5:17 pm

Ok no sj se ne rabte zdj pizdit da bi krneki lepu gor pa to...pa da mors met kej pod masino da mas to! jst nism lih pristas tistih k pravte: za tak styling mors met neki pod masino pa...za styling mors met dobr mocan avto"! pac mamo avte kakrsne mamo in si pac to zrihtamo kukr se le da! studentsko zivljenje pa to!mislm da je lepsi mejhn avto na much zrihtan k pa mocan avto pa krneki...okus je vazn!k ne?
no sj jst sm tud ze v prvo napisu da dvomim da bo tole pasal...ampak pac ce se komu da narest twingota z takim stresnim spojlerjem bi bil ful vesel! tko da...pliz naj kdo nardi
LP

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne nov 16, 2003 12:36 am

Ah neeee, sploh ne pizdimo. :D Samo recimo za tak spojler mores res imeti zrihtan avto v 0. Ce ne izgleda ultra grdo. Da bi pa recimo kaksen kaj porihtal se pa obrni na fante v topicu photoshopa ustvarjanja :wink:
SlikaSlika

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Ne nov 16, 2003 1:22 pm

Ja ok mors met spedenan avto in tak dalje...sj sm ze v uvodu reku, da me sam zanima kak zgleda twingo z takim spojlerjem!
Tko da tisti k mate kej prostga casa pa razturate to dejte ksnoslikco narest ane :D :D
LP

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK To nov 25, 2003 3:47 pm

Ahhhh vsi photoshopivci so leni :D :D :D :D :D

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To nov 25, 2003 3:53 pm

FLINK je napisal/-a:Ahhhh vsi photoshopivci so leni :D :D :D :D :D

ti nebi bil, če bi drkal cele dneve, pa bi potem moral za brezveze prijet za miško? :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To nov 25, 2003 10:39 pm

Ti samo dej sliko od enga twingota pa sliko spojlerja pod istim kotom pol pa spljoh ni blema

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Sr nov 26, 2003 10:29 am

FLINK je napisal/-a:Ahhhh vsi photoshopivci so leni :D :D :D :D :D

aaaaa dej dej dejSlikaSlikaSlika

sj js pravim: to bi jih blo treba zbrcat pol bi pa mogoč držalo za 1 cajt... Slika
Slika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Sr nov 26, 2003 10:44 am

hmm ni lih P-chop sam je pa twingec z spojlerju...

Slika
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr nov 26, 2003 10:48 am

he he he kva ma hude lampice :D:D:D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
tonix
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a tonix Ne nov 30, 2003 1:09 am

preveč cajta :oops: :wink:

prej:

Slika

potem:

Slika

what do you think?
Slika

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Ne nov 30, 2003 4:05 am

UUUU sej tale twingec je pa kr hud...ok gume mal pretiravanje ampak spojlercek se ne zgleda tok slabo kukr sm na zacetku mislu-in se marsikdo, da je to totalno zgresen!
sj verjetn ni tko lepo kot je na ksnem drugem bl primernem avtu ampak ce bi ga dal gor bi bil pomoje edini in neki special :D :D :D
LP
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov