zoranwagen je napisal/-a:Men pa gredo na falus (se oproščam izrazu) debate v stilu kaj je doma sam nardiš je vredu, kaj kupiš ni nič vredno! Ste se mogoče kdaj vprašali, da vsi niso tolk ročno sposobni, da bi vse sami nardili??? Nevem zakaj se eden ne spomni pa še lite felne doma ne nardi ker one ko kupiš so itak zanič, ker greš v trgovino in našteješ denar!
Od sedaj naprej:
- kdo si ne pridela štroma ma slab štrom
- kdo ne rafinira svoj bencin ma itak zanič bencin
- kdor kupi avto ma šrot, ker si ga moreš sam nardit...........
Zamislite so no malo!!!!
maky je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Men pa gredo na falus (se oproščam izrazu) debate v stilu kaj je doma sam nardiš je vredu, kaj kupiš ni nič vredno! Ste se mogoče kdaj vprašali, da vsi niso tolk ročno sposobni, da bi vse sami nardili??? Nevem zakaj se eden ne spomni pa še lite felne doma ne nardi ker one ko kupiš so itak zanič, ker greš v trgovino in našteješ denar!
Od sedaj naprej:
- kdo si ne pridela štroma ma slab štrom
- kdo ne rafinira svoj bencin ma itak zanič bencin
- kdor kupi avto ma šrot, ker si ga moreš sam nardit...........
Zamislite so no malo!!!!
se podpišem po tale post!!
Mare9mm je napisal/-a::twisted: Evo, Alesio,pošiljam ti mojo French and Furious verzijo, čeprov vidm, da ste mal zavil na stransko ulico kar se teme tega foruma tiče... Pa še Afro ti je postal ful dobrih slik... jest pa kliku po photoshopu k norc...
Morm priznat, da mi je šla barva tvojga francoza mal na jetra, tko da če boš barval zadeve v barvo karoserije, razmisl, da pluneš en 200 Evrov več, pa ti lepo celga preštrihajo v kakšno mn zelenjavno barvo... tale jajčevec men glih ne sede.
Aja, pa da razčistmo preden me začnete kritizirat:
- Tak spreden odbijač za "clio 1" OBSTAJA, sem ga vidu u živo.
- Zaden lučke tipa lexus za "clio 1" OBSTAJAJO, isto kot zgoraj.
- Pragovi vem da so kr neki, ampak nisem več mel idej in volje![]()
-"French and Furious"(R)(TM) je moja fora, k jo prjavlam že ful dolg in bom mel na velko napisano, ko bom končno postal tud dejanski lastnik enega drznega francoza, zato če je komu cool, be my guest pa uporabite to foro na svoj način, samo v malem tekstu pa morte zraven met tud by "9 MM" ali pa "inspired by 9 MM", drugače boste kaznovani... ne me izivat.
spoilers je napisal/-a:DarkDog....hvala za podporo in kompliment...![]()
Kot si sam napisal...svaka čast vsem, ki se kakorkoli odločate za predelavo vašega vozila. Naj bo to kupljeno ali doma narejeno. Važen je smisel in želja po drugačnosti.
Tako kot smo ljudje različni pri oblačenju in frizurah, lahko svojo drugačnost pokažemo na vozilu....![]()
Vedet morate, da so nekateri, ki vozilo predelajo iz veselja do tuninga in za lastno uporabo. So pa drugi (predelovalci), ki to počnejo za druge (za vas) in z veliko mero spoštovanja, do vseh, ki se tuning tekmovanj udeležijo....![]()
Alesi, ti lepo počasi pljuni v roke in se loti svojega projekta, ki si si ga zamislil....
In tako kot pravim.. "DON`T BE AFRAID TO BE TUNING FREAK"...![]()
spoilers to jaz tudi mislim narediti.Pozimi imam prevec casa in bi ga rad pridom izkoristil,ni mi tezko it do Fazerja in narocit spoilerje,samo se mi to ne zdi vredi,ker jih ma ze vsak klinac.
Bomo delali korak za korakom,seveda pa bom vesel ce si bomo delili znanja na kaksnem srecanju.Zaenkrat je najvecja stvar katero sem naredu iz poliestra oziroma karbona je sportni izpuh.Moram reci da se je obnesel![]()
![]()
![]()
![]()
lp alesi
Lp - NO NAME Spoilers team
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov