Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen So sep 27, 2003 9:45 am

Men pa gredo na falus (se oproščam izrazu) debate v stilu kaj je doma sam nardiš je vredu, kaj kupiš ni nič vredno! Ste se mogoče kdaj vprašali, da vsi niso tolk ročno sposobni, da bi vse sami nardili??? Nevem zakaj se eden ne spomni pa še lite felne doma ne nardi ker one ko kupiš so itak zanič, ker greš v trgovino in našteješ denar!

Od sedaj naprej:
- kdo si ne pridela štroma ma slab štrom
- kdo ne rafinira svoj bencin ma itak zanič bencin
- kdor kupi avto ma šrot, ker si ga moreš sam nardit...........

Zamislite so no malo!!!!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio

Napisal/-a darkdog24 So sep 27, 2003 10:42 am

Ja ni kej ostre debate.Hugo js mislim da si ti en navadn kmet ko se nezna obnašat in ne zna cenit unikatno delo in delo s srcem.Ker ti pobi so vse svoje modele delali s srcem in nato z idejami.Ti si en šovinist in taki mi niso všeč.Lahko izraziš svoje mnenje to je res,kajti sej smo v demokraciji sam če imaš kej soli v glavi bi že moral vedeti da ti ni mesto tukaj na forumu.Eh sej nebom več zgublu besed za take looserje.

no name spoylers svaka čast js vas spoštujem in cenim ker ste si upali izpeljat in predstavit svoje ideje širši javnosti brez zagotovila da vam bo uspelo.Cenim tudi tiste in jih 100% podpiram ki imajo tudi doma svoje izdelke da naj jih predstavijo nam širšem občinstvu da vidimo njiove ideje.

Alesio ti pa avto predeli počasi in po svojih željah ter seveda po svojih finančnih možnostih,kajti če avto tebi ne bo všeč pol nima smisla da ga voziš!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So sep 27, 2003 10:59 am

zoranwagen je napisal/-a:Men pa gredo na falus (se oproščam izrazu) debate v stilu kaj je doma sam nardiš je vredu, kaj kupiš ni nič vredno! Ste se mogoče kdaj vprašali, da vsi niso tolk ročno sposobni, da bi vse sami nardili??? Nevem zakaj se eden ne spomni pa še lite felne doma ne nardi ker one ko kupiš so itak zanič, ker greš v trgovino in našteješ denar!

Od sedaj naprej:

Zamislite so no malo!!!!

se podpišem po tale post!! :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

French and Furious

Napisal/-a Mare9mm Po sep 29, 2003 4:42 pm

:twisted: Evo, Alesio,pošiljam ti mojo French and Furious verzijo, čeprov vidm, da ste mal zavil na stransko ulico kar se teme tega foruma tiče... Pa še Afro ti je postal ful dobrih slik... jest pa kliku po photoshopu k norc :cry: ...

Slika

Morm priznat, da mi je šla barva tvojga francoza mal na jetra, tko da če boš barval zadeve v barvo karoserije, razmisl, da pluneš en 200 Evrov več, pa ti lepo celga preštrihajo v kakšno mn zelenjavno barvo... tale jajčevec men glih ne sede.

Aja, pa da razčistmo preden me začnete kritizirat:
- Tak spreden odbijač za "clio 1" OBSTAJA, sem ga vidu u živo. :shock:
- Zaden lučke tipa lexus za "clio 1" OBSTAJAJO, isto kot zgoraj. :shock:
- Pragovi vem da so kr neki, ampak nisem več mel idej in volje :roll:
- :twisted: "French and Furious"(R)(TM) je moja fora, k jo prjavlam že ful dolg in bom mel na velko napisano, ko bom končno postal tud dejanski lastnik enega drznega francoza, zato če je komu cool, be my guest pa uporabite to foro na svoj način, samo v malem tekstu pa morte zraven met tud by "9 MM" ali pa "inspired by 9 MM", drugače boste kaznovani... ne me izivat. :twisted:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Po sep 29, 2003 4:54 pm

maky je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:Men pa gredo na falus (se oproščam izrazu) debate v stilu kaj je doma sam nardiš je vredu, kaj kupiš ni nič vredno! Ste se mogoče kdaj vprašali, da vsi niso tolk ročno sposobni, da bi vse sami nardili??? Nevem zakaj se eden ne spomni pa še lite felne doma ne nardi ker one ko kupiš so itak zanič, ker greš v trgovino in našteješ denar!

Od sedaj naprej:

Zamislite so no malo!!!!

se podpišem po tale post!! :wink:

me2.

PS - Mare9, men je barva cist OK, tale tonix-ov s prve strani je samo "spoliran" in z drugimi felgami in je ze dost dobr :!:

Slika

lp
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To sep 30, 2003 4:09 pm

Mare sm ta clio zgleda k iz risanke , bolj realistično kot drugi !!

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Če okt 02, 2003 11:42 pm

:? wow, Venom tvoja slikca je fuuuuul dobra, do konca realistična.... uh.... joj... čak, kaj je pa zdej to?.... pa sej to pa ne more bit res.... ej, men se zdi da ti tuki nisi objavu nobene slikce. :evil:

Ej, v originalu je Alesi napisu, da mu ne sedejo zadeve, k se juh da pr nas za vogalom kupit, in jest sem hotu mu pač ponudit eno tako bol "iz dežele vzhajajočega sonca" verzijo. (Zato sem tud dodal na koncu un efektič, kao ful sonce seka v odzadju pa to.)

Sem napisal, da sem se ful preveč zaklikal v photoshopu in preden bi še un Alu-Spojler odzad do "realističnega looka" spravu, bi najbrž že na urgenci pristal zaradi neprespanih noči. Sej s tonixom sva mela ene par istih idej, Alex. Jest sem mu tud takoj znakce pa letve dol pobral, pa kluke spedenu. Če je pa "že dost dobr" bi mogu pa Alesi komentirat... Men se ne zdi glih "dost dobr", ampak sem pa definitvno bl v "don't be afraid to be a tuning freak" mentaliteti kot pa "clean look". Ampak, vsak ma svoj stil in to mi je zelo cool, mimo mi je pa, ko se nekateri *venom*er nekaj vsajajo, samim se jim pa niti Paint Shop Pro Demo na PC ne da naložit, da bi lohk kej pokazal. :P
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe okt 03, 2003 8:01 pm

Men ni treba Risat po svojmu , ker so se moje sanje ureničle za moj avto !!!!

Pa ne se mi ŠOPIRT k en petelin :evil:

Brez zamere ampak mam svoj mnenje !!!! zarad tega je pa forum !!!

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Re: French and Furious

Napisal/-a alesi So okt 04, 2003 11:56 am

Mare9mm je napisal/-a::twisted: Evo, Alesio,pošiljam ti mojo French and Furious verzijo, čeprov vidm, da ste mal zavil na stransko ulico kar se teme tega foruma tiče... Pa še Afro ti je postal ful dobrih slik... jest pa kliku po photoshopu k norc :cry: ...

Slika

Morm priznat, da mi je šla barva tvojga francoza mal na jetra, tko da če boš barval zadeve v barvo karoserije, razmisl, da pluneš en 200 Evrov več, pa ti lepo celga preštrihajo v kakšno mn zelenjavno barvo... tale jajčevec men glih ne sede.

Aja, pa da razčistmo preden me začnete kritizirat:
- Tak spreden odbijač za "clio 1" OBSTAJA, sem ga vidu u živo. :shock:
- Zaden lučke tipa lexus za "clio 1" OBSTAJAJO, isto kot zgoraj. :shock:
- Pragovi vem da so kr neki, ampak nisem več mel idej in volje :roll:
- :twisted: "French and Furious"(R)(TM) je moja fora, k jo prjavlam že ful dolg in bom mel na velko napisano, ko bom končno postal tud dejanski lastnik enega drznega francoza, zato če je komu cool, be my guest pa uporabite to foro na svoj način, samo v malem tekstu pa morte zraven met tud by "9 MM" ali pa "inspired by 9 MM", drugače boste kaznovani... ne me izivat. :twisted:

Ja vsec mi je sprednji odbijac(oblika) drugace pa se mi zdi na robovih prevec nasarjen-žmigavci.Drugace pa ni slabo.
Zdej bom lahko pobral od vsakega malo idej in vse skupi zmixal pa bomo videl kaj bo ratal.Predstavitev bo drugo leto,tam nekje maja.
Vzel si bom pol leta casa zdej med zimo pa pocasi porihtal zadeve,ceprov vem da bodo letvice in ogledala ostala v crni barvi(vse glih ne more bit v rudeci :) :) )
Pragove sem ze izbral,pridejo nekoliko zaviti.sprednji odbijac pa bo nekaj med tem k ga je pokazu justyGTR in tvojemu mare.
Problemi mi nastajajo se pri zadnjem odbijacu.Najprej sem mislil naredit nekaj podobnega kot so naredili spoilers team,samo je zelo podoben fiesti,tako da ce ma kdo kaksno idejo se za zadi nej mi prosim naredi.
Prilozena je tudi slika ko je slikan od zadi.

lp alesi

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a spoilers So okt 04, 2003 12:22 pm

DarkDog....hvala za podporo in kompliment... :-P

Kot si sam napisal...svaka čast vsem, ki se kakorkoli odločate za predelavo vašega vozila. Naj bo to kupljeno ali doma narejeno. Važen je smisel in želja po drugačnosti.
Tako kot smo ljudje različni pri oblačenju in frizurah, lahko svojo drugačnost pokažemo na vozilu.... :wink:

Vedet morate, da so nekateri, ki vozilo predelajo iz veselja do tuninga in za lastno uporabo. So pa drugi (predelovalci), ki to počnejo za druge (za vas) in z veliko mero spoštovanja, do vseh, ki se tuning tekmovanj udeležijo.... :)

Alesi, ti lepo počasi pljuni v roke in se loti svojega projekta, ki si si ga zamislil....

In tako kot pravim.. "DON`T BE AFRAID TO BE TUNING FREAK"... :wink:

Lp - NO NAME Spoilers team
Don`t be afraid to be tuning freak!

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi So okt 04, 2003 5:16 pm

spoilers je napisal/-a:DarkDog....hvala za podporo in kompliment... :-P

Kot si sam napisal...svaka čast vsem, ki se kakorkoli odločate za predelavo vašega vozila. Naj bo to kupljeno ali doma narejeno. Važen je smisel in želja po drugačnosti.
Tako kot smo ljudje različni pri oblačenju in frizurah, lahko svojo drugačnost pokažemo na vozilu.... :wink:

Vedet morate, da so nekateri, ki vozilo predelajo iz veselja do tuninga in za lastno uporabo. So pa drugi (predelovalci), ki to počnejo za druge (za vas) in z veliko mero spoštovanja, do vseh, ki se tuning tekmovanj udeležijo.... :)

Alesi, ti lepo počasi pljuni v roke in se loti svojega projekta, ki si si ga zamislil....

In tako kot pravim.. "DON`T BE AFRAID TO BE TUNING FREAK"... :wink:

spoilers to jaz tudi mislim narediti.Pozimi imam prevec casa in bi ga rad pridom izkoristil,ni mi tezko it do Fazerja in narocit spoilerje,samo se mi to ne zdi vredi,ker jih ma ze vsak klinac.
Bomo delali korak za korakom,seveda pa bom vesel ce si bomo delili znanja na kaksnem srecanju.Zaenkrat je najvecja stvar katero sem naredu iz poliestra oziroma karbona je sportni izpuh.Moram reci da se je obnesel :) :) :) :)

lp alesi

Lp - NO NAME Spoilers team

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po okt 06, 2003 8:10 pm

Ej, Venom cool, da maš svoj mnenje. Sicer mnenje o mojmu ogovoru na Alesiovo vpršanje, ampak važn je da maš mnenje :roll: pa uresničene sanje, pa to. Ej, sploh se mi ne da s takimi forami tle prepucavat....

Za bol normalne ljudi pa:
Evo mal Belgijskih slikic od Clio I. Fantje na forumu od te strani pravjo, da je za Clio I v Belgiji najbol popularn styling ta moment menjanje sprednjih luči, pa tud v galeriji je ene par slik, k so dane gor luči od Punto II, Polo 6N, Seat Ibiza pa ene so od Peugeota, sam ne vem al so od 106 al 306...
No, skratka moje mnenje je, da so te slikce (oziroma clioti na njih) cool. :D
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
GIA
Novinec

Napisal/-a GIA So okt 11, 2003 4:46 pm

za zacetk ti svetujm,da odstrans to dolgo anteno in si nabavs manjso :?

TaiRoyCi
Novinec

Kraj: Lj.

Napisal/-a TaiRoyCi So okt 11, 2003 7:16 pm

LOL...............Gia :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Ne dec 14, 2003 5:14 pm

Slika

Malo heca!!! :lol:
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov