Original: Vem da ni nič posebnga ta avto, hotu sm dat gor mazdo 3 normalno ne sedan. Pa ni blo tolk časa za iskanje.
BaSe: Res si mel zlo dobro idejo (nardit RX8 ). Ampak nisi najbolj kvalitetno nardil.
Priporočam ti, tako kot je reku mare9mm da, bi dal manjšo sliko da se nebi tolk napak vidlo.
Vidim da si spojler sam narisal ampak bi lohk mal bolš naredu . Pa zadna felgna čudn stoji.
soso: lahka bi ga znižu. Spojler ni pod pravim kotom pa tut auspuha sta postran. Ma dobr je za prvič. Kr tko naprej.
Husky_boy: mal premalo nareto. Kar je je kr uredu . Zlo so mi všeč modre šipe.
Daewoo: Drugič ko boš puščal avto zapomni praznino med odbijačem in gumo. Tist zmaj pri tanku ne zgleda kot da je prilepljen na avto. Pa mal prevelik auspuh. Pa ko si spušču nisi odrezal onega roba na vrhu slike.
Tomekk: Bolje bi zgledal če bi naredu trivratno različico. Premalo nareto.Lahko bi še kaj z zadnjim odbijačem naredu ampak mi ni uspel.
VW_edge: Fajn si naredu trivratno verzijo. Ampak spojler bi lahko bil u barvi avtomobila, bi prišlo lepše. Pa felge ne vem a si hotu tat modre barve? Lepš bi ble srebrne oz. sive.
COBRA: zlo mi je všeč tvoj avto. Anteno bi lahko odstranil pa on rob zgoraj ko si spuščal.
Auspuh ne vem a si hotu dat na sredino al na levo stran. Zadnje luči so lepe, pa tut barva ql.
Just_in: Kaj takega ne vidiš vsak dan.
Moj glas
COBRA
Pa brez zamere.