ATV = all terrain vehicle = quark = motor na štirih kolesih za ganjanje po pašnikih in ostalih terenih
medtem, ko je on imel verjetno v glavi SUV (sports utility vehicle), to so namreč "terenci" delani boljkone za cestno uporabo
LP!
RegY je napisal/-a:mene bolj moti kar je kozmo napisal
ATV = all terrain vehicle = quark = motor na štirih kolesih za ganjanje po pašnikih in ostalih terenih
medtem, ko je on imel verjetno v glavi SUV (sports utility vehicle), to so namreč "terenci" delani boljkone za cestno uporabo
LP!
Tomekk je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:Hep][men najlepše za moje pojme![]()
catch_me tnx
tomekk moderator pa ne znaš brat pravil ... sramotamalo za hec malo zares
Ja jebat ga čist sm pozabu, zjebal me je pa to da je slika 800x600 bila več kot 200 Kb
če si hotel lepo sliko, zato pa sm dal manjšo 640x480 ker ima samo 130 Kb, kajti mam voljo in me ful jezi ko morm čakat 5 minut da mi da sliko na net.
Mare9mm je napisal/-a:Sej bi glasoval za Hep}{ja, ampak v pravilih lepo piše ,da se na končnem izdelku ne sme zgodit...da avto ne bi bil več podoben originalu...![]()
Pa preden prpopate slikco v temo zmagovalci, naj popravi anteno!
HeP][MeN je napisal/-a:Mare9mm je napisal/-a:Sej bi glasoval za Hep}{ja, ampak v pravilih lepo piše ,da se na končnem izdelku ne sme zgodit...da avto ne bi bil več podoben originalu...![]()
ajt uredu, men se zdi pa dost podoben originalu, samo da recimo temu ni 'karavan', ampak je 'kupe'. pa vec kot 30% je originala:P
Pa preden prpopate slikco v temo zmagovalci, naj popravi anteno!
- Ko uporabnok enkrat objavi končni izdelek, ga ne sme več popravljati.
hehe.. naj ludje vidjo kaki sfusani izdelki zmagujejo tukaj pri nas :P
joke![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov