.. moj avtomobil z zatemnjenimi sipami (a ne prevec), prozornimi zmigavci, drugimi feltnami (mogoce mille miglia action, oz racing f1... lahko tudi kake drgue lepe), lucmi od novejsega modela (01-03)... ce ima kdo od mojstrov kaj casa, bi vam bil zelo hvalezen
Imam sicer dve sliki, sam je taka cudna svetloba... upam da si boste lahko kaj pomagali z njimi (klik na vecjo sliko):
Catch_me sorry ops:
Sej je bilo mal grdo od mene... res hvala tudi tebi za trud. Si dobro predelal obe slikici. Na prvi mi edino tip feltne ni vsec (sem prilimal par feltn, kakrsne so mi recimo vsec). Tonix je pa skup sestavil tako strupeno kombinacijo skup, da sem se cist zaslinil. Drugace pa, ce bom kaj rihtal bodo to verjetno najprej prve luci, tako da bo avto izgledal priblizno tako kot na tvojem drugem shopu.
Tole lepo zgleda , krom ogledala , pa luči nekak lepš gor dane k tonixove , sam še kake realne gume pa feltne ne tko z 1cm gume k ful folka dela ker ni to to
Ja glede gum res... 17" pomoje vrh glave (vsaj financno).
Glede kromanih ogledal si pa nisem se cist na jasnem... nekako se mi zdi, da so ze mal izven mode.
Aja pa dej nej nekdo napise na sprednjo tablico DACO
Raje daj kromane retrovizorje kot pa tablce z vzdevki, kr to je pa res že out
lp
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Itak tablic ne mislim kupovat s svojim vzdevkom... nisem nor, da dam 30 tisocakov za njih. Za ta denar, si raje zatemnim sipe ali pa luci od novejsega modela gor dam.
Hvala fantje, res ste pridni. Sam sip mi pa ni se noben temnil... recimo 10% (al je tist na zgornjih slikah ze temnjen... k zgleda za odtenek drugac k original)
Sam kr hudo zgledajo te lucke od novejsega modela. Catch_me a mi jih lahko tut na avto namontiras? Al znas sam na sliko?