Hmm. Ce mislis dejansko kej modificirat: zmigovci ja (do ene meje), ledvicke ne... Ker tale avto je ze v trenutnem stanju enostavno L E P! Vsec mi je ta sportna eleganca...
Hvala Res pa je, da ga tele slike polepšajo za 10%
Drugače je pa tudi meni všeč tak, kot je. Ravno zaradi tega, ker je limuzina in mu preveč športnosti ne bi pasalo. Me je pa zanimalo, kako bo izgledalo. Na raznih slikah sem videl to varijanto in sem hotel videti, kako bi izgledalo. Ne vem, mogoče bi mu vseeno bolj pasali malo temnejši žmigavci. BTW, kje bi pa dobil te žarnice?
Žarnice se dobi v večini avtomobilskih in tudi neavtomobilskih štacun. Na pamet mi padejo Spar, LeClerc, Bauhaus, Obi, Baumax... (ki so ponavadi cenej od avtomobilističnih štacun). Žarnce so pa osram Diadem recimo (so še druge samo so te najbolj popularne).
Če bom menjal ogledala bodo šla gor od M3, krom mi ni všeč. Drugače so pa črna in ne v barvi karoserije. Muska je v redu, ni max kvaliteta, ampak meni v redu, ker nimam ravno občutljivo uho.
Žmigavci so preveč svetli in bi po mojem mnenju pasali samo na bel ali srebrn avto. Na črnem se kar svetijo ven iz avta.
Glede ledvičk so me pa najbolj prepričale te slike (nisem našel v boljši resoluciji)