Gremo po vrsti (ker pač ne morem spat

). Tega ne vzet kot absolutno pluvanje, ampak raje kot nasvet česa ne delat in kako izbolšat kvaliteto svojih shopov:
KOENIG: preden se slika naloži se že vidi da se nisi potrudil nč s znaki, ki so kr random skor razporejeni zgoraj. Avto ima 215/7 R23 gume

, vse kar je na roko narejeno je bilo bolj na hitro. Intercooler zgleda čudno (mogoče bi bilo bolje narest bolj črno okoli cevi (tako kot je v stranskih režah).
just_in : Lepo pa simpl, sam mal preveč simpel (premal narejen).
jan206wrc: Prvo kar iztopa je črna hauba (koker karbon?), ki ima rob med barvami preveč zameglen. Side skirt se ne prilega avtu najlepše in je zelo blury. Zadna felga je 2d.
miha-16: Kar je na roko narejeno je zelo zmazano in narobne oblike, sprednji levi (iz gledalceve strani desni) gumi manka en košček.
T1cKO: Avto bi veliko bolš zgledu, če nebi imel te "grafike" čez (2d slikca na 3d avto ne gre lepo gor, brez veliko preoblikovanja). Kar je narisano zgleda kr dobr, edino mrežce zgledajo preveč različne in slabše senčene. Aja pa seveda 2d platišča zadi.
mrjasc: Sence, grafika spredi, šajba...
PacAss: Spredna desna (iz naše strani leva) guma je prazna

, senca je narobna pod avtom (še sploh spredna leva guma), grafika zgleda, kot da gre lepo po obliki avta, razen še za zajem zraka na haubi (k zgleda preveč nerealno) zgleda avto kr uredu (aja pa še feltnam mankajo šraufi pa pokrovčki :P ).
Tomo: slika na volji se ne prkaže
TITan : Edina stvar k mi je uredu sta feltni, drugač se pa vid da nisem se kej dost poglobu v brushanje, da o mrežcah pa barvi sploh ne govorim...
febo : brushanje je zelo nelinearno. Probaj raje z manj opticya (pod 10) ko brushas, pa greš pol raj čez vse ene 3x. Vse ki je označeno je preveč ostro (se vid pixeliran rob), zadna feltna je original, spredna pa druga (če bi v zadno naredil utor na sredini se sploh nebi poznal), trak čez šajbo zgleda na desni (naši levi) kot da je zračnik (bi rabil biti svetlejši). Drugače mi pa sam stil avta ni všeč (samo okus).
Fluid: lepo pa simpel. Všeč mi kaj si naredil iz spodnje mreže (zelo paše stilu avta), samo sideskirt mogoče ne paše stilu avta.
s3ko : 26559xfghdsfghsfghfdhfdghfdhfghjjufhgh.jpg :P Drugače pa: Za feltne bi rabil najdet večjo sliko ker so orenk zameglene zdej, s tem da je zadna ševedno 2d. Razen za grd prehod pri brushanju spredaj levo (naše desno) kr uredu skup vržen (sam mogoče premal).
sporty : Od vseh najlepša oblika! Širokost paše lepo temu avtu, kar "euro look" gume še toliko bolj poudarijo. Avtu sicer manka globina v režah (ali pa mrežice) in za luči nisem čisto siguren kak si jih dobu (naredu, ali iz kje dobu?).
peso: Po ofsetu zadne feltne bi na prvi pogled reku da je to VW :P . Avto je uredu skup zleplen, samo sideskirt se ne prilega avtu najbolje (po stilu, barvi in obliki). Pa mogoče bi s kakšnimi manj svetlečimi feltnami bolje zgledal (osebni okus).
[ŠiPa ST] - PaPy: Brushanje je kokertolk uredu, samo feltne (oboje čisto 2d, na diskih mankajo sence, 0 profila gume...) avto res poslabšajo

. Pa vse kar je samo prilepleno na sliko tud ni lih najbolš narjen (še sploh zici).
zur2: Spredaj bi rabil ali malo globine dodat, ali pa vstaviti mrežice (najbolš oboje). Feltne (zadna je pod narobe kotom orenk (dejansko direkt v njo gledaš) spredna ma pa mal problemov s prileganjem gume). Na sliki moti še bela črta v senci od nižanja ter črta zgoraj, ki je preostala od nižanja. Pa premalo narejeno za moj okus.
Liquide: Folk glejte kak se dela spredaj luknje in pod kakim kotom iskat feltne! Lepo pa simpel vse narejen, mogoče bi s temi feltnami še kej dodatnega kroma pasal. Pohvalno.
Zdej pa k točkam:
3t dobi...
To je blo težko. Borba je med Sportijom in liquidom, stem da je Liquid šel veliko bolj v detajle, samo je od sportija po stilu bolj po mojem okusu...
Tako da:
3 točke dobi Liquid
2 točki dobi Sporty
1 točko dobi Fluid
S tem da so to bili edini razen pesota in miha-16 da so dal gor feltne pod pravimi koti!