Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Pe dec 17, 2004 11:21 pm

sj že maš to plastiko gor :P koa bad look ...no tko u izi :D:D sm ti rečem da s tisto režo še na sred nebi zgledal k pol je preveč porezan spredn konc
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po jan 10, 2005 8:42 pm

Ja tiste reže na sredi nebo bosta pa definitivno stranski reži na havbi pa če ma kdo kako idejo za bad look prosm če mi pove kako bi zgledalo (če ma kdo čas) da vem jst to pokazat modelom ki mi bodo rezali havbo :(
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jan 10, 2005 11:32 pm

seat je napisal/-a:zanima me še če moraš havbo tudi homolomo....
in pa recimo če daš airbrush sej to je tut sprememba a to maš pol tut vpisat v kartonček
Vsaka ideja dobrodošla

Airbrush nalepke itd... ni treba dat homologirat.
Tista barva ostane v prometni ki pac prevladuje se pravi da je mora bit vec kot 50%.

Glede reze itd... pa bi mogo po pravem homologirat.
lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jan 11, 2005 5:30 pm

Torej če ma kdo kako idejo za bad look naj prosim kaj poskusi v PS da vidimo kako bi zgledalo naj pa povem da naj bo bad look v mejah normale torej zakonsko "skor" nesporen :):)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov