16.51
aCLUM4: vse je pod narobe kotom dano gor (feltne, 911 odbijač), pri bad looku so črte čisto črne, v resnic je pa tm samo zatemnena original barva, pa japonske črke (če slabo gor dane) na evropskem avtu? Pa seveda odboji, zatemnitev šajb samo na eni strani, slika shranjena v slabi kvaliteti...
kukec: vse zamazan, nobenih čistih kotov, sprednja luknja pod narobe kotom in z nč prave globine, odboji, feltne so pixelirane (in zadna pod orenk narobe kotom)...
audiQUATTRO: Saturirana barva, grdo izrezan avto za barvanje (v sprednem koloteku si recimo samo 11x rabu kliknt namest ene 30x koker bi rabu za lepo okroglino), spreden odbijač je pod narobe kotom in take oblike da si ga v pravem živlanju sploh ne morem predstavlat, mrežca v haubi in v maski je pod istim naklonom skor, una zvezdica v sprednem odbijaču?, odboj je cel faljen (ploščice, kot, spreden konc...), farba med avtom pa spojlerjem?, zadno kolo pod narobe kotom, papirnato tanek sideskirt...
rapman: original s slabo odstranjenimi letvicami, slabo narejenim side skirtom, "spojlerček" brez 3 dimenzije in pa šipami mišlenimi za slepe.
koenig: malenkos saturirana barva, grdo izrezano vse, se vid da si bil prelen izrezat vn luknjo v odbijaču ko si štrihu, kontrast odboja... Po ugibanju menim da si se v petek ob 19:27 spomnu da bi pa ti tud kej oddal za contest, sam še tko ni blo...
bossm: Vse je orenk zamegleno, sence, odboji...
turbobitch: v 3 minutah se neda nč dobr narest matr... Sploh nevem kje naj začnem. Vse na hit izbrano, pod avtom se ti je vijolčno črnilo zlilo, bodykit zgleda k da bi se en lotu avta s kartonom...
pacass: za moje pojme premal detajlov če si se lotu bolj na simpel predelave, odboji so narobni (oziroma jih ni), 3 dimenzionalnost manka pri mrežcah
andrej777: odbijač je postrani, guma nikakor nezgleda realna, šajbe zatemnene samo na eni strani, odboji...
dunker: motorji so ponavadi vodoravno dani v avto, ne pa pod kotom 30°, pa turbine so ponavadi tud manše od tistih v MAN tovornjakih. Če bi se malo bolj posvetil označevanju stvari in v več layerjih brushu bi mogoče še dobr ratal. Vsaj senca je koker tolk prava.
hepimen: spreden desni flip na bodykitu se mi zdi malo velik, pa zadn kolo ima orenk toe out-a, spredi je spodaj še mal sive farbe, drugače pa ševedno daleč najbolš narejen tuki.
edge: vse je nekam grobo narejeno (odstranitev tablice še sploh bode v oči), odboji še kr dobr zrihtani, sam za moje pojme premal narejen/premal v detaile narejen.
žagar: zadn kolo čudno stoji, vse kjer je kej odstranjeno zgleda čudn, odboj bi bil lohka bolši
fluid: lahko bi na drugi strani še mal bolj zatemniv šipe, feltne zgledajo prelepe glede na original sliko, drugače pa kr lepo (še odboj je kokertolk uspel).
Ma3j: Sam stil avta je zanimiv, odbijač zgleda koker da je mal pod narobe kotom, sprednja leva guma se ne stika lepo s podlago, pa odboji.
Sporty: Kar je narejen je kr lepo, samo premalo/premalo v detaile
zur2: burnout brez voznika, odboji, drugač pa še kr narejen (burnout edin mal čudn res zgleda).
z1g3c: Stil avta mi ni všeč (valovit side skirt in zračnik?), tatoo se ne prilega obliki avta, luknji v odbijaču manka malo tridimenzionalnosti, feltne niso čisto pod pravim kotom in seveda odboji
ahim: Zatemnitve šip (ali je pa zdej pač popularno met sam na eni strani zatemnene šajbe?), luči zgledajo še kr (čeprav so malo zameglene od raztegovanja), kolesa zgledajo prelepa glede na sliko, pomankanje odboja...
17.38
Se pravi meni ste dolžni kar 47 minut poplačat nazaj
EDIT:
HeP][MeN 3 točke
fluid 2 točki
Sporty 1 točka