Napisal/-a Turbobitch So mar 26, 2005 5:09 pm
takule:
HOMELESS: barve so mal preveč u kontrastu z felgami, druga svetloba, skratka nič posebnega
BORUT007: všeč mi je ogenjček ob strani, drgač spet žal nič posebnega
KOENIG: stari pa nemorš na vse avte enake ali celo iste pragove dat no, sej drgač je kr kul, mal površni robovi
TOMO: tko zadržano ampak lepo, 4 mesto
DJ E.M: nič posebnega, razen všeč mi je ta kombinacija barv
JAN206WRC: Lep burnout al speljevanje ubistvu, škoda ker nisi nič avta spremenu
JUST_IN: mal sm razočaran nad tabo :P , spredn blatmik drugačne barve od strani, pa tko ni mi všeč
KMX: barva je kul ampak to je pa tud vse
MOJSTER: dobra ideja tole, izvedba bl tko tko, rajš bi se potrudu pa nebi zamenu ozadja ka bi bolj izpadl, pa tud tko ostalo mal premal vse skupi, je pa lepo
PACASS: nič posebnega, feltne so lepe
HEPIMEN: tu ni nič za rečt, 1 MESTOOOO! zato ker ne morm zase glasvat
FEBO: prvi odbijač ma čudn naklon pa tka površen (še proti men)
MISH: všeč mi je odprtina za meglenke, pa unedve črte, že zdele povem da jih bom dal naslednič gor, sam tko nič posebnega
DAUČE: sej sem že reku, druge barve vrata, zemlja ma samo eno sonce in ne dva, pa še ta je bl slabo svetu na ta dan, pragovi so tu preveč megleni. nažalost mene ta vrata ne ganejo (5 mesto)
CRXMAN: nič posebnega, pa nevem kero resolucijo maš ti to
ZUR2: lepo, slploh mi je všeč tatoo
SYCOTIC: Če bi ti ratal u 8 minutah pol bi bil zihr prvi, tko pa 2 pač. Nobeden se ni spomnu poširt pa spredn konc, hude ideje. Širok je ful in mi je ful všeč. Drgač pa robovi zadnji ob gumah, pa kkšna druga barva mogoče, pa očitno prleplen spoiler, drgač pa je fuuuul hud.
EDGE: površno ampak kr hudo; prleplen auspuh meglene feltne
AEROBITCH: men je kr hudo, feltne bi dal lahk druge, pa spoiler je meglen,mi je pa zlo všeč prvi odbijač.
FLUID: pragovi druge barve, bl mal vse skupi ampak lepo
DUNKER: megleni pragovi, ostalo kul pa spet dva sonca
AUDIQUATTRO: lepa odprtina na haubi, pa pragovi tud kr pašejo
MATEJ: lepo kot vedno, a to si sam feltne naredu ane - hudo, lepo vse skupi
LIQUIDE: porabu si prbližn deset minut, 5 min iskanje ozadja, 3 min brushanje prvega dela, 2 min CTRL+T pa distort. Aja ups 12 minut, še feltne si zamenu. to je pa tud vse.-
TONIX: LEpo, zanimivo, skratka vse kar rabi shop. Škoda ka je podaljšek spredaj druge barve, ampak vseen 3 mesto
TICKO: joj rajš nebi oddal ka ti je lepo kazal tole ja pa bl tko tko, izvedba je bl u ..
Tako da:
1 mesto - HEEEPIMEEEN - jst mam rad hitrost
2., mesto SYCOTIC: končno eden z idejami
3.mesto TONIX :cool
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.