Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če apr 21, 2005 10:37 pm

Se opravičujem, ampak se mi ne da več iskat če je blo že kej napisan na to temo,pa bom kr tle vprašu :D

Zanima me ker tattoo shop najbolj priporočate v moji okolici ter kakšne so kej cene tatujev, če maš željo, da ti ga izdelajo na podlagi željene slike(pa v mislih mam obojestranskega, mer cca.200x70cm)?

Hvala za vse odgovore pa sorry še enkrat,če je blo o tem že govora! :D

lp

PS:Voltage, brez zamere k se tvojga topica poslužujem! :)

Uporabniški avatar
Xsara vts
Novinec

Kraj: ob Savinji

Napisal/-a Xsara vts Če apr 21, 2005 11:15 pm

"Speedfighter"
Zanima me ker tattoo shop najbolj priporočate v moji okolici ter kakšne so kej cene tatujev, če maš željo, da ti ga izdelajo na podlagi željene slike(pa v mislih mam obojestranskega, mer cca.200x70cm)?

Ni problema pošlji mi PM pa se bova dogovorila. Če je v eni barvi ga dobiš za cca 12.000 SIT, nalepiš pa ga sam.

LP Daisy

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Kraj: z Dežele

Napisal/-a kroskris Če apr 21, 2005 11:55 pm

12 jurjev je malo preveč, pa še sam mora lepit, ... :?

potem si rajši vzami cajt, pa si izberi tatoo, ga v čimboljši resoluciji in ostrimi robovi v zrcalni obliki natiskaj na A4 papir, ali pa kar naredi več kosov na A4 papirju, pol pa vse te papirje daj v bližnji fotokopirnici povečat na več A3 formatov.

Nalepko dobiš v poljubni širini in dolžini za kupit za male pare, pa tud fotokopiranje te ne bi smelo stati več kot jurja.

Zdaj pa vse te dele lepo sestaviš in nalepiš na hrbtno stran nalepke, in pol ko se posuši in lepo prime, lepo na izi škarje v roke in ob eni pivički to izrežeš.

Priporočam da imaš zravn eno majhno kopijo celotne zadevce, za pravilno pozicijo vsakega dela.

Ko si vse dele izrezal in ti je popolnoma jasno kam kateri pride nalepljen, na oprano površino, torej v tvojem primeru blatnik, vrata,... naneseš milnico in nalepke lepiš na z to milnico omočeno površino, in jih tako lažje pravilno pozicioniraš ter s plastičnim špohtlom istisneš mehurčke.

Vse to počneš v toplem ozračju, torej od 15 stopinj naprej, pri tej temperaturi se bi morala celotna zadevca posušit in prijet v slabih dveh urah.

Če mi ne verjameš, si poglej moj avto in zmaja na haubi, lastne izdelave in izvedbe, točno po tem postopku. Haube se drži že dve zimi in se ni niti malo odlepil 8)

Toliko o tem :D
omg, i love my bmw!
Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Pe apr 22, 2005 12:51 am

Mater a avta res ne moreš nikjer tko slikat da bi se lepo s strani vidu,spet je kr h nei škarfi stlačen pa že u zadnjo je blo polhn enih ograj okol njega..jao,jao :roll: :roll:
Drgač mi je pa tale look prou Bad :roll: :bonk

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Pe apr 22, 2005 10:42 am

no evo grem zjle avto oprat, odpeljou ga bom na en polje, pa poslikou tko k ze zagre pa ga dau u mojo galerijo v podforumu Galerija!
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost