Poglejte. Jst avta nism gor objavila zato, da bi neki kritiziral, ampak zato ker ga želim spedenat. Mene ne zanima ali vam je barva avta všeč, ne zanima me niti ali se vam zdi "riž"

Ne vem zakaj se vtaknete v vsako tako malenkost kot so smerniki. Pač bi rada videla kako beli izpadejo na avtu. To ti vzame v Photoshopu 5 minut ali pa še toliko ne. Glede felten je takole... Dali smo gor 17 col in je ful hujše izpadlo kot na slikci. Zato sem hotela videti kako bi zgledalo vse skupaj v roza barvi. Glede na to da želim avto spedenat v nulo, mi to veliko pomeni. Tukaj ne gre za nobeno občutljivost, verjemi da se samo nasmehnem takim izjavam in dan gre naprej

Ne zdi se mi pa nič narobe, če si premislim glede nekaterih stvari, ker si jih ne moreš predstavljati, dokler jih dejansko ne vidiš na sliki oz. v resnici. Tisti, ki ste pripravljeni kej pomagat v photoshopu bom pomoči zelo vesela. Za ostale ki pišete samo kritike, namesto da bi si raje ta čas vzeli za prebarvanje smernikov, pa res ne rabim. Rada bi čim prej končni izdelek, zato res nimam ne časa ne volje da se ubadam s takimi ljudmi ki poznajo le negativizem. Zdej se pa prosim nehajte kregati in postanimo raje kolegi iz avtomobilizma
Ticko, tole pa res lepo zgleda. Si me povsem presenetil. Ful mi je všeč!
pozdravček od tamale :P