Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Če jun 23, 2005 11:25 am

nono ne se kregat :D :P evo zdle mal na hitr narjen

Slika
Slika

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a smajli Če jun 23, 2005 11:46 am

T1cK0 nisi odstrano žmigavcev na ogledalih, smerniki niso beli, pa kolesa so premajhna. aja pa zadnja feltna je malenkost preveč zamaknjena not :ne
pa ziher se bo še našlo kaj :EE

ODKLOP! :noro

LP! ;)

Uporabniški avatar
urosbe
Novinec

Napisal/-a urosbe Če jun 23, 2005 12:14 pm

Ej, pa kako ste lahko tako nesramni. Tamala bi rada prišla do končnega izgleda avta, ki ga bo sprintala in se na to sliko zgledovala, ko se bodo delali odbijači. Tako sem tudi jaz delal svoj avto (le da vse skupaj ni bilo javno na forumu, ampak mi je pri nekaterih stvareh tudi T1cK0 pomagal)... končni izdelek sem imel na listu pol leta prej.

Kar se pa tiče Peugeout/Honda, pač iskala je enega ali drugega, na začetku še najbolj ta prvega, vendar se je glede na izkušnje lastnikov odločila drugače, pa še čisto slučajno se je pojavil en zelo lep primerek.
Nič vas ne zafrkava v glavo, za vsak izdelek se vam lepo zahvali, pa še vse skupaj je mišljena kot prošnja, torej nihče ni prisiljen tega delati.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 23, 2005 12:54 pm

pa kdo je nesramn ?

najdi mi eno žaljivko v bilokerem postu. Če ne prenese kritik pol naj ne piše in objavlja slik na forum. Kaj je to tak težko razumet ?

Razumljivo da hoče vsaj okvirno sliko izgleda avta, samo kje the fu!ck je finta da se blinker more nujno prefarbat v belo kaj si ne zna predstavlat belega blinkerja ?

tamala verjamem da mas plane, ker ma vsak od nas in rine skozi zid z glavo, pa verjamem da enkrat to bo avto za glave obracat, ampak ne pretiravat z malenkostmi.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če jun 23, 2005 1:02 pm

V tem pogledu se strinjam s Kariđom™. Za predstavo je popolnoma dovolj, ne pa bit pikolovski z zmigavci, tocnimi procenti zatemnitve sip in pokromanimi sraufki na felgah...

Je pa res, da se 20% folka taksni avtomobilcki dopadejo, za drugih 20% je to najhujs riz, ostalim 60% je pa cist vseen. Zame osebno - navadna PMR sminka :D
[i]Weeeeeeee![/i]

tamala:)
Nov uporabnik

Napisal/-a tamala:) Če jun 23, 2005 1:28 pm

Poglejte. Jst avta nism gor objavila zato, da bi neki kritiziral, ampak zato ker ga želim spedenat. Mene ne zanima ali vam je barva avta všeč, ne zanima me niti ali se vam zdi "riž" :) Ne vem zakaj se vtaknete v vsako tako malenkost kot so smerniki. Pač bi rada videla kako beli izpadejo na avtu. To ti vzame v Photoshopu 5 minut ali pa še toliko ne. Glede felten je takole... Dali smo gor 17 col in je ful hujše izpadlo kot na slikci. Zato sem hotela videti kako bi zgledalo vse skupaj v roza barvi. Glede na to da želim avto spedenat v nulo, mi to veliko pomeni. Tukaj ne gre za nobeno občutljivost, verjemi da se samo nasmehnem takim izjavam in dan gre naprej :) Ne zdi se mi pa nič narobe, če si premislim glede nekaterih stvari, ker si jih ne moreš predstavljati, dokler jih dejansko ne vidiš na sliki oz. v resnici. Tisti, ki ste pripravljeni kej pomagat v photoshopu bom pomoči zelo vesela. Za ostale ki pišete samo kritike, namesto da bi si raje ta čas vzeli za prebarvanje smernikov, pa res ne rabim. Rada bi čim prej končni izdelek, zato res nimam ne časa ne volje da se ubadam s takimi ljudmi ki poznajo le negativizem. Zdej se pa prosim nehajte kregati in postanimo raje kolegi iz avtomobilizma ;)

Ticko, tole pa res lepo zgleda. Si me povsem presenetil. Ful mi je všeč!

pozdravček od tamale :P

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Če jun 23, 2005 2:25 pm

Tamala, zakaj pa ne greš zdaj, ko imaš že cel kup variant, k nekomu ki obvlada photoshop, pa se usedeta eno popoldne in probavata kombinirat iz vsake slike nekaj?

Nov uporabnik

Napisal/-a tamala:) Če jun 23, 2005 3:16 pm

Z veseljem bi šla, če bi koga poznala. Mogoče ti koga poznaš ki bi imel čas?

LP

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jun 23, 2005 3:22 pm

tamala negativizem še ti ne poznaš.

vrži avto ki ga imaš v galerijo, tam boš šele videla kaj je negativizem.

itak je pa meni vseeno kaki bo ta avto, ker bo 120 KM vstran od mene, tak da ga bom bol malo videval.

Felne bi ti pa jaz predlagal čisto ene druge, ker ta model meni ni všeč.
Slika

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli Če jun 23, 2005 3:35 pm

svadreb je napisal/-a:Tamala, zakaj pa ne greš zdaj, ko imaš že cel kup variant, k nekomu ki obvlada photoshop, pa se usedeta eno popoldne in probavata kombinirat iz vsake slike nekaj?

ker ni noben tako neumen da se bo cel dan ukvarjal z njenimi malenkostmi :twisted:
hec na stran, malena stvar je v tem da preveč kompliciraš. res ne vem kaj majo malo večje feltne s tem, da boš vidla če pašejo k roza barvi. če so ti malenkost manjše všeč na roza podlagi, so ta iste a večje pol ziher ok. a dobro vse to še človek prenese, a potem pa vsake par dni potegneš na plano nov in nov odbijač, razne pragove, haube.. :roll:
in pol še ta ton "To ti vzame v Photoshopu 5 minut ali pa še toliko ne.". če je res samo 5 minut si pa sama naredi, če pa ne znaš pa se nauči, kot so se morali vsi ostali. v tvojem primeru bi blo to še najboljše ker kompliciraš za vsako stvar in boš najbolj srečna ko si boš sama nardila kot ti paše. pol pa le delaj variacije z vsemi spojlerji na netu. verjamem da boš našla najlepšega (zase).

LP! ;)

Nov uporabnik

Napisal/-a tamala:) Pe jun 24, 2005 7:53 am

Smajli in ostali:
Na Peugeot-a prvotni odbijač paše, ko mi ga je pa kolega dal na Hondo je bilo pa totalno zgrešeno. Zato sm prosila da bi mi dal gor še kakšen drug odbijač. A je to tolk narobe? Pragovi so čisto drugače izpadli na Peugeotu, prav tako hauba. In če nameravam delati po slikci, morm vidt kako bi hauba izpadla na Hondi. Ni tako? Če se začnem neko stvar učit, se jo naučim v nulo. In ko se bom začela photoshop učit ga bom na koncu dokaj obvladala. Trenutno pa nimam časa, to ti ga pa vzame izredno veliko. Itak pa je brez veze da kaj razlagam. Ko boste delali sami svoj avto po slikci in mogoče prosili za pomoč pri predelavi, potem boste razumeli. Vsak ima svoje mnenje, mi skupaj ne bomo prišli. A bi lahko pustili to temo zdej pri miru, da bi mi kdor ima veselje tudi kaj naredil in izvedel kakšno predelavo. Hvala.

LP tamala :P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe jun 24, 2005 9:24 am

marsikdo je svoj avto delal po slikici, ampak tak težkega človeka še pa ne.

over and out, as you wanted.
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe jun 24, 2005 9:31 am

emmm najprej sam neki ne...... iz oranžne na belo ti v PS če upoštevamo vse zmogljivosti PC-ja in interneta ter objavo vzamejo 5 min... ampak ok to je recimo spremljivo.... :lol:
ampak to kar si nabila da si mela odbijač naprej na pugiju pol pa da si istiga dala (vsaj tko sem jest razumel) na hondo.... to se mi zdi pa največji bool sheat ever :roll:

khm... ja no pa še mal tko na komentarje ostalih.... noben nau plaču 2000 na uro in več da se ukvarja z njegovim avtom pa mena vse detalje bi pomoje pol zmankal dnarja za predelave.. no pa pustmo zdej to.... zkaj nebi raj tkko k je zaston in se strinjam jest bi isto naredu samo tamala so na netu tudi tutoriali za uporabo PS tko kot sem se tut jest naučil in pomoje vsi ostali k sodelujejo na PS tekmovanjih na a.com ....

aha pa zakaj tko mislim da so se vsi naučil... enostavno zato ker šola, ki je v sloveniji je aktivna šele mislim da 3 leto tko da je to glavni razlog.... tko da če si že slišala za notranje oblikovanje stanovanja itd... ja to so ljudje s te šole...

:oops: sm mal zašol .... :P

tamala dej ti raj povej novo željo :D

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli Pe jun 24, 2005 9:59 am

DJ E.M. je napisal/-a:tamala dej ti raj povej novo željo :D

:noro :vc

Courage™ je napisal/-a:over and out, as you wanted.

se strinjam, enim pač ne kapne kaj hočemo povedat :roll:

btw tamala misim da bi krila od space shuttla ful pasala na hondo, pa tudi zadnji wing ni slab;)
a ji lahko kdo to na hondo vrže? pa v roza barvo seveda :P

Slika

LP! ;)

Nov uporabnik

Napisal/-a tamala:) Pe jun 24, 2005 10:01 am

Dj e.m. ... dal na Hondo v photoshopu. Malo razmišljaj z glavo! :lol: Sicer sm pa že našla nekoga ki mi bo spedenal tko kot želim. Aha, glede photoshopa ti zelo vrjamem da so se naučili, seveda pa za to rabiš čas. Se ne strinjaš:?: Hvala vsem ki ste se potrudili. Naj bi bil pa ta photoshop kotiček da bi ti kdo kej spedenal, ne pa da sam kritike pišete in po vrhu še kako naj bi se raje sam naučil delati v Photoshopu. Tukaj ljudje prosijo za pomoč ker sami ne znajo narediti oz. tako dobro oblikovno gor prilepiti določene stvari. Se vam ne zdi da bi že zdavnaj sama naredila če bi znala?! S prošnjo za predelavo se mi ne zdi prav nič narobe. A prositi človeka za nekaj je očitno že preveč.
Smajli, vse ženske nismo tako občutljive da bi se sekirale zaradi otročarij :lol:

I'm out :D

papa, tamala ;)

PS: Prosim administratorja da zaklene to temo. Hvala.

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Pe jun 24, 2005 10:09 am

Z veseljem tamala ;) tko al tko se je samo kregalo :roll:

LOCKED
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost