Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana / Trbovlje

Moj prvi photoshop izdelek

Napisal/-a JackSLo Po okt 31, 2005 9:53 am

Photoshop uporabljam dobrih 14 dni in ker sem ljubitelj jeklenih konjičkov, sem se lotil M6. Predelava je minimalna, zanima pa me vaše mnenje.
Priponke
JAcko M6 silver small mod.jpg
... and after.
Copy of m6f.jpg
before ...
Unique Ride

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Po okt 31, 2005 10:14 am

to spada pod prosti čas, to je moje prvo mnenje :P

drugo pa... ja uredu je ane, če je glih prvi shop. ampak jst za svojga prvega nisem odprl svoje teme, pa je bil bolj ekstremno predelan kot tale :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Napisal/-a JackSLo Po okt 31, 2005 10:23 am

Priznam da nisem dost objavlu tle gor in ker je stran zelo obširna, se vsemskup opravičujem, če sem jo napačno vmestil. Glede ekstremnih predelav ma pa vsak svoj mnenje. Jaz osebno sem bl za estetiko, ekstremno mi ni najbolj všeč.

Drgač pa, Hepi lega, Umek tuki. Hehe.. Še kr uporabljaš star nick, neverjetn. Sem naletel tut na par tvojih uzdelkov, lepo ti gre... Pa sej že od nekdaj obvladuješ kompa. Lahko bi se pozabavu z mojo slikco da vidim kako to delajo profiji. Pa objavi jo v psd-ju :)

Fajn bot!
Unique Ride

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Po okt 31, 2005 10:38 am

katero tvojo slikco? :twisted:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po okt 31, 2005 12:05 pm

sj hepič priznaj da je zlo dobr nardu. kakšna skorpucala eni oddajo za prve šope, je ta neverjetno dober. pa če si tole sam zbrušou, svaka ti čast. jz šopam 3 mesce pa še zdj ne znam :oops:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po okt 31, 2005 12:17 pm

p!zda happy ti morš pa čist vsakmu novmu zabit nož v hrbt da te ja nima noben rad...
pa dej fack off s takimi no res :roll:

JackSLo nč se ti ni treba opravičevat... sej zato so pa modi da delajo ne pa da kritizirajo...
pač nisi vedu kam dat...

čop je čit hud še posebi zato ker si ti to naredu ne pa da je copy pase neki nametan gor..

tko da pohvala z moje strani... ;)

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Po okt 31, 2005 12:46 pm

kaj falus se pa ti zdej pizdis? jst sem mu samo povedal, da se za svoje prve shope ne odpira novih tem, ampak se to objavi v kateri izmed ze obstojecih.

a mogoce nisem reku, da je uredu za prvic? :roll:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Po okt 31, 2005 12:48 pm

S|icKeR je napisal/-a:sj hepič priznaj da je zlo dobr nardu. kakšna skorpucala eni oddajo za prve šope, je ta neverjetno dober. pa če si tole sam zbrušou, svaka ti čast. jz šopam 3 mesce pa še zdj ne znam :oops:

itak je dobr naredu... sj takem avtomobilu itak ne mors kj velik obest gor, edin mogoce kake bolj smekerske felge bi lahko nalimal ;)
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Po okt 31, 2005 12:58 pm

DJ E.M. je napisal/-a:p!zda happy ti morš pa čist vsakmu novmu zabit nož v hrbt da te ja nima noben rad...
pa dej fack off s takimi no res :roll:

JackSLo nč se ti ni treba opravičevat... sej zato so pa modi da delajo ne pa da kritizirajo...
pač nisi vedu kam dat...

čop je čit hud še posebi zato ker si ti to naredu ne pa da je copy pase neki nametan gor..

tko da pohvala z moje strani... ;)

:bow vse več bo takih ki si bodo upal kj povedat, ker je tale forum že totalno v k*** in jih boli falus če jih pač banajo vn ker je pač v kratkem času nastalo veliko smeti na tem forumu in je postal brezvezen za branje. Ta forum je očiten odraz slovenske kulture. Vsi so fouš če je kaj boljše od drugih vsi bi sam zajebaval v glavo, vsi bi sam nože v hrbet rinli. To je m0je mnenje :?
Pač model ni vedu kam postavt big deal, komot lohk kakšen mod prestavi to pa ga zdj še ni treba linčat iz vseh strani ker je roko na srce nardil zelo lep izdelek z dobro mero okusa :shock:

LP

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po okt 31, 2005 2:35 pm

A loh sam prašam na koga se tok piz*ite? HeP][MeN je sam reku, da je tist bl primerno za Prosti čas, drgač pa da je shop uredu. Ne vem kaj ma tuki veze forum v kur*u pa foušarija. Ne vem komu bi mogu bit kdo tuki fouš :? Sicer je pa itk vse off topic :?

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Napisal/-a JackSLo Po okt 31, 2005 8:51 pm

Yooo. Ej fantje ni panike. Js happyta poznam in vem kak je, sej prov da mal s***ca kako zadevo, vsaj stimulira da bodo zadeve boljše in da se bom še bolj potrudu... :lol:

S|icKeR, DJ E.M., Perko84 - hvala za podporo, res sem se namatru, kljub temu da je računalniška tehnika zlo napredna, je za estetski končni izdelek potrebno kr velik truda, pa tut mal umetniške žilce... se mi zdi. ;)

W|zz - naslednji moj izdelek bo vsekakor romal pod Prosti čas (edino če ne bom tega še mal izpopolnil, ga prilepim spodaj..), pač sem tega butnu na blef ker sem seljak in pod nosom smrkav.. hoho .. mal samoironije nikol ne škodi.

Peace guys and have fun še naprej! 8)
Unique Ride

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po okt 31, 2005 9:57 pm

Objavi slike pod "prosti čas" ;)
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost