jst na glasovanju daučetovga izdelka ne vidm nej to kdo poprav...pa tiste slike k so s predogledom mislm da bi blo vlik bol če bi jih dal laepo gor ne pa tko
crxman je napisal/-a:jst na glasovanju daučetovga izdelka ne vidm nej to kdo poprav...pa tiste slike k so s predogledom mislm da bi blo vlik bol če bi jih dal laepo gor ne pa tko lp
une dve slikce sm popravu, davčetovga izdelka se pa tut pri končnih izdelkih ne vid tko da nevem kaj je narobe
ne..sploh ni slabo! Je pac huda konkurenca...zal. In ker se mora vsak odlocit sam za tri, in ker ti ocitno nimas nobenga kolega, k bi glasoval zate...
Kar mene osebno zmoti je ne do konca porezan zgornji del avta...del stebrickov in sipe v zadnjem delu kar ostaneta, pa sprednji zarometi so malenkost prevec izstopajoci...Pri tem contestu se je tezko odlocit, osebno se na podlagi tehnicne izpopoljnjenosti in graficne ucinkovitosti...pa tudi malce na podlagi vsecnosti predlagane spremembe...
najlepša ti hvala. sej vem da luči zgledajo mal preveč izstopajoče pa to. sam jst sm hotu nardit tko da bi zgledal čim bolj realistično .
tko jst mislm
Sem se ustavil s predelavo ko sem vidu da je nekdo že uporablil od audi shootihg brake luči, svojih se mi pa za ta avtek ni dalo brushat (to, pa čist brez idej sem bil kaj bi lohka avtu stilsko spremenil na bolje pa da ni že kdo drug to naredil)