Najcenejši styling način...

dunker
Stalni uporabnik

Another logo needed

Napisal/-a dunker So mar 04, 2006 12:50 pm

Lep pozdrav vsem skupaj!

V sosednji temi, kjer se trudite z logom za Remš-car, ste me dejansko navdušili, tako da se tudi jaz obračam na vas s podobno prošnjo ...

S prijateljem bova odprla internetno podjetje CC-Splet in potrebujeva logo. Ker ste v sosednji temi pokazali nekaj izredno dobrih idej, upava, da bo tako tudi v tej temi. ;) Ne gre namreč za to, da sama ne bi znala izdelati logotipa - trenutno sva v fazi zbiranja idej. :D

Logo naj bi bil relativno preprost, ker bo po njem tudi izdelana štempiljka podjetja. Posebnih zahtev nimava - rada bi nek prijeten, domač, oblikovno zanimiv logotip, nekako v povezavi z internetom. Pa brez kakšnih afen. ;)

Že vnaprej se zahvaljujeva vsem, ki si boste vzeli čas!

Anže

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson So mar 04, 2006 12:58 pm

za kako podjetje pa gre to

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker So mar 04, 2006 1:06 pm

Sčasoma misliva pokrit precej širok spekter internetnih dejavnosti, tako da potrebujeva res povsem splošen logo, nekako v povezavi z internetom / računalništvom. Pa hvala za razumevanje. ;) :D

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme So mar 04, 2006 6:42 pm

Hey fantje, če ni razpisane nagrade se pa ne bo nihče lotil izziva? Bom pa jaz prvi, ce ne bo ze kdo pred mano predstavil izdelka... se bom pocasi lotil dela, sem dobil eno odlicno idejo.

:twisted:
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost