Napisal/-a ezzy Po jul 03, 2006 8:05 pm
Lp!
Imam photoshop 9.0.
No zdaj pa na problem.
Na avtu menjavam felne, prvo ki jo pastam lahko večam manjšam in premikam prosto kakor hočem pa če tudi za 1mm.
Problem nastane na drugi felni katero lahko premikam do neke meje, ko pa jo hočem do popolnosti naštimati na zadjo gumo mi skače tak za kaki 5mm in je nemorem popolnoma prilagodidi velikosti.
Če grem v obratnem vrstnem redu, torej da začnem z zadnjo, potem pa prva j*ebe tak da je spet nemorem nastaviti do popolnisti.
Ko jo hočem naštimat po velikosti jo počasi vlečem narazen prvo gre normalno, potem pride do neke točke kjer se ustavi, in če od tam dalje vlečem prve 2-3mm se ne zgodi nič, potem pa naekrat skoči, in ko tole preskoči jo gre spet 1 po 1 mm štimati.
Ter ozdgoraj ko imaš podane podatke o širjenju ter višanju v % (W,R),
mi pr R skače iz 95% kr na 104% in to so tisi mm ki jih jaz rabim da bi felno popolnoma prilagodil.(to se samo dogaja ko imam felno na gumi) če pa zdaj felno npr prenesem na drugo mesto npr. okno od avtomobila tam pa potem NE skače in jo lahko štimam po vsaki mm, in če jo nato prinesem nazaj na kolo dol, začne spet skakati če jo hočem prilagoditi.
kot neki standart kjer je prva, je druga.
kakšna ideja kaj je to?