Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc To jul 18, 2006 12:35 pm

Zdravo

Sem malo pozno videl temo. Že vnaprej me sorry, ker je spet moj post malo daljši (pa še neki slik je not :D).

Kako napreduje nakup platišč (tud sam jih iščem)? Lepo videt, da se še kdo z zanimivim avtom zanima za dobre in/ali lepe felge, ker v večini sem navajen obupnih felg na takšnih avtih.

Drugač platišča iz Cliota na sliki, ki si jo dal na a.com (zgleda da imava isti okus :))

Slika

lahko, da niso Speedline 2012 btw. ene izmed najlepejših felgen za moj okus, ampak kopija (vsaj ponavadi so kopije) in se jih še verjetno da kupit. Platišča dobiš pri Prima Racing za 115£ (7x16")

Slika

Res pa so kopija Speedline 2012 :), za katere tudi mislim, da se še vedno lahko kupijo (so na voljo na spletni strani Speedline UK in v kakšnem online katalogu, katerega je sicer skoraj nemogoče najti)
Slika

Podobne felge je mogoče dobiti tudi od Tecnomagnesio po izgledu so nekje med Speedline 2108 in 2012 (6 do 7 krakov). Tecnomagnesio after-market (aluminij): TM Sport BF/OR/R ali dirkalne (magnezij) Tecnomagnesio TM Formula 6/Formula 7 ali TM Racing
Primer: Slika

Te, ki jih je mogoče kupit pri Renault Sportu torej Speedline 2021 so prav tako hude kot 2012 in so tudi iz magnezijeve litine, le po izgledu me ne prepričajo preveč napram 2012 (sploh ko so na avtu).
Slika

Oziroma za primerjavo še na Cliu B
Slika
in daretova slika Clia s 2021
Slika

Tako, da če kupuješ samo zaradi izgleda je moj glas nekaj v smislu 2012 (Speedline, Tecnomagnesio ali Prima Racing), ker so res paša za oči, če pa se ti gre imet res dobro felgo (močno in lahko) pa nimaš kaj drugega za premišljevat kot Speedline oriđinal (ali eventuelno Tecnomagnesio Competition).

Se komu sanja kje bi se dalo dobiti kak starejši Renault Sport katalog, ker pomoje se da še vedno kupit stvari za starejše modele, ne samo za aktualne. Te 2012 Speedline so se drugače uporabljale kot Gr.A felge med drugim tudi na Maxiju in predvidevam, da bi se še mogle dobit, samo kak katalog ali kataloško bi blo treba poiskat.
Na Renault servisih nimajo teh katalogov, edino na RSLu sem ga videl, ko so pripravljal V-Racingovega RSa, ampak je bil samo za RSa, v bistvu je bil tak kot je tist na www.renault-sport.fr le, da je bil v tiskani verziji. Tako, da če kdo ve ali pozna koga, ki bi vedel kje dobit katalog, kataloško št.,..... naj prosim sporoči.

Lahko kdo pogleda v Dialogysu (ob tej priliki se tud priporočam za kako delujočo verzijo :)), če so slučajno bile kot dodatna oprema možne še katere druge ALU felge kot od Sa, 16Vja, Williamsa in Baccare (če bo kdo gledal lahko prosim sliko pripopa na forum), ker imajo 2012 na felgah Renaultov znak.

Je mogoče kdo našel kakšno pametno online trgovino, ki ima Speedline program, po možnosti s cenami? Na Speedline UK obstaja 2012 samo v 16", vem pa, da je obstajal 2012 vsaj v 15", 16" in 17", jst iščem 17".

2012, ki mi je bila takrat v 15" premala in za katero mi je še danes žal :mad:
Slika

Off topic: A za barvo si fiksno odločen za Gordini modro? Barva mi je drugače všeč, samo jo je verjetno kr težko zadet, da zgleda vredu na avtu, vsaj kolko sem gledal je bilo po večini vse faljeno (razen originala :)).
Pa če boš dal avto v Gordini modro bi pomoje za moj okus pasale najbolj bele felge.
Slika

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 To jul 18, 2006 12:54 pm

škorc......meni so bile in so še zmeraj speedline 2012 feltne za ponort. jaz sem jih iskal za sojega clia ampak jih nisem našel. je pa bila ena draga ko sam hudič, ker je iz magnezija. potem sem šel Samu Valantu(vozi lancio delto, prej pa punto S1600) in mi je rekel, da se da feltne dobit še pri moštvih, ki vpzijo(predvsem) francosko rally prvenstvo. ampak da je feltna iz magnezija in novo dobit je težko, če je pa rihtana iz rally vozila potem veš na kaj lahko vse naletiš..... in pa da, ker je iz magnezija, se jo zelo težko(če se jo sploh) popravi..... zato sem obupal :( .
sem pa mu svetoval, da če bo kupoval speedline naj malo pobrska po RenaultSport butiku in tam so turini dosti ugodne. pa imaš original speedline.
mi je pa 2012 res fenomenalna feltna.
Priponke
pazzo%201.jpg
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost