Sem malo pozno videl temo. Že vnaprej me sorry, ker je spet moj post malo daljši (pa še neki slik je not

Kako napreduje nakup platišč (tud sam jih iščem)? Lepo videt, da se še kdo z zanimivim avtom zanima za dobre in/ali lepe felge, ker v večini sem navajen obupnih felg na takšnih avtih.
Drugač platišča iz Cliota na sliki, ki si jo dal na a.com (zgleda da imava isti okus

lahko, da niso Speedline 2012 btw. ene izmed najlepejših felgen za moj okus, ampak kopija (vsaj ponavadi so kopije) in se jih še verjetno da kupit. Platišča dobiš pri Prima Racing za 115£ (7x16")

Res pa so kopija Speedline 2012

Podobne felge je mogoče dobiti tudi od Tecnomagnesio po izgledu so nekje med Speedline 2108 in 2012 (6 do 7 krakov). Tecnomagnesio after-market (aluminij): TM Sport BF/OR/R ali dirkalne (magnezij) Tecnomagnesio TM Formula 6/Formula 7 ali TM Racing
Primer:

Te, ki jih je mogoče kupit pri Renault Sportu torej Speedline 2021 so prav tako hude kot 2012 in so tudi iz magnezijeve litine, le po izgledu me ne prepričajo preveč napram 2012 (sploh ko so na avtu).

Oziroma za primerjavo še na Cliu B

in daretova slika Clia s 2021

Tako, da če kupuješ samo zaradi izgleda je moj glas nekaj v smislu 2012 (Speedline, Tecnomagnesio ali Prima Racing), ker so res paša za oči, če pa se ti gre imet res dobro felgo (močno in lahko) pa nimaš kaj drugega za premišljevat kot Speedline oriđinal (ali eventuelno Tecnomagnesio Competition).
Se komu sanja kje bi se dalo dobiti kak starejši Renault Sport katalog, ker pomoje se da še vedno kupit stvari za starejše modele, ne samo za aktualne. Te 2012 Speedline so se drugače uporabljale kot Gr.A felge med drugim tudi na Maxiju in predvidevam, da bi se še mogle dobit, samo kak katalog ali kataloško bi blo treba poiskat.
Na Renault servisih nimajo teh katalogov, edino na RSLu sem ga videl, ko so pripravljal V-Racingovega RSa, ampak je bil samo za RSa, v bistvu je bil tak kot je tist na www.renault-sport.fr le, da je bil v tiskani verziji. Tako, da če kdo ve ali pozna koga, ki bi vedel kje dobit katalog, kataloško št.,..... naj prosim sporoči.
Lahko kdo pogleda v Dialogysu (ob tej priliki se tud priporočam za kako delujočo verzijo

Je mogoče kdo našel kakšno pametno online trgovino, ki ima Speedline program, po možnosti s cenami? Na Speedline UK obstaja 2012 samo v 16", vem pa, da je obstajal 2012 vsaj v 15", 16" in 17", jst iščem 17".
2012, ki mi je bila takrat v 15" premala in za katero mi je še danes žal

Off topic: A za barvo si fiksno odločen za Gordini modro? Barva mi je drugače všeč, samo jo je verjetno kr težko zadet, da zgleda vredu na avtu, vsaj kolko sem gledal je bilo po večini vse faljeno (razen originala

Pa če boš dal avto v Gordini modro bi pomoje za moj okus pasale najbolj bele felge.

LP, Primož