HAHA... lejte samo, kolk je enakih felten...
KUKEC IN MATEJ_JACK
MKOKALJ9 IN KILLER BEAST
RAPMAN in DJ_EM
pa pomojem jih bo še, hehe, sicer pa to ni nič narobe, sem samo opazil.

Štrubelj je napisal/-a:Ej, matej, isto idejo maš, kot sem jo imel jaz... hehe, se zgodi.
HAHA... lejte samo, kolk je enakih felten...
KUKEC IN MATEJ_JACK
MKOKALJ9 IN KILLER BEAST
RAPMAN in DJ_EM
pa pomojem jih bo še, hehe, sicer pa to ni nič narobe, sem samo opazil.
PhotoSPhotoshop Contest PRAVILA!!!
- Ko je tema ustvarjena (npr.: Ps Styling Contest – Končni izdelki) se vanjo lepijo samo dokončani avtomobili (prvi mora biti zmeraj original) in ne komentarji, če pa že bodo, bodo izbrisani!
- Za komentarje mora biti ustvarjena nova tema (npr.: PS Styling Contest – Komentarji) v kateri so komentarji o že narejenih avtomobilih, itd.
- Tekmovanje poteka od ponedeljka 21.00 do naslednjega petka (12 dni) do 20.00
- Potem se začne glasovanje ( za katerega se spet odpre nova tema). Glasuje se za tri najboljše izdelke. Primer:
Janez...3Točke
Nejc....2Točki
Franc...1Točka
Glasovanje poteka od petka 20.00 do ponedeljka 20.00 (čez vikend)
- Kdor izbere največje število glasov postane zmagovalec in s tem dobi čast da izbere naslednjo sliko. Časa ima do 21.00, kar je eno uro.
- Slika, ki je izbrana za contest ali jo oddajate v temo končni izdelki, naj ne bo manjša od 800 x 600 in ne večja od 1024 x 768 ( no v glavnem približno nekaj takega). Manjša slika oz. večja, ne bo mogla sodelovati na contestu.
- Če zmagovalec ne izbere slike ali je odsoten, ima dolžnost moderator da jo izbere ali sam ali po mnenju drugih, če je ne izbere moderator jo lahko kdorkoli drug.
- Ko uporabnik enkrat objavi končni izdelek, ga ne sme več popravljati.
V primeru popravljanja slike, ki je v končnih izdelkih, se mu odzame pravica sodelovanja v contestu, ki se odvija.
- Slika končnega izdelka, ne sme biti objavljena v temi komentarji torej v prvo odrti temi (photoshop styling contest) , če kdo tega ne upošteva bo avtomatsko za en contest izključen ... ob prvi kršitvi dobi opozorilo in gre izdelek med končne izdelke.
-Avta se ne sme zamenjati z drugim,menja se lahko ozadje slike.
-Avto ne sme prekrivati noben predmet,napis(avto mora biti v celoti viden).
-Končni izdelek ne sme biti oddan kot animacija. Če se to ne upošteva, izdelek ne gre med glasovanje.
To pa bi bilo tudi vse!
LP PS Team
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost