Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
T0my
Nov uporabnik

Napisal/-a T0my Ne avg 27, 2006 12:05 pm

audirsboy
jz sm objavu stroj :P 8) :D :D
tuning is my life :)

pintar-design
Nov uporabnik

Napisal/-a pintar-design Ne avg 27, 2006 12:27 pm

Thor dobr d si se še ti mal oglasu.. ;) Zdei vidm d ste vse skup popravl..ubistvu kr bombastic hvala teb k si si vzeu tist kančk časa p tole naredu.. 8)
Pa upam, da se take stvari v prihodnje ne bodo več dogajale..Lp

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne avg 27, 2006 1:32 pm

pintar-design je napisal/-a:Thor dobr d si se še ti mal oglasu.. ;) Zdei vidm d ste vse skup popravl..ubistvu kr bombastic hvala teb k si si vzeu tist kančk časa p tole naredu.. 8)
Pa upam, da se take stvari v prihodnje ne bodo več dogajale..Lp

Malenkost...Vseeno mislim,da ta krog glasovanja ne bo lih najbolj fer...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne avg 27, 2006 2:51 pm

zato pa uploadate slike na net, ne pa kot priponke na a.com. a je tok tžko na shrani.si uploadat? ker je 3x lažje nardit glasovanje če je link z neta kt pa nardit priponko. jz sem ice-u itak pisal da ostopam od moderatorstva in da bo mojo funkcijo prevzel kdo drug.

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče Ne avg 27, 2006 3:21 pm

Thor je napisal/-a:V petek zvečer, ko sem pravočasno opazil malomarnost uporabnika davče-ta pri odptrju teme 113 contest glasovanje, sem s postom na to opozoril ker ocenjujem, da je prikaz izdelkov nastopajočih (slika vs link na sliko) neenakopraven. Včeraj zvečer ko sem po dnevu odsotnosti pregledal forum, da vidim če je bila napaka opravljena sem opazil, da je bil moj post v temi glasovanje gladkomalo izbrisan (se pravi moderatorji so pregledovali forum in ga urejali) napaka pa ni bila odpravljena. Namenoma se nisem pritožil že včeraj upajoč na to, da se bo zadeva uredila brez dvigovanja prahu. Naposled danes vidim, da je tudi pintar na to opozoril a še vedno nobene reakcije, medtem pa glejga zlomka davče lepo mirno glasuje (se pravi ni odsoten, da bi se lahjko izgovarjal na to) in zadeve zopet ne popravi. Iz glasovanja je lepo razvidno, da so ocenjeni kot najboljši izdelki izdelki, ki po obsegu in kvaliteti predelav zdaleč niso primerljivi s penaliziranimi (naj poudarim, da to ne velja velja za vse primere). Razlog tega mojega posta je pa tale: če želite, da se člani foruma v prihodnje udeležujemo teh contestov in s svojimi prispevki dvigujemo kvaliteto le-teh, morate zagotovit enakopravne pogoje za vse.

P.S. ista situacija je bila na prejšnjem contestu, pa je na to 2f&f opomnil pa se je zadeva uredila (to cenim ker ga ne poznam, isto on mene ne, se pravi je to storil iz same želje po enakopravnem in pravičnem glasovanju - svaka čast )...zdej pa zopet ista zgodba
lp

lej lenobe nom potperu, je tok težko sliko uploudat na imageshack ali duge serverje namenjeni temu
če je slika v priponki mi ne pomaga popolnoma nič, da se bom pa jst še s tem namest vs ukvarju pa hvala lepa
če ste tok leni da ne morte slike objavt v nepriponki bom pa tut jst tok len pa sam link objavu
in to bom vedno naredu ko bom odperu temo za glasovanje...

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Ne avg 27, 2006 3:52 pm

Ja sej, a bi kdo drugače naredil? Če pa kdo ne zna - ni prebral navodil ,to je pa pol sploh bedno.

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Ne avg 27, 2006 6:07 pm

Dauče je napisal/-a:
Thor je napisal/-a:V petek zvečer, ko sem pravočasno opazil malomarnost uporabnika davče-ta pri odptrju teme 113 contest glasovanje, sem s postom na to opozoril ker ocenjujem, da je prikaz izdelkov nastopajočih (slika vs link na sliko) neenakopraven. Včeraj zvečer ko sem po dnevu odsotnosti pregledal forum, da vidim če je bila napaka opravljena sem opazil, da je bil moj post v temi glasovanje gladkomalo izbrisan (se pravi moderatorji so pregledovali forum in ga urejali) napaka pa ni bila odpravljena. Namenoma se nisem pritožil že včeraj upajoč na to, da se bo zadeva uredila brez dvigovanja prahu. Naposled danes vidim, da je tudi pintar na to opozoril a še vedno nobene reakcije, medtem pa glejga zlomka davče lepo mirno glasuje (se pravi ni odsoten, da bi se lahjko izgovarjal na to) in zadeve zopet ne popravi. Iz glasovanja je lepo razvidno, da so ocenjeni kot najboljši izdelki izdelki, ki po obsegu in kvaliteti predelav zdaleč niso primerljivi s penaliziranimi (naj poudarim, da to ne velja velja za vse primere). Razlog tega mojega posta je pa tale: če želite, da se člani foruma v prihodnje udeležujemo teh contestov in s svojimi prispevki dvigujemo kvaliteto le-teh, morate zagotovit enakopravne pogoje za vse.

P.S. ista situacija je bila na prejšnjem contestu, pa je na to 2f&f opomnil pa se je zadeva uredila (to cenim ker ga ne poznam, isto on mene ne, se pravi je to storil iz same želje po enakopravnem in pravičnem glasovanju - svaka čast )...zdej pa zopet ista zgodba
lp

lej lenobe nom potperu, je tok težko sliko uploudat na imageshack ali duge serverje namenjeni temu
če je slika v priponki mi ne pomaga popolnoma nič, da se bom pa jst še s tem namest vs ukvarju pa hvala lepa
če ste tok leni da ne morte slike objavt v nepriponki bom pa tut jst tok len pa sam link objavu
in to bom vedno naredu ko bom odperu temo za glasovanje...

PhotoSPhotoshop Contest PRAVILA!!!

- Ko je tema ustvarjena (npr.: Ps Styling Contest – Končni izdelki) se vanjo lepijo samo dokončani avtomobili (prvi mora biti zmeraj original) in ne komentarji, če pa že bodo, bodo izbrisani!

- Za komentarje mora biti ustvarjena nova tema (npr.: PS Styling Contest – Komentarji) v kateri so komentarji o že narejenih avtomobilih, itd.

- Tekmovanje poteka od ponedeljka 21.00 do naslednjega petka (12 dni) do 20.00
- Potem se začne glasovanje ( za katerega se spet odpre nova tema). Glasuje se za tri najboljše izdelke. Primer:
Janez...3Točke
Nejc....2Točki
Franc...1Točka
Glasovanje poteka od petka 20.00 do ponedeljka 20.00 (čez vikend)

- Kdor izbere največje število glasov postane zmagovalec in s tem dobi čast da izbere naslednjo sliko. Časa ima do 21.00, kar je eno uro.

- Slika, ki je izbrana za contest ali jo oddajate v temo končni izdelki, naj ne bo manjša od 800 x 600 in ne večja od 1024 x 768 ( no v glavnem približno nekaj takega). Manjša slika oz. večja, ne bo mogla sodelovati na contestu.

- Če zmagovalec ne izbere slike ali je odsoten, ima dolžnost moderator da jo izbere ali sam ali po mnenju drugih, če je ne izbere moderator jo lahko kdorkoli drug.

- Ko uporabnik enkrat objavi končni izdelek, ga ne sme več popravljati.
V primeru popravljanja slike, ki je v končnih izdelkih, se mu odzame pravica sodelovanja v contestu, ki se odvija.

- Slika končnega izdelka, ne sme biti objavljena v temi komentarji torej v prvo odrti temi (photoshop styling contest) , če kdo tega ne upošteva bo avtomatsko za en contest izključen ... ob prvi kršitvi dobi opozorilo in gre izdelek med končne izdelke.

-Avta se ne sme zamenjati z drugim,menja se lahko ozadje slike.

-Avto ne sme prekrivati noben predmet,napis(avto mora biti v celoti viden).

-Končni izdelek ne sme biti oddan kot animacija. Če se to ne upošteva, izdelek ne gre med glasovanje.

@ ICE Dodal bi še to: sliko lahko dodate tudi kot priponko kar direktno na forum!

preberita si zadnji stavek...objavil ga je ICE v temi pravila contesta

Aja, če me že označujeta z lenuhom in bednikom ter se za zagovor tega sklicujete na pravilnik contesta, bodita še toliko inteligentna, da si ga sama prebereta, sicer pa take komentarje raje zadržita zase :!:

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče Ne avg 27, 2006 6:50 pm

pol pa drugič sam udpri temo za glasovanje
pa usi bomo oddal v priponki pa da te vidmo kok se boš zajebavu...
se mi zdi da je fer da se odda sliko prek serverja (jpg končnica), tako je za tizga ki odpera temo mnogo lažje...
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov