Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
mkokalj9
Novinec

Napisal/-a mkokalj9 Pe sep 22, 2006 8:37 am

AudiRSboy...tole definitivno ni isti audi q7!!!! sem 100%.
1.) najprej si vzemi sliko od tega avta ki ga predelujemo, pa ga predelaj potem pa ga daj gor, ne pa da vzameš enak avto na drugi sliki pa mal predelaš in oddaš
2.) zakaj bi za takle izdelek, ki je (saj meni se zdi, dobro narjen) spraševal ostale, če ga lahko oddaš?? (mogoče zato, če/ko bi te kdo pogruntal, da nebi bli problemi?)
:oops: ....
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe sep 22, 2006 1:08 pm

sej sm napisu da ni ista slika k je malenkost pod drugim kotom slikan evo orginal

http://img359.imageshack.us/img359/7843 ... 4ny2yv.jpg

uprasu sm pa zato k sm jst ze pred tem contestom tega naredu in se mi neda se enkrat isti avto delat sam zato k je pod drugim kotom....pomoje se tudi tebi nebi dalo se enkrat delat.

ja uprasu sm zato da nebojo se pol tuki moderatorji trudl pr diskvalifikaciji
Slika

Uporabniški avatar
mkokalj9
Novinec

Napisal/-a mkokalj9 Pe sep 22, 2006 1:16 pm

ja pa unga oddej k si ga naredu ane, sej nisi mende unga na kerem contestu oddal
še si ga dal pod prosti čas pa je tvoj, ga pa not fliken, men se nezdi nč narobe to, sej je avto le tvoj.
nemorš pa kr neki druzga dat not, pa čeprov je isto q7, se mi zdi.
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
killer_beast
Nov uporabnik

Napisal/-a killer_beast Pe sep 22, 2006 1:20 pm

@AudiRSboy: Bolš, da en oddaš tega izdelka, saj osnova ni ista. Lahko pa daš gor, sam pomoje te bodo diskvalificirali. Sej fora contesta je , da predelamo vsi isti avto na isti sliki. Če bi lahko predelal avto iz katerekoli slike, potem sploh nebi bilo več zanimivo sodelovati pri contesu, saj se izdelkov sploh nebi dalo primerjati.
lp
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe sep 22, 2006 1:25 pm

no drugac da vm povem da sm se jst en cajt udelezev kontestov sam se zdej ze dovg nism tko da vem kaj pa kako gre...

jst sm uprasu ce dam da vidm vaso rekcijo...k tko al tko nism meu namena se udelezit....
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe sep 22, 2006 2:07 pm

predelaj avto ki ga je dau gor thor, ne pa enga k si ga že pred kratkim. tak izdelek bo odstranjen.

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor So sep 23, 2006 5:08 pm

@ fabrizio:
Wheelie - dobro narejeno, vsaj na ostale (brez konkurence)
aniscar - le kam ženska taco moli? v blatnik? zraven pa še šraufa? tole si zafrknil, drugače pa kar dober izdelek
Jackhammer - ne ravno dober izdelek, ampak za odtenek boljši od ostalih dveh, čeprav je potrebne še mnogo vaje

...fabrizo, svetujem ti obisk pri okulistu, kajti iz tvojega ocenjevanja je razvidno, da imaš resne probleme z vidom...

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče So sep 23, 2006 7:07 pm

...fabrizo, svetujem ti obisk pri okulistu, kajti iz tvojega ocenjevanja je razvidno, da imaš resne probleme z vidom...[/quote]

Thor kva je stabo.Folk bo glasvou kukr jim sede.Ti pa kr neki govoriš da nj gre k okulistu pa kr neki.Da nouš mislu da si ne vem kva naredu da bi mogu tep dt 3 pike :x

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Napisal/-a Thor So sep 23, 2006 8:26 pm

Dauče je napisal/-a:...fabrizo, svetujem ti obisk pri okulistu, kajti iz tvojega ocenjevanja je razvidno, da imaš resne probleme z vidom...

Thor kva je stabo.Folk bo glasvou kukr jim sede.Ti pa kr neki govoriš da nj gre k okulistu pa kr neki.Da nouš mislu da si ne vem kva naredu da bi mogu tep dt 3 pike :x[/quote]

...poslušaj dauče...kot prvo, tebe ni nobeden nič vprašal, kot drugo, ne vem kje si ti prebral, da omenjam kje glasovanje v smislu točkovanja...moj post leti pa na tole:
aniscar - le kam ženska taco moli? v blatnik? zraven pa še šraufa? tole si zafrknil, drugače pa kar dober izdelek

...očitno si lakira nohte...

Jackhammer - ne ravno dober izdelek, ampak za odtenek boljši od ostalih dveh, čeprav je potrebne še mnogo vaje

...to me je pa zbodlo, ker če je ta izdelek res boljši od tega, kar sem jaz naredil lahko danes odneham chopat avte...zato sem pa napisal tak sarkastičen post

tebi pa:
Da nouš mislu da si ne vem kva naredu da bi mogu tep dt 3 pike :x

...tokrat res nisem pokazal vsega kar znam, pač nimam vsakič 30 do 40 ur časa za posvetit contestu, kljub temu pa ocenjujem, da je moj izdelek primerljiv z izdelkom od wheelija in ja, v tej konkurenci si zasluži 3 točke...to je moje mnenje, nimam pa pretenzije, da mora zato kdo zame glasovat...

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj To sep 26, 2006 10:23 am

Iz tvojih postov se razbere (vsaj jaz tako opazim) da si zelo samozavesten in misliš da si najbolši. Dej, spust se na realna tla, pa nehej se hvalt, ker mi gre to tvoje piz*enje na ku**c.

Se pa opravičujem, če sem koga s tem užalil, ker nisem imel tega namena.

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Napisal/-a Thor To sep 26, 2006 7:24 pm

Štrubelj je napisal/-a:Iz tvojih postov se razbere (vsaj jaz tako opazim) da si zelo samozavesten in misliš da si najbolši. Dej, spust se na realna tla, pa nehej se hvalt, ker mi gre to tvoje piz*enje na ku**c.

Se pa opravičujem, če sem koga s tem užalil, ker nisem imel tega namena.

...Iz tvoih postov se razbere(vsaj jaz tako opazim), da si še šoloobvezen otrok, ki si misli, da lahko vedri in oblači drugim z mnenji o tem, kaj so za koga realna tla. To kaj in kako bom jaz komentiral ni tvoja stvar. O mojem znanju in delu se pa ne rabim hvalit, ker govorijo moja dela zame enako kot govorijo tvoja zate, oziroma ne ravno enako...

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Napisal/-a Štrubelj To sep 26, 2006 7:36 pm

Samo je razlika med nama, da se jaz ne hvalim in vem da nisem najboljši, ti pa misliš da si najboljši...

Uporabniški avatar
aniscar
Novinec

Napisal/-a aniscar To sep 26, 2006 8:13 pm

jeeee a se gremo v peskovnik igrt...oba sta otroka..hehe..joke..sam pomirta se mau..sej zdej je ze konc tega contesta..wheelie dej izberi zdej hitr sliko,pa upam da bo tokrat kej bl privlacnega..lp

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Napisal/-a Štrubelj To sep 26, 2006 8:31 pm

Ej, sej jest sm čist miren, sam .. ah pozabte, konc off-a. Upam da boš lep avto zbral, al pa usaj avto s tradicijo :P

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To sep 26, 2006 8:47 pm

Kolk je tuki vse smešno,kot da bi šlo tekmovanje za življenje ali smrt oz. kot da bi se šlo za pokale,denarne nagrade...Pomirite se ker postaja tle mal besednih dvobojev,kar pa mislim da ni ravno primerno...
Vsak naredi izdelek po svojih zmožnostih (znanje,čas,ideje,...),ne morjo bit vsi the best,ker čene v nobenem tekmovanju ni in ne bi bilo zanimivo...
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost