Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe okt 27, 2006 6:00 pm

@Franci(in še nekaj zraven): niso samo fantje... ;) , brez zamere, pač Brouky je samo popihal malo na žerjavico. Problem našega poklica je predvsem v tem, da bi vsak neko uslugico: en logotipek, sej veš, neki čist preprostega (kar je itak najtežje; da je preprosto in učinkovito), neki čist malga, al pa kako idejco, kako kopalnico preuredit, al pa kako malo risbico ene mejhne hiške... In potem vsi, sej veš, ne morem ti glih plačat al pa bolj simbolično, sej veš, k sm še na začetku, pa moja prva firma pa logo za začetek al pa moja prva hiša, pa mam komi za gradbince, kaj šele za projekt... In vsak je tvoj kolega, prjatu, znanc, neznanci itak ne zaupajo (kaj pa se danes da narest brez poznanstev) in vsi bi neki zastonj jz nej pa žvim od zraka? Res, povej mi... k greš vulkanizerju zamenat gume, a mu tut rečeš, ej, se je čist mal dela, sam zamenaš pa je....ti dam za en kofe...Ne, plačaš mu. Če pa jz pričakujem, da bo meni nekdo plačal izdelavo logota po tafirnem sistemu oblikovalske zbornice, mi boste pa rekel, da mi gre samo dnar po glavi? Matr si me razp****. Če je tko simpl narest "eno risbico"....izvoli. Deli zastojn, jz moram plačat z nečim vsakomesečne položnice. :evil:
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe okt 27, 2006 6:17 pm

Frenk19 te bom poklicu... ;)
Kar se pa drugih tiče:Se opravičujem če sem vam s tole prošnjo tako na živc stopu... :? Nisem vedel stvari, ki ste jih sedaj napisali... ;) Še 1x se opravičujem, da me naute pol kje po cesti podil... :P :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN So okt 28, 2006 7:13 am

lejte thor in ostali pametni ljudje... jst vem kakšen je cenik oblikovalcev... ampak jst si ne morm špogat takih cen, ker nisem šolan designer... za kakšno "stimulacijo" pa pač naredim kaj konkretnega. imam tudi nekaj referenc s področja oblikovanja (če so ble plačane al pa ne je pa že druga zgodba), ampak če bi jih kdo rad videl pred kreiranjem logotipa ali celostne podobe, potem bo pa cena več kot samo kobilca alpa cankar. :P

@jorgeus: za zabaviščni park bo pa mal več kot 800+ddv :P :lol:

pošl ponudbo na našo firmo :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN So okt 28, 2006 7:15 am

Brouky je napisal/-a:Frenk19 te bom poklicu... ;)
Kar se pa drugih tiče:Se opravičujem če sem vam s tole prošnjo tako na živc stopu... :? Nisem vedel stvari, ki ste jih sedaj napisali... ;) Še 1x se opravičujem, da me naute pol kje po cesti podil... :P :lol:

ampak tista slikca k sem ti jo prlimal bi pa še vseen bla več kot odlična za vaš logo... samo še tiste podatke v enem fontu nalimi zraven :P :D
[i]Weeeeeeee![/i]
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost