starac full hudo zgleda.........upam da mi bo to zratalo nardit.........una letvica bo tudi rdeca...........pa na haubo bom dal en bol hud nastavek.....al kakorkoli se rece........
uglavnem full hudo
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389
ce ima kdo cajt naj se kdo poigra, pa naredi avto za temi predlogi.......jaz bom v naslednjih dneh pokazal sliko licarju pa se bova zmenla kako naprej..........feltne pridejo 16 col......samo jih bom dal kromirat........ce bojo dopuscale finance seveda....
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389
evo, to bi ti jaz svetoval (podobno kot ostali)...večje feltne, badlook, odstranjena letvica na vratih in drugi enovstanvejši pragovi...nekaj v tem smisliu napravi, ker če ne te bo en dan samo bolela glava...
Polooo je napisal/-a:Simke kok okvirno te bo pa pršlo tole?
ne vem se, kolega je zelo dober licar in ni pohlepen, pa se jaz bom delal zraven tako da ne bo veliko......bom se napisal ceno ko se z njim zmenim.......
Polooo je napisal/-a:Simke kok okvirno te bo pa pršlo tole?
ne vem se, kolega je zelo dober licar in ni pohlepen, pa se jaz bom delal zraven tako da ne bo veliko......bom se napisal ceno ko se z njim zmenim.......
No prosm, ker jst tud mislm avto prefarbat,za ugodno ceno
thor....hvala lepo si naredu samo pragi bojo osatali, letvica bo rdeca ali mogoce odstranjena.......za 17 col feltne pa ne vem, sem sou na fiatovo avto hiso pa uprasal glede tega pa so rekli da po "naravni" poti ne grejo gor......195/40/16 to pa gre samo en srauf moram pobrusit..............bom vidu kako bo z financami
Thor je napisal/-a:evo, to bi ti jaz svetoval (podobno kot ostali)...večje feltne, badlook, odstranjena letvica na vratih in drugi enovstanvejši pragovi...nekaj v tem smisliu napravi, ker če ne te bo en dan samo bolela glava...