Spet sem doma za svojim PC-jem...

V Parizu je blo cool, sem spoznal par cool ljudi, še posebi je bla zanimiva gospodična Sylvia, export manager od AS Design/ASD Tuning. Sva se neki menla, da bi mogoče lahko uvažal njihove styling kits, luči, feltne, filtre... zelo cool firma. So ta drugi, k majo cel kit za Megane 2 (prva je bla ELIA), sem v živo videl prototip in trenutno se borijo, da bi dobil ekskluzivne pravice za luči za Megane, ker ko so nardil za ta star Megane Coupe, je v enmu mescu še 10 drugih firm ponujalo iste take luči. Sem tudi nekaj poslikal, čeprov Tuning Hala ni bla namenjena tuning/styling varjanti ampak dejansko tuningu v pravem pomenu besede, torej raznim nastavitvam avtomobila. Vseen je blo ene par hudih avtov, ki sem jih tudi poslikal. Sem pa bil tam službeno, tako da nisem mogel hudih hostes nadlegovat za foto shooting, torej ko bojo slike gor ne pričakovat kake Pije in drugih striptizet.

Ko smo že pri slikah, se bo pri mojih zadevah (torej tudi avatarjih) malo zavleklo, ker naslednji teden sledi malo tuninga in stylinga za moj računalnik, torej bom moral najprej vse poštimat, da bo delal tko k treba, pol pa bo spet skeniranje in Photoshop...

Sej veste kdor čaka dočaka.