Omelo je napisal/-a:No vse si povedala... Nalepke dol, večje felge in gume in pragoveSm te enkrat vidu v Nm, pa mi nekako rdeče nalepke na zlat avto ne pašejo
Drgač pa faj... Sploh glede na to da si deklca
Me veseli obstajajo take, ke jih zanima styling...
X-Hair je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:čedalje več nas je
pazite se nas
Meni pa tudi niso tako napcne te nalepke, tako da bi se pridruzil mnenju Matta. Ker avto deluje hm....prov ne najdem izraza tako da bom raje tiho, da kaj ne zajebem. Sicer pa cool barva, feltne, hjooooooj bo to petarda.
X-Hair je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:čedalje več nas je
pazite se nas
Meni pa tudi niso tako napcne te nalepke, tako da bi se pridruzil mnenju Matta. Ker avto deluje hm....prov ne najdem izraza tako da bom raje tiho, da kaj ne zajebem. Sicer pa cool barva, feltne, hjooooooj bo to petarda.
zupi13 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:čedalje več nas je
pazite se nas
tut men avto z rdečimi nalepkami ne zgleda gut, probi črne (pa še to ne okol in okol) pa bo boljše! (zdaj pa res zgleda kot eno (oprosti!) skorpucalo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov