no jest tud mislm da bo kr kul vseskup izpalo tko da pustmo se presenetit.
naj vam pa izdam nekaj in sicer da bo na vectri nekaj kar v sloveniji še nism zasledil........tko pod blatniki tista zadeva z dimom oziroma tist zrak ki piha navzven
M3 je napisal/-a:ja če boš tak carzone body kit gor dal bo hudo lep avto. a si 100% da nima nobeden v slo tisto ki piha pod blatniki?
nisem 100% ampak zasledil pa še nism da bi kdo to mel če pa kdo ma pol pa svaka mu čast.naj vam pa povem da bo tisto pihanje pod blatniki vse domača custom izdelava tko da ideja je lastna .
DEJAN hvala ti za živce in komaj čakava da končno pridejo odbijači.pol bo pa
tisti pihanje iz odbijaca je ze narejeno v thomas customs...
Kar se pa tice tega kita pa...bljak...men je grd...raj kej po svojem okusu posebej nared
Sam moje mnenje
saj veš tisto vsake oči imajo svojega malarja.men je ušeč ,ti pa si povedal svoje mnenje ki ga spoštujem.za začetek bo tak za naprej bomo pa vidli.
naj pa ti povem nekaj:megani coupeji mi v originalu nekak ne sedejo.morm pa rečt da je tvoj body kit nekak vsaj za moje oči naredu ta avto meni všečen.
(MOJE MNENJE)
Jst bom pa tko povedu (sam moje mnenje) tale wing prou ne sede gor na auto, usaj če nimaš še ostalih stvari porihtanih (tak spojler ponavad pride na koncu predelave). Pomojem da bi bl sedu un spojler recimo od carzone-a k je tak bl diskretn kokr pa tale wing. Če boš dou pa še odbijače pa pragove gor, pa dou dol uspredi tist znak dol bo pa auto res bomba ane Tko da velik sreče pr predelavi pa še to me zanima kašno mašino ma tale Vectra LP
mašina je 1.8 16 v 85/115 konjev
za ta motor je kar poskočna in za moje potrebe kar uredu čeprav v vsak avto ko se usedem mi manjka 50 konjev morm pa rečt da se drži k p*****a.
mam pa znižanga 4 cm pa gume 215/40/17 gy F1.na oz gemini feltnah.