clio (proton_freak) je napisal/-a:imam eno prošnjo mi lahko na avto nardite car tattoo?
BlackWind je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:imam eno prošnjo mi lahko na avto nardite car tattoo?
Imas lep avto, moje mnenje je, da bi tattoo avto samo nakicil, razni tattoo-ji in nalepke na pokrovcku tanka se mi zdijo da avto naredijo eno tako cheap varianto....ker tattoo-je in te zadeve vidis tudi na avtomobilih, ki so cisto stock...na tvojem mestu bi raje dal 10k zraven tistih 15k, ki jih imas namen dati za tatto in bi sel temniti sipe...bos veliko bolje naredil in vec na estetiki ter izgledu avta...ker kot pravim tvoj avtocek je ze sedaj lep, zakaj bi ga zaj***l
to je mopje mnenje....avto je tvoj naredi kar hoces....no sej pametno pa je da si se odlocil najprej za Photo Shop, da bos sploh videl kaj in kako...
pa da nau spet kdo kejker kot pravim to je moj nasvet in moje mnenje...
vsak pa ima svoj okus...100 ljudi 100 cudi....100 zena 200 sisa
Lep dan se naprej
LP
ted je napisal/-a:klele ena varjanta ki jo predlagu black wind, ni kičasta in tud men osebno lepa. ni viden tolk, izpade pa lepo, če pogledamo celoto avta. tud kroma neb dajal, pač obrob.
sicer naredu na hitrco....ampak ni časa...predlog pa je...
Tomo je napisal/-a:evo takega tattoja se pa nebi branu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost