Upam da vam je všeč
DJ E.M. je napisal/-a:ah kaj se neda avto je prov hud za čopat :P
če ne verjameta ček maj WIPk sm ga že napopu učer :P
DJ E.M. je napisal/-a:emm ja in kaj pol če znam uporablat google, ja in kaj pol če sem to vzel z druzga avta a zdej če sem pa to prvi naredu pa da ti nemorš je pa vse narobe![]()
pa kak orginal ti gre po glavi to je body kit od carlsson-a... nevem zadnje cajte si res čudn happy
edit:
ti si men orginalen.... itak da nam daju z enga traktoraj bumperje gor
To si napisal kot da je ukradu kaj materjalno vrednega ne pa nek digitalen odbijač od katerega je še moja dlaka več vrednaLiquid je napisal/-a:kraja je dokaz neznanja in šibkosti(tako pri ps-ju kot v resničnem življenju)
McLaren je napisal/-a:To si napisal kot da je ukradu kaj materjalno vrednega ne pa nek digitalen odbijač od katerega je še moja dlaka več vrednaLiquid je napisal/-a:kraja je dokaz neznanja in šibkosti(tako pri ps-ju kot v resničnem življenju)
McLaren je napisal/-a:OMFG STFU. Kaj delate cirkus iz tega ker je vzel odbijač že iz enega drugega chopanega avta. Fak sam kake fore mate eni photoshoparji...........nek cirkus delate.....
Najjača mi je pa taTo si napisal kot da je ukradu kaj materjalno vrednega ne pa nek digitalen odbijač od katerega je še moja dlaka več vrednaLiquid je napisal/-a:kraja je dokaz neznanja in šibkosti(tako pri ps-ju kot v resničnem življenju)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost